Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
lehet állítani a kamera pozíciót a menüben is, hogy messzi legyen, normál vagy közeli asszem.rakd azt far-ra és akkor nagyobb területet látsz be.játék közben is lehet még állítani egérgörgõvel.
Sziasztok.
Tudnátok nekem egy cd- kulcsot dobni, mert nekem az nfo nem akar lejönni:
nagyon megköszönném😊
Tudnátok nekem egy cd- kulcsot dobni, mert nekem az nfo nem akar lejönni:
nagyon megköszönném😊
Nem minden arany ami hörcsög.
Lehete nagy baromságot fogok irni , d azert leirom . Ahogy én látom nem lehet ugy felbontást váltani mint régen , lehet látni felbontásbeni különbbségeket ha váltasz s, szebb lesz a játék sokkal . De Aom példál több területett láttam be ha felrakttam 1280*1024 be, nem pedig csak "szebb" lett a felbontás. Pl a hajok alig férnek be a képernyöbe... Nforceon olvastam hogyszedjek le valami specials drivert de az nekem nem jött be. Ez csak nemkem tünik fel illetve csak nálam gond vagy ti is látjátok ? Ha ez gond máshol is akkor valszinû lesz patch hozza 18. ugy mint BW2 höz is..de hamrabb tuti nem 😞
Feltéve hogy a torrent nemcsak annyit mond hogy "couldnt listen - network is down".
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ja ezzel nem akarom reklámozni az oldalt
a rák
nemtom hogy ez most igaze vagy sem
de wanadoon kint van az age of 3
nemtom hogy ez most igaze vagy sem
de wanadoon kint van az age of 3
Hát ez nagyon gáz. Esetleg reinstall, de nem hinném, hogy ez megoldaná a problémádat. 😞
Ajjaj már látom, hogy hányan fognak emiatt bajlódni, de remélem lesz rá valami hathatós megoldás.
Ajjaj már látom, hogy hányan fognak emiatt bajlódni, de remélem lesz rá valami hathatós megoldás.
Igen de nem lett jó akkor sem !
A menüben van egerem csak játák közben nincs!
Ja meg hanja sincs !
De csak a játékba!
A menüben van egerem csak játák közben nincs!
Ja meg hanja sincs !
De csak a játékba!
Nem-nem, ez normál crackes(1.CD-n), a CD kulcs az NFO-ba.
Maffia79: Sikerült átállítani a felbontást?
Maffia79: Sikerült átállítani a felbontást?
Esetleg azt tudom javasolni, hogy valami config fájlban írd át a felbontást 1024-re és akkor esetleg.
Elég baj, hogy ez van, valszeg ez miatt sokan fognak panaszkodni. Fõleg ha az eredetinél is lesznek ilyen problémák (és a cracknek sztem nincs köze hozzá).
Elég baj, hogy ez van, valszeg ez miatt sokan fognak panaszkodni. Fõleg ha az eredetinél is lesznek ilyen problémák (és a cracknek sztem nincs köze hozzá).
800x600-ban olyan hibát tapasztaltam, hogy mintha az egered nem is ot lenne ahol van, teljesen más helyre mutatott(kb fölötte még 1 egérmutató távolságnyira).
De átváltottam a felbontást 1024x768-ra, akkor már normális volt.
Azért ezt a menüszaggatást megoldhatták volna, ha meg nem volt rá idejük, jöjjön a patch!
De átváltottam a felbontást 1024x768-ra, akkor már normális volt.
Azért ezt a menüszaggatást megoldhatták volna, ha meg nem volt rá idejük, jöjjön a patch!
Végsõsorban az a jó az Ensemble-s játékoknál, hogy az MI elég profi, így le tudod kötni magad hosszú idõre is..
Hát multi akkor csak Hamachi-val (http://www.hamachi.cc/) fog menni, ha még directplay sincs benne.
All-Seeing Eye támogatás biztos nem lesz benne, mivel van egy saját központi szerverük az internetes játékosonak ESOII (Ensemble Studios Online) néven.
A direct IP csatlakozást is azért hagyhatták ki, hogy warezosok ne tudjanak neten multizni.
Kár, pedig egy Xfire közösséget össze tudtunk volna hozni. <#szomoru1>#szomoru1>
All-Seeing Eye támogatás biztos nem lesz benne, mivel van egy saját központi szerverük az internetes játékosonak ESOII (Ensemble Studios Online) néven.
A direct IP csatlakozást is azért hagyhatták ki, hogy warezosok ne tudjanak neten multizni.
Kár, pedig egy Xfire közösséget össze tudtunk volna hozni. <#szomoru1>#szomoru1>
Esetleg a multi majd megy ASE(All-Seeing Eye)-vel, de gondolom ez is a hivatalos szervert használja, szóval nem tudom.
Ahogy látom nagyon szép. Gondolom a grafikán több mindent lehet állítani.
Ahogy látom nagyon szép. Gondolom a grafikán több mindent lehet állítani.
Nos.. a multi csak lanon megy, a beépített online rendszerre regisztrálni kellene, de invalid serial number:/
A menü továbbra is szaggat, mint a demoban, de a játék teljesen jól megy (P4 3Ghz, 1,5Gb RAM, GeForce6600). Kéne jobb videókari.
A kezelõfelületen némi javítgatások vannak a demóhoz képest... ennyi elõzetesen..

A menü továbbra is szaggat, mint a demoban, de a játék teljesen jól megy (P4 3Ghz, 1,5Gb RAM, GeForce6600). Kéne jobb videókari.
A kezelõfelületen némi javítgatások vannak a demóhoz képest... ennyi elõzetesen..

Azta hazatérek délutánosból erre kijön a game 😄 nagyon baba csak gyõzzem sávszéllel ezt a honapot 😄
Next PC upgrade: 2022
Jaja, megy-e a multi?
Én is csak holnap reggel fogom tudni elindítani. Amúgy megjelenés hazánkban nov. 4, ha jól tévedek.
Nem hazudunk! Menni fog a játék, nem lesz vele gond, inkább majd beszéljünk holnap arról, hogy milyen a játék!😊
Azért annyira nem simán, különben vinnék a többi játékot is.. pl. FEAR.. szóval ez azért érdekes.. lesz vízhangja az biztos.. mindenesetre fél óra és leér.. kiváncsian várom a demó után😊
Hát nem is félrebeszélünk <#vigyor1>#vigyor1>
Persze simán meg tudták szerezni, hiszen GOLD volt, és azután már a gyárból is elvihették.
Persze simán meg tudták szerezni, hiszen GOLD volt, és azután már a gyárból is elvihették.
Nemmondjátok, hogy fent van a lopott verzió?
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
így is 5-10 K-val jön...
200Ft nem sok, de nem feltöltõ kártyás a mobilom van. Azért köszi!
Talán kis szerencsével nem lassul le a letöltés és meglesz reggelre.
Talán kis szerencsével nem lassul le a letöltés és meglesz reggelre.
Ahogy elnézem ha nem lennének svédek a peer listában, megállna az egész letöltés! Csak nehogy lelépjenek ha már nekik megvan!