3128
  • moho
    Egyszer jó volt, szép volt. Másodszor elment. Harmadszor ugyanaz már kicsit unalmas. Számomra.
  • M@TriX
    shader
  • Roger6
    Mennyi helyet foglal a játék, ha felrakom? Csak mert elég kicsi a vinyóm... :)
  • Csiaki
    Beszarás!
    Az én gépemen szaggat a menű mint állat.
    Elvittem haveromhoz az ő vasa: 2.4 cerka,512ddr,GF4 mx 440 (asszem 64mb)
    olyan zsírúl megy rajt a menü, hogy csak lestem. Nem értem mire fel szaggat az enyémen!!??
  • M@TriX
    skirmish-ben tuti láttam, de lehet az optionsban is benne van valahol.
  • ceas
    És azt, hogy lehet állítani?
  • böröczk
    van slow,medium, fast, elég érdekes a kivitelezés, slownál nekem úgy tűnik, mintha lassított felvételre kapcsolna az egész, szóval elég vicces
  • böröczk
    meg nekem úgy tűnik, mintha a zoom-olás is korlátozva lenne, sőt. azonkívül pár opciónál hiányosak a mértékek, például valahol hiányzik a low meg ilyenek.
  • Thanatos
    szerintem nem lehet...., ha megnézed az összes épület négyzet alapú és a többi rajta csak a külcsin, szal nincs ilyen hogy msot itt vag yott jön ki az ember, ergo nem sok teteje van forgatásnak se
  • böröczk

ezeken mind fognak javítani, csak azt nem értem, miért nem lehetett alapból beletenni a játékba, engem az is idegesít, hogy a parasztok csak kaszabolják a fát,az állatot,a kavicsot, de nem cipelik el egy bizonyos "gyűjtőhely"ig, mint a többi aeoban, ez azért elég röhej lesz ebből még jó játék, én azt mondom : - P

• ceas
    Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet rotálni az épületeket, ill. lehet egyáltalán? Lehet változtatni a játék sebességét valahogy?
  • Thanatos
    szvsz régi aoe-k ben ilyen nem volt, és nem hiszem hogy ez lett volna a zseniális újitás, az ilyen egyszerűsítések töbségét vagy kiadói nyomásra csinálják vagy pedig mert már nem volt idő és ezt ugye jóval eccerübb leprogamozni, bugmentesiteni etc... (tulképp ez is a kiadó miatt van mert ő diktálja a határidőt :P)
    mongyuk én spec m$-től se vártam volna ezt mert azért a legtöbb amit kiadnak az minőség..., dehát csak remélni tudom hátha észhezkapnak és kijavitják ha lehet
  • Thanatos
    nem érezted ki az ironiát a hozzászólásomból? asszem ezt még gyakorolnom kell :D amugy egyetértek nem a legjobb ez igy de ez szvs javitható egy patchben is akár, elgalábbis nagyon remélem....
    meg én a normális termékszedésnek örülnék nem igy hogy ott áll egyhelyben baszkogya a fát a baltával és jön a fa a saját lábán láthatatlanul be a főépületbe... :(
  • M@TriX
    nekem ezt leszámítva tetszene, amúgy ezt mondtam:
    " jól van hogy téged nem bánt, engem viszont igen."

ez ha sértette a lelkivilágod, akkor talán olvasd el még1x
  • mnorbi
    majd ha kedden kijön usába és nem teszenk fel patchet jövő héten akkor törjünk pálcát felette , amig nem jelenik meg nem mondhatunk végleges dolgot mert lehet hogy azárt telt el 4 hét a goldra menés illetve a megjelenés között hogy legyen idejük patchet csinalni.

Igértek egy full javitott demot is a hétre ami megfog egyezbi a végleges gaméval , na az se jelent még meg....
  • perkon
    üdv!

Valaki priviben leírná nekem, hogy a játék főkönyvtárában milyen könyvtárak vannak, vagy csinálna róla egy képet képlopóval? Fontos lenne,
    köszönöm!
  • Snipa
    figy a game nekem is tetszik de egy ilyen fatalis hibat... ennyi sikeres age game utan! na ne....
  • Sanko
    régen nem tudtak építeni jó falakat...teli volt nagy lukakkal...ezeken át lődőznek.....

...szerintem.....

:-))))))))))))))
  • mnorbi
    elnézést , hogy mindenki nem fetreng a lábad elött a véleményedben osztozva és tetszik neki a game....
  • Snipa

ok akkor az a kocsog Gates :-) mondta az ES nek!

es pistike csak a latvany miatt huzza fel a falakat ;)
  • M@TriX
    Ensemble Studios...
    persze lehet a Micro mondta, hogy had legyen már sikerélménye Pistikének, nehogy megterhelje magát holmi falakkal :)
  • Snipa
    en kurvara ertem! es szerintem egy oriasi bug benne! miert?
    lanon multiban az utolso fakitermelore szalajtottam favagokat ami pontosan a falam mellett volt es az ellenfelek felallitottak puskasokat majd falon keresztul lelottek mindenkit! majd odakudtem katonakat es csak lovoldoztek egymast, röhej... elmennek a francba microsoftnal hogy erre nem figyeltek... tiszta faszsag...
  • M@TriX
    :)) hát tőled ezt a megfigyelést vártam a #1218-as hszed után. jól van hogy téged nem bánt, engem viszont igen.

tudtam volna nyílvánvalóbb képet is mutatni de aki tudja az tudja miről beszélek nah.
  • mnorbi
    hat nem azert de itt ivbe megy lövés.
  • M@TriX
    amúgy több képet lőttem, csakhát nemnagyon van beépített képlopója, lusta voltam frapsot indítani ez maradt a memóriába, tessék, amúgy mondjuk ha lövésztornyok mögött állnak puskások és elöl az ellen akkor is vígan átlőnek a törnyon, simán klátszik a füstcsík. nekem ez fáj, strongholdon meg meg többi nagy stratégián felnőttként mondom :) még a redalartben is átívelni lehett a falon átlöni csak a bontás után :)
  • Thanatos
    mi itt a gond , átlőtt a fészer ablakán...
  • M@TriX
    jah patchkiadás szokás mostanság, amúgy tessék én erről beszélek, szóval az épületeknek nincs taktikai jelentőségük, elbújás mögés, stb. ez szerintem nagy hiba, lehet téged nem azavr, de engem igen :)

• sfec
    Lenne egy érdekes Problémám: Lanon akarunk játszani Én vagyok a szerver, Ki van osztva a netem a (másik hálókártyával) És vagy én és a kiosztott gép tud kapcsolódni vagy a többiek( egy másik hálózatból(belső) De mindenki nem tud. Mi erre a megoldás. Köszi
  • mnorbi
    Én csak skirmisht játszok , ott nem tunt fel nekem ez a fal hiba , de nem is érdekelne mert attol meg teljesen jó a játék. Nyomtam vele 3-4 gamet multiba is már , rengeteget számít egy jó pakli :), és nagyon bejön. Amugy nem is lehet multiba rendesen falaani mint a regi ageofokba mivel az utat ahol a postakocsi , illetve az indianok telepeit nem lehete elkeriteni..... rgo nem tudsz full védelemet adó falat felhuzni sem. Akkor milyen jeletösége van a falnak való átlövésnek ? Nagyon rövid a single player szal én leszarom hogy atlönek-e vagy sem a falon ,ez a jaték nem védekezésröl fog szolni ha megnézitek.. Ha nyomjátok multiba 10 es szintnél már talakoztaom uj épülettekkel amit nem lehet "megvett " kártya nélkül megépiteni , amiböl persze még ujabb egységek jönnek ki... Vannak uj vehetö egységek 7 es szinttöl , ami szintén nem elérhető single verzioba. Kiváncsi leszek mi lesz 20 as szintnél vagy késöbb . Az meg plusz nagyon jó hogy minden népnek teljesen más kártyákbol tudsz paklit összeállitani.. ez rengeteg lehetöség , taktika lesz multiba

Az én megérzésem meg azt sugja hogy lesz egy patch hozza jövö héten az uj demoval(Es studio kiad egy javitott demot megjelenéssel egyidöbe) egyidöben ahogy kijön a game ,ugy ahogy BW2 höz is kiadtak egyet
    rögötn megjelenéskor....
  • M@TriX
    amúgy az erődépítő kiskocsi amit lehet a 3. időben már "rendelni" az nagyon bruti a tornyokban ágyúk ;) haj de inkább félreteszem egy kicsit a gémet mert így nem nagyon jön be. de valszeg sokan ezt ki is mondják majd, aztán hátha lesz valami javítás, pedig a többi lövedék ütközést milyen jól megcsinálták...
  • M@TriX
    szerintem nem, de úgy legyen. én örülnék a legjobban ha így lenne. de a megérzéseim jók szoktak lenni és az azt súgja, hogy ezt bizony ők így gondolták... szerintem.
  • M@TriX
    örülök hogy valaki még átérzi a fájdalmamat :)
  • csaneszman
    Hát srácok..elolvasva ezt az egész topikot, úgy érzem, hogy nem fogok játszani addig a gamével amíg nem jön ki neki valami normális javítás, vagy valami hasonló.
    Inkább megvárom a magyart..addig lehet, hogy már nem lesz ilyen b.szakodás vele.
  • artschi
    vagy akinek warez verziója van, csak annál lő át az ellenség a várfalon
    Igaz, hogy a teljes még meg sem jelent :D
  • Amse
    ez szerintem akkora hiba, hogy nekem el is veszi a kedvem a játéktól.
    egy nagy multi csata élvezhetetlen lesz emiatt.ott nagyon nagy taktikai lépések dőlnek el a falnál.
  • artschi
    akkor passz... :)
  • Realtibi
    na a 2. act 2. pályájakifogott rajtam

holnap végigviszem ugyis:D
  • robotnyk
    :DD
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem nézőpont kérdése. lehet hogy sokat cs-éztek a fejlesztők és úgy gondolták egy kis wallhack ide sem árt ;)))))
  • M@TriX
    úgy nem de pl az első misszióünál is igen jól jönne ha a falak nem golóáteresztők lennének.

EZ szerintem egy elég durva hiba, kíváncsi leszek a reviewokra. tesztekre