• Pöty
    Nem tudom mit fikáz itt sok ember. :(
    A kezdeti furcsaságok és csalódottság után minél többet játszom vele annál jobban tetszik a game. Age of Mythology is 5x jobb volt mint az Age 2 szerintem bár főleg 1v1-ben volt extrém. Stratégialag sokkal összetettebbé tették mint az Age2 amilyen volt. Ja hogy poplimit meg fix towncenter, meg mythikus téma... "hát ez csak kurvaszar lehet, jól szét is fikázom mindenhol, meg se nézem mit tud valójában, mért jobb az pl hogy a taktikaileg elhelyezett TC-kből lehet poplimitet nyerni, stb.." - idézet faszláma vérpistikeHUN-től (bocs de már rohadtul unom ezt a szarrágó magyar mentalitást)
    A grafikája nagyon is fasza persze be kell állítani először, a fizika és ahogy bomlanak az épületek, omlanak a kőfalak, törnek az árbócok, repkednek az emberek az ágyúgolyó kijön az épület túlsó felén lyukat hagyva vagy épp lepattog a tetőről... a fejlődő szülőváros általi változatos taktikai lehetőségek/specializációk, a különböző indiáncsoportok által nyújtott extra fejlesztések/kiegészítő egységek, a különböző népek különböző csapatra vonatkozó bónuszai, a nagyon jól eltalált térképtípusok mind-mind hozzátesznek és jobbáteszik a játékot.
    Úgyhogy aki nem lát a szemellenzőjétől az tehet egy szivességet, és elmehet innen fikázni.
    Nem véletlen az sem hogy a CD kulcsra tojnak egészen addig amig ESO-n el nem kezd valaki játszani. Mert ez a játék ott kezdődik és az eddigi tapasztalatok alapján az ESO részét alaposan feltuningolták a korábbiakhoz képest, nov. 4-én ott találkozunk. ;)