3128
  • spidey
    Thx, kipróbálom...
  • spidey
    Nekem egyik se segített. GeForce 6800-zal. Felrakom a 77.80-es drivert, hátha, aztán valszeg új Windows...
  • Pluskast
    lenne egy kérdésem. Olyan hibája nem volt valakinek, hogy a hangok miatt kivágta a játék? Úgy értem, hogy pl, ha megy a küldetések között a duma akkor egy idő után akadozni kezd a hang és a gép meg kivág, hogy hiba történt az age3 exe-vel stb, stb. Az a baj hogy multiban is elkezdi csinálni. Ha valakinek volt ilyen jellegű hibája az plz plz help mert nagyon nem tudok így játszani
  • Nandq
    és mennyi fps?
    nekem max shadow és shadderrel - játék közben - 15-20... menüben 1, azaz 1 :D:D
  • JimHUN
    Na elindult nekem is!
    75.90-es nvidia driverrel már megy. Afelett nem!
    Tehát van olyan eset, hogy a régebbi driver a jó. :-\
    Köszönet Joybullnak a tippért!

Ennyit szopni egy játékkal.
    Remélem mások is tanulnak belőle.

Na ne tartsatok má' fel! 'Dolgom' van!
  • bepe79
    Van már Catalyst 5.10 driver is!
  • bepe79
    Ma is csináltam új képet nektek:

;-)

ATi Radeon 9500 PRO + Catalyst 5.9 (megjegyzem, van már Catalyst 5.10-es driver is) + shader quality high + shadow quality very high + antialiasing high

Üdv: Bepe
  • bacsi5514
    Ati kártyán kinek van bloom effect?
    9800pro, 5.4 és 5.9-es driver nincs :((
  • navahok
    Nektek vannak formáció beállítások vagy a játékban nincs is ilyen? az options-ban beállítottam valamit formációs dolgot de semmi.
  • Thanatos
    szvsz ált nem a lehuzással szokott a baj lenni hanem a stilusával..., ha mindenki ilyen stilusban "huzna le" egy gamet semmi flame nem lenne sehol se..., szerintem :)
  • mohus
    ja és egyetértek....
  • mohus
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem is Gef4 Ti4200 van
  • Thanatos
    pontosan csak tegyük hozzá hogy aoe azért hasonlo rts volt eddig is, sokkal nagyobb mélységek eddig se votlak de settlersnek köze nem votl ahoz amit icsnáltak belőle... :P
  • Vaxi
    El is hozhatnád köszi.
  • M@TriX
    jah azért én végignyomom szerintem a korábbi részek emlékére.
    de megvenni azt tuti nem fogom, hátha sokan nem teszik és a fejlesztők elgondolkoznak...
  • dartonita
    koszi sracok.sokaig vivodtam erdemes e egyaltalan lehuzni valamit amit ennyien szeretnek,es vartak.talan neha igen.
    joejt es jo jatekot!legyen az akar az aoe3 is :)
  • DJ Skyline
    na igen azon néztem amikor a hajóval beálltam a batárnagy szikla mögé,még egy hajó befért volna,de kilőttek még onnan is a sziklán keresztül...tehát ez a falon való átlövés egy kicsit hát nem is tudom...nem túl jó..."disznófarm, van hentes, van malom, van búzaföld, van tehénfarm"...a jó régi Knights & Merchants!:)) azzal de sokat játszottam...
  • M@TriX
    akkor a menü inkább szaggasson :)
  • M@TriX
    sajna ez volt a Setllers-el is, új rész, 3D és a játékmenetnek lőttek, amúgy ha megnézzük az új alapokat hősök meg ilyesmi pont ezt csinálták a Settlersbe is.

Én is sajnálom mind2 sorozatot, mert nagyon bejöttek, éjszakákat gémeltem. és nem hiszem, hogy én öregedtem volna meg :) mert a 2. részel és még a 3.al is jól eltudok a mai napig játszani.

a 3D-s motor sajna sok hibát vonhat maga után ami itt elő is jön, átmennek egymáson az egységek, meg egyszerűen eltűnnek, meg ilyesmi.

szóval már a Settlers topicban is elmondtam anno. ha csak annyit csinálnának a fejlesztők, hogy fogják a korábbi részt alányomnak egy 3d-s motort (de még az se nagyon kell, de legyen szép, hogy Jancsika is ráharapjon és megtudja mi a jó játék), esetleg pár apróbb javítást belenyomnak és KÉSZ!.

ÉS én örülnék 1000L. UFF

U.i.: ja igen a lassú menet igen, nem tudtam mi hiányzik, de most rávilágítottál egyre. nem rohanás, hanem taktikus játék. nem egy élelmiszer épület meg pár hadi hanem van disznófarm, van hentes, van malom, van búzaföld, van tehénfarm... haj... régi szép idők :)
  • Nandq
    még ha vki nem jött volna rá, a shadereket és a shadowot (árnyékokat) kell kilőni és mind a játék, mind a menü (:D) elfogadható sebességgel fog futni :)

egy amd64 2800+ 512ddr és r9600pro 256-os gépen a játék - 1024-768, minden maxon, kivéve az árnyékok, ill shadderek kilőve - 70 fps fölött teljesít.
  • DJ Skyline
    nekem valahogy nem tetszett az egésznek a menete...hogy mind3 Actban valaki után megyünk...hiába vannak olyan küldetések,hogy építsem ki a vasutat,meg védjem meg az indiánokat,aztékokat' ,stb....valahogy mindíg az jött át,hogy nem áll másból,csak abból,hogy toborzok egy xy fős sereget és aztán leromobolom a Town Centert,vagy valami más épületet...lerombolom a Town Centert aztán Victory,de közben még rohan felém az ellenséges sereg...az utosló pálya meg easy fokozaton nevetségesen könnyű volt...nem lövöm le a poént,majd meglátjátok miért,de nem kell nagy erőfeszítéseket tenni...ezek ellenére tetszett a játék,de valahogy...mégsem olyan mint amilyennek elsőre gondoltam...
  • Thanatos
    csak ilyen negativ kritika lenne sg-n
    komolyan mondom ilyen kulturált negativ kritikát elég régen hallottam errefele
  • j0nNyKa
    mondasz valamit, de ha ebbol kiveszed a magas elvarasokat, azert eleg elvezheto jatekot kapsz
  • fadi
    Akkor megkérdem utoljára, mert mindenki szarik rám:
    Hogy kell belőni a routert multihoz??? thx
  • JimHUN
    Gondoltam erre. Ki is rázott a hideg tőle. :-D
    Lehet, hogy az lesz. Nem adom fel. :-)
    Végülis egy óra alatt megvagyok vele. :)
  • dartonita
    helo.
    latom mindenki jobbra balra dol a gamatol.en is evek ota varom hogy megjelenjen,minden eddig age-darabka igazi gyongyszeme volt a strategiai jatekoknak ugy vizualisan,mint jatszhatosag szempontjabol.es hogy ne csak felemelo es magasztalo hozzaszolasok szulessenek,beirnam a tapasztalataim amik cirka 4-5map megnyerese utan akadtak boven.
    sztem muanyag.gagyi,egyszeru,13eveseknek keszult,kivulrol (es csakis kivulrol)csillogo jatek.tul azon h totalisan levan egyszerusitve mindenfele gazdasagi folyamat,azon hogy evek ota hiaba keresem a slow jatekmenetet (strategiarol leven szo rohadtul utalok esznelkul kattintgatni-eleve eselytelenul az mi reakcioidejevel szemben),azon h az elozetes kepekhez kepest,enmagam a grafikatol sem igen estem hanyatt(maxra huzva),azon h teljesen linearis a campaign,hogy az eredeti/jatekosra bizott dontesek/alternativak -otletek szinte teljesen kihaltak,attekinthetetlen-bazinagy menurendszer....nemistom.nem nyafogas vegett jott letre ez a hozzaszolas,egyszeruen csak szamomra vegtelenul nagy csalodas.ebben en nemsok kihivast talalok,es igen igazatok van - minek irkaljak olyan topikba ahol nemtudok epuletes,masok szamara erdemi informaciot tartalmazo hsz-t irni.
    elore elnezest mindenkitol aki ugyerzi h ezen kritika sajat lelki bekejet zavarta volna ossze,nem celom masok szorakozasat elcseszni.mindenesetre 3 uj gamat szedtem(vettem)le mostanaban,es messze aoe3 a leggyengebb.sajnos.akinek bejon,term jo jatekot es soksikert,de hadd szulessen ellenvelemeny is.uff.
  • fadi
    A ruotert hogy kell beállítani, hogy menjen ezzel a hamachival?
  • böröczk
    lehet, hogy már csak egy winxp újrahúzás fog segíteni, de ha más nem, az biztos megoldja a problémád.
  • JimHUN
    Leszedtem. Telepítettem. Reseteltem.
    Nem megy. :(((((
    Kezdek elkeseredni. Itt már sokan végigtoltátok, én meg el sem tudom indítani. :(
    A demoval pedig tudtam játszani. Ez hogy lehet? Azóta változhatott vmi? Vagy a demo az más?
    Lassan kijön az AOE4 én meg itt copok. :-)

Geforce4 Ti 4200
    nvidia 81.84 international
    XP Pro HUN
    directx9.0c
    Ace kodekpakk nincs (nem is szeretek ilyeneket felpakolni, pont ezért)
    Leszedtem a DivX-t és az Xvid-et.

Hiába....

A refreshforce-t hol lehet megnézni, hogy aktív-e? Mert még azt olvastam, hogy be tud kavarni.
    Van egy reforce.exe-m, ami megnyitja ugye a panelt ahol be lehet állítani, és azt állítgattam össze-vissza, próbálgattam mindent, de semmi.

Nem indul ez a genya. :-(
  • Kandurex
    DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG

Soha ne add ki az axeleros címedet!
  • Headers
    Valaki meg tudna adni egy serialt naon megköszönném [email protected]
    és sokat segítene.
  • fadi
    Nnna... Mostmár megy, csak az a gond, hogy connectingezik, aztán azt írja hogy a "Host canceled the game" :( Ezt miért írja?? Help pls
  • M@TriX
    beszarok, tényleg megy crack nélkül, mondjuk nekem mind a 3CD be van mountolva.
    a menü még mindig szaggat igaz minden maxon van de a gémben meg sem riccen szóval nemértem...
  • fadi
    Multizni hogy kell? Hamachival próbáltam, elvileg azzal müxik, de nekem nem szuperált... :( Szal ha vki ért hozzá akkor pls help.
  • Viktorr
    állítsál a kompatibilitáson!
  • böröczk
    félreírtam : - P
  • ÁjjLe BoBBi
    Hali!
  • böröczk
    még sok is, nekem a másik gépen is szaggatásmentesen fut 256RAM-mal : - D
    ez sem egy csúcsgép, de az jóval gyengébb, mégis rendesen megy rajta.
  • pietro
    Hali!
    Neizéjjé mán, a wanadoon is csak 3 CD van!