3128
  • Cat 02 #1687
    nekem oylan problámám volna hogy "késik a játék"
    pl már rég megcsináltam mait kell és csak 10 perc múlva írja ki hogy győztem
    meg kiírja amit mond de csak 1-2 perc múlva mondja DE NEM AKAD A JÁTÉK
    mi lehet a baj ???
  • GanXstaZoleeWrk
    miközben irtam akkor ugrott be hogy ez lehet. Örülj neki mert nem ment tönkre ezek szerint ha garis vidd vissza :) aoe3 rulez :)
  • BaliBoy
    ctrl+irány bill-ek. Ja és a optionsban engedélyezd. Egyébként ez már volt téma. Lapalján vagy egy kereső!
  • nyami
    htx a venti állt meg :C
  • JLH Fans
    Latom ez a topik is tele van tök "kedves" emberekkel....kérdezek egy sztem masoknak tök egyszerut......véletlen se mondd senki semmit...
  • GanXstaZoleeWrk
    beszart a videokartyad vagy tul van huzva esetleg nagyon melegszik megallt rajta venti ilyesmi.
  • Sanyix
    Csakmert lanban sem enged ugyanazzal a kóddal több embert jáccani.
  • Sanyix
    Aha hogyon?
  • nyami
    és nem csak az aoe3nál jelentkezik ez a probléma
  • nyami

Na ez mitől lehet?
    Ha újra telepítem a videókártya driverét, akkor kb fél percig normálisan néz ki a játék, utánna ugyanilyen lesz :(
  • JLH Fans
    Légyszives segitsetek mert arra rájöttem hogy zoomolni az egér görgőjével kell nade hogyan kell kamerát forgatni?!
    Előre is köszi..
  • fokec
    Hali!Nem szertném az összes hozzászólást végigolvasni ezért megkérdem h ha csúszik a hang az átvezető videókban akkor mit lehet tenni???A hiba nálam van vagy a játék ilyen?Ha ilyen a game akkor van rá megoldás???
  • BaliBoy
    Nekem működik! Végre vmi eredmény. Kár hogy a játékosoknak kell rájönniük, hogy mi a gáz és, hogy, hogy lehet javítani azt. A másik abszurd dolog, hogy a mikrofos termék nem kompatibilis (vagy legalábbis nem működik rendesen) a másik mkrofos termékkel. Azért nem semmi, hogy kodekeket kell cserélni a gépen, hogy működjön. Csatlakoznék én is ehhez a mondathoz annyival kiegészítve, hogy a mikrofosnál sem: "Hát, nem lennék most szoftverfejlesztő az Ensemble-nél ..."
  • Jimbo
    Ha vki nyomná a multit a 4 nap alatt, az szóljon rám.
    [email protected]
    Köszi.
  • Láma!
    mi simán nyomtuk lna-ban, a srácok meg a szinten szinte minden nap tolják, mikor 3-an mikor 5-en
  • Boros
    Üdv. Egy sima windows frissítés után egyszerűen kidob a játék. Nem tudja valaki mitől és hogyan lehet (reinstall nélkül) javítani?
  • lwb
    a link helyesen
  • lwb
    Ha ez vigasztal (gondolom nem) nem vagy egyedül. Nekem is uez a problémám és még az itteni arcok jó részének is. Tuti megoldás még nincs, bár van fent egy-két ötlet, mindenkinek más működött, de vannak páran, akiknek egyik se. Ja, és nem csak integrált kártyások vannak (nekem se az van) köztük, sőt.
    Én eddig egyedül az összes audio codec lezúzását nem próbáltam még, de azt nem is fogom. Azt a játékot még nem készítették el, ami miatt a fasza, stabil codec-beállításaimat megbontanám.

Már csak azért is érdemes benézni az agecommunity.com fórumára, mert ott látszik, hogy azok az emberek, akik pénzért vették kb. mennyire elégedettek a játékkal. Hát, nem lennék most szoftverfejlesztő az Ensemble-nél ...
  • Kozman
    én már két hete játszottam vele ... de várom a teljes magyar nyelvü változatot:)
  • Pöty
    Link még 1x bocsi.
  • Pöty
    http://shop.game.net/ViewProduct.aspx?cat=10405&mid=325503

Európai megjelenés nov.4. Hogy magyarországon mikor jelenik meg? Nem is érdekel, mióta "ezt vedd meg'" minőségben jelennek meg magyarországon preorderes játékok. (Pl Half Life 2).
  • zizzenet
    Nem mintha meg akarnám venni, csak érdeklődnék, hogy ez a játék, ugye, már megjelent. USÁ-ban elvileg október 18-a óta kapható, nem tudom, volt e külön európai megjelenés. Mert mostanáig én november 4-ét tudtam, de már két hazai online bolt oldalán november 12-re módosult a dátum, egy "valódi" bolt honlapján pedig a november mögül eltűnt a "4." Azért érdekel, mert szeretném tudni, hogy ez a hátrányosnak tűnő helyzet kizárólag kicsiny hazánkra jellemző-e, ugyanis egy másik játékot, amit várok, sajnos ugyanaz a cég fog forgalmazni, amelyik az AoE III-at is, és egyre jobban aggódom.
  • Balumann
    Hozzáteszem hogy fordítás szerint hely hiánya van, de a gépemen van a C-n 1,5 GB, a másikon meg 4 GB-t szabaddá raktam (a 2.-on van a játék), hogy felmennyen de akkor is szar
  • Jimbo
    Én is szívesen nyomnám hamachi-n keersztül, IRC vmiért nem tudott connectelni, szóval ott nem találtam senkit:-)
  • Pöty
    Hát én a nagy-nagy török ágyúkkal operálok, nagyon szép látvány mikor épp egy fél bázist forgácsolok széjjel egyidejüleg. Tök jó azis, hogyha counter-infantri jön csak berohamozok a janicsárokkal aztán szabjával szétvágnak mindent. Elő ellenfél ellen kéne gyakorolni mert elég hihetetlen hogy mennyire erősek, igaz drágák de mindenre jók. Sokszor nyertem velük olyan csatát amit reménytelennek láttam. 3x-os túlerő ellen pár abus gunnerrel meg ágyúval megtámogatva hihetelen dolgokra képesek. Viszont a germán doppelsoldnerek ellen ki kell találnom valamit mert azok pillanatok alatt lehentelnek. Abus gunnerek kellenek ilyen szituban talán nagy számmal a második sorba. :)

Nagyon jó hogy van lehetőség meleezni meg rangedezni is velük, hogy a lovasokkal lehet letiportatni is ha sok gyenge egység között kell utat vágni gyorsan.

Még csak gyakorló fázisban vagyok, de hihetetlen feelinges lett ez a játék szerintem.
  • Jimbo
    Jaja, Én is:-)))
  • GanXstaZoleeWrk
    csatlakozom beszarás az epulet szetbontás na meg az ágyúgolyóval vadásszunk gyalogosra :DDD en elorendeltem collectorst :) es lesz magyar nyelven is a jatek megjelenés utan 1 honappal allitolag.
  • Pöty
    Nem tudom mit fikáz itt sok ember. :(
    A kezdeti furcsaságok és csalódottság után minél többet játszom vele annál jobban tetszik a game. Age of Mythology is 5x jobb volt mint az Age 2 szerintem bár főleg 1v1-ben volt extrém. Stratégialag sokkal összetettebbé tették mint az Age2 amilyen volt. Ja hogy poplimit meg fix towncenter, meg mythikus téma... "hát ez csak kurvaszar lehet, jól szét is fikázom mindenhol, meg se nézem mit tud valójában, mért jobb az pl hogy a taktikaileg elhelyezett TC-kből lehet poplimitet nyerni, stb.." - idézet faszláma vérpistikeHUN-től (bocs de már rohadtul unom ezt a szarrágó magyar mentalitást)
    A grafikája nagyon is fasza persze be kell állítani először, a fizika és ahogy bomlanak az épületek, omlanak a kőfalak, törnek az árbócok, repkednek az emberek az ágyúgolyó kijön az épület túlsó felén lyukat hagyva vagy épp lepattog a tetőről... a fejlődő szülőváros általi változatos taktikai lehetőségek/specializációk, a különböző indiáncsoportok által nyújtott extra fejlesztések/kiegészítő egységek, a különböző népek különböző csapatra vonatkozó bónuszai, a nagyon jól eltalált térképtípusok mind-mind hozzátesznek és jobbáteszik a játékot.
    Úgyhogy aki nem lát a szemellenzőjétől az tehet egy szivességet, és elmehet innen fikázni.
    Nem véletlen az sem hogy a CD kulcsra tojnak egészen addig amig ESO-n el nem kezd valaki játszani. Mert ez a játék ott kezdődik és az eddigi tapasztalatok alapján az ESO részét alaposan feltuningolták a korábbiakhoz képest, nov. 4-én ott találkozunk. ;)
  • GanXstaZoleeWrk
  • Balumann
  • Balumann
    A patchekbe nem hiszem hogy nagyobb hibákat kitudnak javítani mint a falon átlövés meg ilyesmi... Amit vártunk azt nem javította ki, most a multival nem tom mivan, de nem tom kipróbálni mert a patchot sem engedi felrakni
  • sztyopa007
    nem segit a patch semmit sem, sz'al sztem nem erdemes felrakni, csak a multi miatt (#aoe3-on v1.01-es patchel nyomják....)
  • Jimbo
    Patch egyébként hoz vmi látható/érzékelhető változást?
  • Sanyix
    Amúgy már leírtam egyszer hogy lehet megszüntetni a szaggatást, legalálábbis nekem úgy sikerült. #1622
  • M@TriX
    pont hogy gyengébb gépen nem akad, ugyanis ez shader hiba (programozási bug)
  • mike69
    Nos srácok! Nem tom hogy vagytok vele de... Szerintem nem lesz az év játéka!De nem ám!! És nem a graf miatt hanem azért mert nincs meg az az élmény mint az előző két részben.
    Hozzáteszem: SAJNOS!!
  • Ahhoj
    asszem már mondtam, nekem 64bites win alatt tökéletesen ment full graffal a főmenü is, a hagyományos 32 bites win alatt szánalom dettó... ;)
  • mnorbi
    Dehogy programhiba , vas gyártok fizették meg a microsoftot , hogy ilyet csinaljon. Igy mehetunk vásárolni uj gépet :))
  • bgabor
    Mindenkinél ez van. Kapitális programhiba.
  • Sanyix
    Nemis kéri a cd kulcsot, azt installnál adom meg :) de ugyanazzal a seriallal nem enged klienst csatlakozni, más serial meg nincs.