Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hispan2
Üdv!

ACT II. "Hét éves háború" címû pályán van egy kis gond: megoldottam minden objectet mégsem enged tovább. Már tényleg semmi sincs a pályán csak én meg a franciák, enyém a kereskedelmi központ meg minden, mégsem mondja, hogy gyûztem. Talán csináljam meg még egyszer? Az segítene?
Kép:

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

kapu sux, nem lehet lockolni de csak a te embereid tudnak rajta átmennie lvileg

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igaz, és ott a 3 pálcikából emberben még semmit se rontottak el, de tudod mit, ha ilyen kruva jó nagy májer vagy akor csinálj patchet te aoe-3-hoz, sok sikert hozzá 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Met
azon a pályán amikor a lekötözött hajókat kell viszafoglalni, mit kell csinálni, mármint mi a stratégia? folyamatosan jönnek amint elfoglalom a második hajót

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lehet van vmi dolog ami miatt akad.. directx verzio vagy driver .. nemtom 😊 nekem barton 2500+ 512ram és radeon 9600pro van szal ez se atomreaktor!

nyami
hát ami azt illeti nálam nem szaggat eszméletlenül... sõt! nálam alig lehet észrevenni... nem is értettem, mért említi mindenki meg mint nagyon zavaró hibát
konfig: amd athlon xp 2600+ 768 ram geforce 5600 szalz nem valami erõs gép

bugos a menü sajna ! szal nekem is akad, levettem lowra amig nem lesz javitás!

A játék nekem a fõmenüben eszméletlenül szaggat. A konfigom: P4 3ghz HT, Abit ic-7, 1 giga 400-as dual channel ram, geforce 6600. A grafikai beállítás nem is a legmagasabb és így is szaggat. Ilyen kemény a játék igénye vagy az én gépemmel van baj?
Tower Guard
Pályát azt hogy lehet építeni?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

hát ja 😉 de a lényeg -> AoE3 😊)

leopold
<#violent>

Act 2 felénél tartok, de ez eddig inkább mese, mint valami valós történelmi eseményeket feldolgozó stratégia. Valahogy eddig én nem ezt szoktam meg.
leopold
Ha valaki tud egy kis cheatot a játékhoz az tegye közzé, mivel szükségem lenne rá, tudom hogy nem szép dolog, de most jól jönne

Pharaoh
A falba kapt hogy lehet építeni? És a kaput lechet lockolni, hogy ne nyiljon ki?

Morfi
több száz van 😊 csak gondolj vissza úgy 1995 elé ott semmi patch nem volt 😊))
mindenki mást szeret a programozásban 😊
fordított? de ennyire? hát lehet, bár az aoe2 + kieg nagyon bejött nekem azt eltalálták 😊

kurva jó programozo lehetsz ám..., amugy nem tom ennek miköze ahoz hogy gõzöd sincs a témárol 😊 ms -nek az oprendszerei meg a kiadott (csak kiadják, rémlik? nem tõlük lessz jó vagy szar...) gamei között kb forditott arányosság van minõség terén 😊 nem mondom hogy nem szorul rá patchekre de mutass egy gamet amihez nem kell patch... 😊 szal szeritnem inkább a közhelyes szapulás helyett kicsit járj utána a dolgoknak...

Morfi
pesszimista? én? ugyan én mindig bízok a bili termékeiben még akkor is mikor az xp telepítéskor az elsõ indításkor rögtön fagyott 😊 hogy nem bíznék benne. Mondjuk a micrmachine azt jól megcsinálták anno az tetszet, bár akkoriban azt se nagyon tuttam hogy kiféle miféle a bil 😊

Morfi
hát ja 😊 buta programozóként gõzöm sincs 😊lehet hogy csak az amõba voló nekem az nem akad nem ronda, pont tökéletes 😊

szerintem nem pesszimistán kell hozzáállni... ha már másolás, Mithology, ugyanugy Microsoft szal az nem kopi sztem.. meg amugyis vannak benne uj pályák, uj karakterek, ez a lényeg, nekem nagyon tetszik a game 😊 pár bug az mind1, senki se lehet tökéletes, még Billy se !😊) óh, ma nem is jáccottam vele.. nincs ár idõm sajna, de holnap bepótolom asszem😊 !!! engem 1 dolog lepett meg ( lehet hogy a sok warcraftozás miatt😄 ) hogy az egységek kicsit gyengék, de csinálok sokat 😉

látszik neked se sok gõzöd van a ms játékiparban való ténykedésérõl 😊

NeoMaN
Menüt elbaszták, peccs majd javítja....

NeoMaN
ezt magadtól kellene megkérdezned

NeoMaN
ígyvan
esetleg megoldás egy régebbi driver ami nem jeleníti meg a használt ficsört....

Miért nem tudom letölteni az Age of Emp. demóját?
Timbo
Általában az ilyen játékoknál sokat számít a szaggatás terén , hogy a vgad dx8 as vagy 9es e ! a 9es szebb grafikát nyom és ezér be is szaggat rendesen de egy dx 8as nál nem szaggat 😊 hát ez van amugy nekem se szaggat a menü + a játék se (gef4 Ti4200 128mb)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Morfi
attól függ hogy mi kell bele? Ha kritika akkor igen <#mf1><#mf1>

SLICK
Hát srácok igaz egy órája raktam fel a gamet de még nemvok hasra esve tõle... de mindegy ez még csak elsõ benyomás egész hajnalben ezt fogom tolni <#idiota>

Gondoltam arra hogy lehet kéne csinálni egy FAQ-ot... Vki benne lenne?

Morfi
sok ben az jó újítás, de az kicsit elborzasztott hogy kicsit Cossacksos beütése lett (a cossacksot szeretem amúgy). A vonat az nagyon komoly benne.
Amúgy meg a microsofttól meg mást nem vártam mint a "másolást" <#mf1>. Meg hogy úgy vágják át a min és az ajánlott konfiggal az embert ahogy csak tudják... Egy amd 3000+ 64bit, Radeon 128 pro, 1Gb ram és már a multinál akadt 2 személlyel a játék. Nem az hogy 1szer vagy 2szer kb 10 percenként megakadt hosszabb-rövidebb idõre (default konfiggal).

szerintem nem unalmas 😊 mindig imádtam a stratégiát !!! -és ez is odabasz 😄 nekem is akadt menü letettem lowra😊) hát lowon jo ez, lehet kiprobalom majd mediumon mert aszittem azert akad háttér mert rossz a gépem... de lowon is király 😄- hát kicsit bugos.. istenem 😊 van ilyen 😉) jó játék lett mint a többi, csak azt nemtudom mire jó ha az épületeket a fõvárosomban -Málta ahol épp vagyok- szépitem 😊) ?! segitehttek ! kösz!

hehe itt az elsö review : http://www.sg.hu/cikkek/40113/2
Egyszer jó volt, szép volt. Másodszor elment. Harmadszor ugyanaz már kicsit unalmas. Számomra.
M@TriX
shader

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Roger6
Mennyi helyet foglal a játék, ha felrakom? Csak mert elég kicsi a vinyóm... 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csiaki
Beszarás!
Az én gépemen szaggat a menû mint állat.
Elvittem haveromhoz az õ vasa: 2.4 cerka,512ddr,GF4 mx 440 (asszem 64mb)
olyan zsírúl megy rajt a menü, hogy csak lestem. Nem értem mire fel szaggat az enyémen!!??

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

M@TriX
skirmish-ben tuti láttam, de lehet az optionsban is benne van valahol.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

És azt, hogy lehet állítani?
böröczk
van slow,medium, fast, elég érdekes a kivitelezés, slownál nekem úgy tûnik, mintha lassított felvételre kapcsolna az egész, szóval elég vicces <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
meg nekem úgy tûnik, mintha a zoom-olás is korlátozva lenne, sõt. azonkívül pár opciónál hiányosak a mértékek, például valahol hiányzik a low meg ilyenek.

Kumiho #2179

szerintem nem lehet...., ha megnézed az összes épület négyzet alapú és a többi rajta csak a külcsin, szal nincs ilyen hogy msot itt vag yott jön ki az ember, ergo nem sok teteje van forgatásnak se

böröczk

ezeken mind fognak javítani, csak azt nem értem, miért nem lehetett alapból beletenni a játékba, engem az is idegesít, hogy a parasztok csak kaszabolják a fát,az állatot,a kavicsot, de nem cipelik el egy bizonyos "gyûjtõhely"ig, mint a többi aeoban, ez azért elég röhej <#bohoc> lesz ebbõl még jó játék, én azt mondom : - P

Kumiho #2179

Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet rotálni az épületeket, ill. lehet egyáltalán? Lehet változtatni a játék sebességét valahogy?
szvsz régi aoe-k ben ilyen nem volt, és nem hiszem hogy ez lett volna a zseniális újitás, az ilyen egyszerûsítések töbségét vagy kiadói nyomásra csinálják vagy pedig mert már nem volt idõ és ezt ugye jóval eccerübb leprogamozni, bugmentesiteni etc... (tulképp ez is a kiadó miatt van mert õ diktálja a határidõt 😛)
mongyuk én spec m$-tõl se vártam volna ezt mert azért a legtöbb amit kiadnak az minõség..., dehát csak remélni tudom hátha észhezkapnak és kijavitják ha lehet

nem érezted ki az ironiát a hozzászólásomból? asszem ezt még gyakorolnom kell 😄 amugy egyetértek nem a legjobb ez igy de ez szvs javitható egy patchben is akár, elgalábbis nagyon remélem....
meg én a normális termékszedésnek örülnék nem igy hogy ott áll egyhelyben baszkogya a fát a baltával és jön a fa a saját lábán láthatatlanul be a fõépületbe... 😞

M@TriX
nekem ezt leszámítva tetszene, amúgy ezt mondtam:
" jól van hogy téged nem bánt, engem viszont igen."

ez ha sértette a lelkivilágod, akkor talán olvasd el még1x

majd ha kedden kijön usába és nem teszenk fel patchet jövõ héten akkor törjünk pálcát felette , amig nem jelenik meg nem mondhatunk végleges dolgot mert lehet hogy azárt telt el 4 hét a goldra menés illetve a megjelenés között hogy legyen idejük patchet csinalni.

Igértek egy full javitott demot is a hétre ami megfog egyezbi a végleges gaméval , na az se jelent még meg....
üdv!

Valaki priviben leírná nekem, hogy a játék fõkönyvtárában milyen könyvtárak vannak, vagy csinálna róla egy képet képlopóval? Fontos lenne,
köszönöm!
figy a game nekem is tetszik de egy ilyen fatalis hibat... ennyi sikeres age game utan! na ne....
Sanko
régen nem tudtak építeni jó falakat...teli volt nagy lukakkal...ezeken át lõdõznek.....

...szerintem.....

:-))))))))))))))

a mohának mindig a déli oldala fás

elnézést , hogy mindenki nem fetreng a lábad elött a véleményedben osztozva és tetszik neki a game....

ok akkor az a kocsog Gates :-) mondta az ES nek!

es pistike csak a latvany miatt huzza fel a falakat 😉