• Madmartigen
    Bocs, akkor érthetőbben fogalmazok. A lőpor feltalálása 13.sz közepe, a középkor egyes elméletek szerint vagy 1492ig, vagy 1650ig, az angol polgárháborúkig tart. Ha az első elméletet nézem, akkor az ágyú már csak a középkor legvégén kapott teret, ez a korszak meg teljesen hidegen hagy:p Engem az ezt megelőző 1000 év vonz, a római birodalommal meg mindennel együtt... Sőt, a stone aget is kifejezetten bírtam, amikor még kezdetleges bunkókkal csépelték egymást az emberek és két egymásnak támasztott cölöp jelentette az őrtornyot:p

"az vese a fejlesztőkre az első követ aki jobbat tudna produkálni"

ez egy rendkívül nevetséges és szánalmas duma... Ilyen erővel: ne szólj a pincérnek ha szart hozott ki, főzz jobbat. Ne kritizáld a magyar focit, játsz jobban. Ne szídd a politikusokat, kormányozz jobban. Kisbarátom, az elveid szerint te egésznap kussolhatnál.

De ám legyen... Ha hátammögött tudhatnék egy sikeres age1-2-t, pénzt dögivel és egy profi fejlesztőcsapatot, biztos lehetsz benne hogy nem kúrnám el a játékot, bár ez a kiadótól is nagyban függ...

"4000 voltak online" Cserébe te is leírtál egykét baromságot ugye? Mert a tény, hogy most 4000-en vannak online, az ég világon DE SEMMIT nem jelent. Térjünk vissza erre a témára egy 2 hónap vagy egy fél év múlva. Ugyanis létezik olyan, hogy kezdeti lelkesedés - előrendelés, és az élettartam mutatja meg igazán egy játék értékét. ennyit rólad pubi, látom gondolkodsz