• mnorbi
    Én csak skirmisht játszok , ott nem tunt fel nekem ez a fal hiba , de nem is érdekelne mert attol meg teljesen jó a játék. Nyomtam vele 3-4 gamet multiba is már , rengeteget számít egy jó pakli :), és nagyon bejön. Amugy nem is lehet multiba rendesen falaani mint a regi ageofokba mivel az utat ahol a postakocsi , illetve az indianok telepeit nem lehete elkeriteni..... rgo nem tudsz full védelemet adó falat felhuzni sem. Akkor milyen jeletösége van a falnak való átlövésnek ? Nagyon rövid a single player szal én leszarom hogy atlönek-e vagy sem a falon ,ez a jaték nem védekezésröl fog szolni ha megnézitek.. Ha nyomjátok multiba 10 es szintnél már talakoztaom uj épülettekkel amit nem lehet "megvett " kártya nélkül megépiteni , amiböl persze még ujabb egységek jönnek ki... Vannak uj vehetö egységek 7 es szinttöl , ami szintén nem elérhető single verzioba. Kiváncsi leszek mi lesz 20 as szintnél vagy késöbb . Az meg plusz nagyon jó hogy minden népnek teljesen más kártyákbol tudsz paklit összeállitani.. ez rengeteg lehetöség , taktika lesz multiba

Az én megérzésem meg azt sugja hogy lesz egy patch hozza jövö héten az uj demoval(Es studio kiad egy javitott demot megjelenéssel egyidöbe) egyidöben ahogy kijön a game ,ugy ahogy BW2 höz is kiadtak egyet
    rögötn megjelenéskor....