• dartonita
    helo.
    latom mindenki jobbra balra dol a gamatol.en is evek ota varom hogy megjelenjen,minden eddig age-darabka igazi gyongyszeme volt a strategiai jatekoknak ugy vizualisan,mint jatszhatosag szempontjabol.es hogy ne csak felemelo es magasztalo hozzaszolasok szulessenek,beirnam a tapasztalataim amik cirka 4-5map megnyerese utan akadtak boven.
    sztem muanyag.gagyi,egyszeru,13eveseknek keszult,kivulrol (es csakis kivulrol)csillogo jatek.tul azon h totalisan levan egyszerusitve mindenfele gazdasagi folyamat,azon hogy evek ota hiaba keresem a slow jatekmenetet (strategiarol leven szo rohadtul utalok esznelkul kattintgatni-eleve eselytelenul az mi reakcioidejevel szemben),azon h az elozetes kepekhez kepest,enmagam a grafikatol sem igen estem hanyatt(maxra huzva),azon h teljesen linearis a campaign,hogy az eredeti/jatekosra bizott dontesek/alternativak -otletek szinte teljesen kihaltak,attekinthetetlen-bazinagy menurendszer....nemistom.nem nyafogas vegett jott letre ez a hozzaszolas,egyszeruen csak szamomra vegtelenul nagy csalodas.ebben en nemsok kihivast talalok,es igen igazatok van - minek irkaljak olyan topikba ahol nemtudok epuletes,masok szamara erdemi informaciot tartalmazo hsz-t irni.
    elore elnezest mindenkitol aki ugyerzi h ezen kritika sajat lelki bekejet zavarta volna ossze,nem celom masok szorakozasat elcseszni.mindenesetre 3 uj gamat szedtem(vettem)le mostanaban,es messze aoe3 a leggyengebb.sajnos.akinek bejon,term jo jatekot es soksikert,de hadd szulessen ellenvelemeny is.uff.