Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACT II. "Hét éves háború" címû pályán van egy kis gond: megoldottam minden objectet mégsem enged tovább. Már tényleg semmi sincs a pályán csak én meg a franciák, enyém a kereskedelmi központ meg minden, mégsem mondja, hogy gyûztem. Talán csináljam meg még egyszer? Az segítene?
Kép:

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
konfig: amd athlon xp 2600+ 768 ram geforce 5600 szalz nem valami erõs gép
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
mindenki mást szeret a programozásban 😊
fordított? de ennyire? hát lehet, bár az aoe2 + kieg nagyon bejött nekem azt eltalálták 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Gondoltam arra hogy lehet kéne csinálni egy FAQ-ot... Vki benne lenne?
Amúgy meg a microsofttól meg mást nem vártam mint a "másolást" <#mf1>#mf1>. Meg hogy úgy vágják át a min és az ajánlott konfiggal az embert ahogy csak tudják... Egy amd 3000+ 64bit, Radeon 128 pro, 1Gb ram és már a multinál akadt 2 személlyel a játék. Nem az hogy 1szer vagy 2szer kb 10 percenként megakadt hosszabb-rövidebb idõre (default konfiggal).
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az én gépemen szaggat a menû mint állat.
Elvittem haveromhoz az õ vasa: 2.4 cerka,512ddr,GF4 mx 440 (asszem 64mb)
olyan zsírúl megy rajt a menü, hogy csak lestem. Nem értem mire fel szaggat az enyémen!!??
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
ezeken mind fognak javítani, csak azt nem értem, miért nem lehetett alapból beletenni a játékba, engem az is idegesít, hogy a parasztok csak kaszabolják a fát,az állatot,a kavicsot, de nem cipelik el egy bizonyos "gyûjtõhely"ig, mint a többi aeoban, ez azért elég röhej <#bohoc>#bohoc> lesz ebbõl még jó játék, én azt mondom : - P
Kumiho #2179
mongyuk én spec m$-tõl se vártam volna ezt mert azért a legtöbb amit kiadnak az minõség..., dehát csak remélni tudom hátha észhezkapnak és kijavitják ha lehet
meg én a normális termékszedésnek örülnék nem igy hogy ott áll egyhelyben baszkogya a fát a baltával és jön a fa a saját lábán láthatatlanul be a fõépületbe... 😞
" jól van hogy téged nem bánt, engem viszont igen."
ez ha sértette a lelkivilágod, akkor talán olvasd el még1x
Igértek egy full javitott demot is a hétre ami megfog egyezbi a végleges gaméval , na az se jelent még meg....
Valaki priviben leírná nekem, hogy a játék fõkönyvtárában milyen könyvtárak vannak, vagy csinálna róla egy képet képlopóval? Fontos lenne,
köszönöm!
...szerintem.....
:-))))))))))))))
a mohának mindig a déli oldala fás
ok akkor az a kocsog Gates :-) mondta az ES nek!
es pistike csak a latvany miatt huzza fel a falakat 😉