• M@TriX
    sajna ez volt a Setllers-el is, új rész, 3D és a játékmenetnek lőttek, amúgy ha megnézzük az új alapokat hősök meg ilyesmi pont ezt csinálták a Settlersbe is.

Én is sajnálom mind2 sorozatot, mert nagyon bejöttek, éjszakákat gémeltem. és nem hiszem, hogy én öregedtem volna meg :) mert a 2. részel és még a 3.al is jól eltudok a mai napig játszani.

a 3D-s motor sajna sok hibát vonhat maga után ami itt elő is jön, átmennek egymáson az egységek, meg egyszerűen eltűnnek, meg ilyesmi.

szóval már a Settlers topicban is elmondtam anno. ha csak annyit csinálnának a fejlesztők, hogy fogják a korábbi részt alányomnak egy 3d-s motort (de még az se nagyon kell, de legyen szép, hogy Jancsika is ráharapjon és megtudja mi a jó játék), esetleg pár apróbb javítást belenyomnak és KÉSZ!.

ÉS én örülnék 1000L. UFF

U.i.: ja igen a lassú menet igen, nem tudtam mi hiányzik, de most rávilágítottál egyre. nem rohanás, hanem taktikus játék. nem egy élelmiszer épület meg pár hadi hanem van disznófarm, van hentes, van malom, van búzaföld, van tehénfarm... haj... régi szép idők :)