-
Madmartigen #1598 Nos ha jobb megfigyelő lennél, mint amilyen vagy, látnád, hogy előzőleg már részletesen elmondtam egy hozzászólasban, mi a bajom a programmal.
Sőt erről a "ne fikázz, csinálj jobbat"-ról is kifejtettem a véleményem, szerintem ennél nagyobb faszságot le se írhatsz... Igazán megnézném Artschiéknál milyenek a mindennapok:p Ugyanis vagy olyan zseniális képességekkel rendelkezel mint a nőgyógyász aki a postaládán keresztül tapétázta ki az előszobát, és jogod van mindent lefikázni, vagy pedig életedben nem alkottál még véleményt semmiről mert "yaaay inkább örülök, hogy van ilyen, úgyse tudnék jobbat csinálni" Ez egyedül a te lelki szegénységed minősíti, hogy ilyen tévhiteket gyártassz magadnak. Egy terméket / alkotást /művet épp, hogy a publikum kötelessége felemelni VAGY megbuktatni... Arról nem is beszélve, hogy 100%osra veszem, se a politikával se a magyar focivel nem vagy teljesen elégedett.. Csak azt nem tudom milyen alapon? Kijutottál-e már a vbre? Esetleg sikerült mandátumot szerezned a parlamentbe? GG remélem érzed a buktatót abban amit leírtál...
"Az megint más kérdés, hogy mennyire finomhangolták a bétateszterek visszajelzései alapján a játékot, mennyi idejük volt a javításokra, ezen megint el lehetne vitázni itt, teljesen feleslegesen."
Ez nem kérdés... Csupán találgatni merek az életkorodra, amilyen naivitással a pénzügyi világhoz hozzáállsz. Ha én odamegyek a zöldségeshez és látom, hogy az összes alma rohadt, nem fogom megvenni, hiába mondja, hogy "nem volt idő a visszajelzések alapján szétválogatni az almákat és kijavítani bennük a kukacos részeket:p" MERT EZ ENGEM MIND HIDEGENHAGY. A terméket végkifejlett állapotában megnézem, és döntök... kapise?
"Tényleg van hiba a játékban (menü szaggatás /bár ez legyen a legkevesebb, úgysem a menüvel játszom, hanem magával a játékkal/, falon átlövés stb.), de remélhetőleg ezeket egy közeli patch-ben majdcsak orvosolják."
látod mi ketten egész mást vélünk hibának.. Engem pl egyáltalán nem zavart a menü. Helyette zavar a botrányos AI, a campaign kidolgozatlansága és ellaposodása, a falonátlövés (elég illúzióromboló, akár kijön rá patch, akár nem) az egységek száma, a felesleges újítások, az, hogy grafikájához képest túlságosan is akad multiba és legutolsósorban a kor, amiben játszódik.. Mondhatnánk egyéni vélemény, de mégse mondjuk, mert előttem már felszóltak egy páran, akik hasonlóan nincsenek megelégedve a 16.sz-al.