-
fako #1612 Enis egyike vagyok azoknak akiknek nem jott be a jatek. Aoe1 es aoe2-t nagyon sokat toltam mind single mind multiban, de ez nem jon be. Igazabol nemtudom mit vartam a jatektol, de nem ezt az tuti. Ha a grafikat nem nezzuk akkor minden szempontbol visszalepes aoe2-hoz kepest. Nem ertem miert hagynak ki olyan dolgokat a jatekbol ami korabban mar jol bevalt. age2-t teljesen testreszabhattam, volt cosmo beallitasi lehetoseg multihoz mindenhez, itt semmi nincs. Ennek a homecity-s dolognak sincs szerintem helye egy RTS jatekban. Nehany dolgot amit pl age2-ben az epuletekben lehett fejleszteni atraktak homecity-be, meg odatettek meg nehany teljesen felesleges dolgot. A kezelo felulet nekem atlathatatlanabbnak tunt annak ellenere hogy egyszerubb. A jatekmenet maga egyaltalan nem tetszik. Kepernyoi tavolsagokrol lovik egymast az emberek. Raadasul amikor sok ember harcol sokkal akkor aztsem tudom ki kit lo vagy mennyit sebez, nemigazan erzem at hogy azok ott egymassal harcolnanak. A game elejen lehet vadaszni, halaszni, gyumolcsot szedni meg allatot tenyeszteni, de semmi ertelme ha rogton lehet farmot is csinalni ami sokkal egyszerubb. Az sem tetszik hogy kicsik a map-ok, semmi nagyobb szabasu muveletet nem lehet csinalni mert nincs eleg hely hozza.
Ha mondjuk csak ennyi lenne akkor aztmondanam hogy oke, nem nekem csinaltak a jatekot, de latva a sok bugot, ami az emberek 75%-nal jelentkezik (pl akadozo fomenu) arra nem mondhatja senki hogy veletlenul maradt benne.
Ugygondolom hogy az egesz jatekot osszecsaptak azzal a jelszoval hogy legyunk mielobb tul rajta. Sajnalom hogy ilyen lehuzo szoveget kellet irnom a jatekrol, de sokkal tobbet vartam tole, mythology-t meg vegigtolam bar az sem tetszett igazan, de ezt letoroltem nehany game utan. Ha nem age of empires III lett volna a neve, akkor le sem toltottem volna.