Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
urbijoe
nekem is légyszi egy cdkey-t

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Amse
lehet állítani a kamera pozíciót a menüben is, hogy messzi legyen, normál vagy közeli asszem.rakd azt far-ra és akkor nagyobb területet látsz be.játék közben is lehet még állítani egérgörgõvel.

Amse
privi ment

Sziasztok.
Tudnátok nekem egy cd- kulcsot dobni, mert nekem az nfo nem akar lejönni:
nagyon megköszönném😊

Nem minden arany ami hörcsög.

Lehete nagy baromságot fogok irni , d azert leirom . Ahogy én látom nem lehet ugy felbontást váltani mint régen , lehet látni felbontásbeni különbbségeket ha váltasz s, szebb lesz a játék sokkal . De Aom példál több területett láttam be ha felrakttam 1280*1024 be, nem pedig csak "szebb" lett a felbontás. Pl a hajok alig férnek be a képernyöbe... Nforceon olvastam hogyszedjek le valami specials drivert de az nekem nem jött be. Ez csak nemkem tünik fel illetve csak nálam gond vagy ti is látjátok ? Ha ez gond máshol is akkor valszinû lesz patch hozza 18. ugy mint BW2 höz is..de hamrabb tuti nem 😞
Feltéve hogy a torrent nemcsak annyit mond hogy "couldnt listen - network is down".

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

R0sc0
már ezer éve..
de ha okos vagy torrentrol töltöd és nem fizetsz érte..

ja ezzel nem akarom reklámozni az oldalt

a rák
nemtom hogy ez most igaze vagy sem
de wanadoon kint van az age of 3

robotnyk
gratulálok a Direct IP kivételéhez, asszem teszem is vissza a mhytologyt :S
Hát ez nagyon gáz. Esetleg reinstall, de nem hinném, hogy ez megoldaná a problémádat. 😞
Ajjaj már látom, hogy hányan fognak emiatt bajlódni, de remélem lesz rá valami hathatós megoldás.
maffia79
Igen de nem lett jó akkor sem !
A menüben van egerem csak játák közben nincs!
Ja meg hanja sincs !
De csak a játékba!

Nem-nem, ez normál crackes(1.CD-n), a CD kulcs az NFO-ba.

Maffia79: Sikerült átállítani a felbontást?
urbijoe
ez is SFcure-os szarakodos?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

R0sc0
csak ugy szágult torrentröl 😊)
200kbs!!!

maffia79
Hát ugyan az !
Ez gáz!

Esetleg azt tudom javasolni, hogy valami config fájlban írd át a felbontást 1024-re és akkor esetleg.
Elég baj, hogy ez van, valszeg ez miatt sokan fognak panaszkodni. Fõleg ha az eredetinél is lesznek ilyen problémák (és a cracknek sztem nincs köze hozzá).
maffia79
Nálam meg nincs hangja meg nem lehet irányítani mivel nincs egér !
Na erre varjál gombot!

800x600-ban olyan hibát tapasztaltam, hogy mintha az egered nem is ot lenne ahol van, teljesen más helyre mutatott(kb fölötte még 1 egérmutató távolságnyira).
De átváltottam a felbontást 1024x768-ra, akkor már normális volt.
Azért ezt a menüszaggatást megoldhatták volna, ha meg nem volt rá idejük, jöjjön a patch!
EmThor
köszi!

Végsõsorban az a jó az Ensemble-s játékoknál, hogy az MI elég profi, így le tudod kötni magad hosszú idõre is..
Hát multi akkor csak Hamachi-val (http://www.hamachi.cc/) fog menni, ha még directplay sincs benne.
All-Seeing Eye támogatás biztos nem lesz benne, mivel van egy saját központi szerverük az internetes játékosonak ESOII (Ensemble Studios Online) néven.
A direct IP csatlakozást is azért hagyhatták ki, hogy warezosok ne tudjanak neten multizni.
Kár, pedig egy Xfire közösséget össze tudtunk volna hozni. <#szomoru1>
Amse
áhh az a várfal kapuval <#szeret>
fát nem hordják el valahova?

Esetleg a multi majd megy ASE(All-Seeing Eye)-vel, de gondolom ez is a hivatalos szervert használja, szóval nem tudom.
Ahogy látom nagyon szép. Gondolom a grafikán több mindent lehet állítani.
Blackman
Nos.. a multi csak lanon megy, a beépített online rendszerre regisztrálni kellene, de invalid serial number:/
A menü továbbra is szaggat, mint a demoban, de a játék teljesen jól megy (P4 3Ghz, 1,5Gb RAM, GeForce6600). Kéne jobb videókari.
A kezelõfelületen némi javítgatások vannak a demóhoz képest... ennyi elõzetesen..

grebber
Azta hazatérek délutánosból erre kijön a game 😄 nagyon baba csak gyõzzem sávszéllel ezt a honapot 😄

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
nagyon szép
DJ Skyline
ez a kép nagyon tetszik!
hó+hajó+jegesmedve!<#eljen>]<#help>

<#bdead>

Jaja, megy-e a multi?
EmThor
képz+gépigény+multi, THX 😊

Blackman
életet leheltem a web szerverbe😊

Amse
sg galéria.menüröl nyomhatnál párat.

Blackman
ááá hülye web szerver nem megy.. hmm. .akkor nem tok most hova képeket tenni 😞

DJ Skyline
bázzz...<#help><#wilting><#eljen>

Blackman
jelenlegi állapot:

DJ Skyline
és külföldön? elvileg a jövõ hét lehet,vagy az azutáni...csak találgatok,nem tudom!😊

Én is csak holnap reggel fogom tudni elindítani. Amúgy megjelenés hazánkban nov. 4, ha jól tévedek.
Nem hazudunk! Menni fog a játék, nem lesz vele gond, inkább majd beszéljünk holnap arról, hogy milyen a játék!😊
DJ Skyline
komoly!😊
én csak holnap reggel

sferrari
ez most komoly valaki már eltudta inítani ?
Én még kicsit szkeptikus vagyok

http://f1ferrari.hu

Pharaoh
A hivatalos megjelenés amúgy mikor lenne?

DJ Skyline
képt' majd,thx!😊

Blackman
Azért annyira nem simán, különben vinnék a többi játékot is.. pl. FEAR.. szóval ez azért érdekes.. lesz vízhangja az biztos.. mindenesetre fél óra és leér.. kiváncsian várom a demó után😊

Hát nem is félrebeszélünk <#vigyor1>
Persze simán meg tudták szerezni, hiszen GOLD volt, és azután már a gyárból is elvihették.
hispan2
Nemmondjátok, hogy fent van a lopott verzió?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

így is 5-10 K-val jön...

200Ft nem sok, de nem feltöltõ kártyás a mobilom van. Azért köszi!
Talán kis szerencsével nem lassul le a letöltés és meglesz reggelre.
Ahogy elnézem ha nem lennének svédek a peer listában, megállna az egész letöltés! Csak nehogy lelépjenek ha már nekik megvan!
DJ Skyline
ha van 200Ft felesleged a kártyádon akkor fizetõs oldalt tudok mondani!😊