Auto Assault - Massively Multiplayer Vehicular Combat Game
  • lammaer
    #295
    Már régóta terveztem hogy inditok egy trialt, mert mindig is vonzott ez a háború utáni világ téma (lásd fallout). Szóval tegnap az első napomon jól kihenteltem magam szólóban a játékkal. Nagyon tetszik benne hogy a farmolás nem kötelező, nem kell hülyére kattingatnom magam az "arany" gyűjtögetéshez, lehet hentelni ezerrel közben meg telik meg az inventory.

    Igazából az érdekelne, hogy milyen a játék MMO része? Az első pár zónában elég kevés játékost láttam (max 10, szétszórva 3 zónában), nem tudom ez máshol hogy van, de kicsit kihaltnak tűnik a világ (eve online-ból jövök :) )

    Tehát ha van aki tapasztaltabb ebben a játékban, tudna mnesélni arról mi zajlik magasabb szinteken? Mennyire lehet klánt találni (főleg egy trialonak), milyen események mennek közösen, vannak e "nagy" dolgok amikért egy egész klánnak kell dolgoznia (itt nem kimondottan arra gondolok, hogy x ember kell egy NPC leirtására mert túl erős).

    Végül, nem utolsó sorban keresek társakat akivel nyomulhatunk együtt egy kicsit - ha tapasztaltabb mint én, az nem baj :)
    Szabberin néven kezdtem Terminátor osztállyal.