• Sheltem
    Na a sok szaki meg a grafika :) Jókat vidulok itt 1-2 hozzászóláson.
    Grafikával kapcs. annyit, hogy nagyobb hajócsatánál+1,2 home city képernyőnél még ígyis szaggat amd64 + 6800as geforceal is. Hova akartok szebb grafikát ? Amikor kevés alá a mai egyik legjobb vas. (Itt majd jön a sok tudor, hogy ez csak rossz optimizáció azért lassú ezektől kíméljetek meg pls)
    "Ennek a homecity-s dolognak sincs szerintem helye egy RTS jatekban."
    Hát szerintem igencsak kibővítette a taktikázási lehetőségeket a jó kártyaválasztás/használat, itt vannak akik azért sírnak mert egyszerűsödnek az új játékok...A home cityvel egyszerűsödne???? Nézzetek magatok elé :)
    "A game elejen lehet vadaszni, halaszni, gyumolcsot szedni meg allatot tenyeszteni, de semmi ertelme ha rogton lehet farmot is csinalni ami sokkal egyszerubb."
    Na erre nem is nagyon reagálnék szívemszerint de azért mégis...300 vagy 400 fa kell a millhez(azt hiszem 400) ami nem kevés(az elején) és.pl vizes pályán már a 2. kor elején gondolkodó ember inkább csata/halászhajóra költ, vagy katonákra. No comment.
    "Hogy kevés az egység, dögunalmas és jellegtelen az egész játék? " Hát nem sok új játékot élvezel akkor ha ennyire lehúzod az aoe3at. 2 lehetőség van, vagy nem szereted a középkori stratégiákat vagy (itt sértő szöveg jönne szal inkább ne).
    Nem ragozom tovább túl a témát,mircn az aoe csatiján a régi nagy öregek akik még Age of empires: rise of romeal kezdték zonen aztán a 2.rész kiegészítőjével 2000feletti rankot értek el, tologatják az aoe3at, és az ő véleményük(de főleg a saját benyomás) fontosabb mint olyanoké akik 0 szinten játszottak aoe-kat multiban(tisztelet a kivételnek).
    Szerintem kurvajó(a szaggató menüvel egyetértek egyébként, hogy gáz), nekem a campaignok is tetszettek, bár tény hogy inkább a törzsekről, népcsoportokról szól a hadjárat mint a népekről, de engem ez sem zavart.
    Nem kell a kákán a csomót keresni, egyébként ha megnézzük a mai játékfelhozatalt az aoe3 mellett(quake4,fear stb) na azokba énis bele tudnék kötni és flamelni,namost már azokhoz képest is az aoe3 ég és föld(nekem).
    Egyébként azzal az állásponttal egyetértek, hogy a 3d nem tart még ott, hogy minden szép és jó legyen, de szerintem 1-2 éven belül meghozza a gyümölcsét az átállás.(Addig nem is bővítek géped:D). Na asszem ennyi ha sok f*szságot írtam bocs, korán van még és még csak ezután iszom meg a kávémat