Auto Assault - MMVCG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Izé.... amikor a /who parancsot használom, akkor végülis mindenkit kiir aki az én oldalamon van, nem? Eddig úgy tudom, csak azzal lehetek egy csapatban aki ugyanolyan fajú mint én, nem?
Aztán megint toltam a küldiket ezerrel, de ettõl meg elég szingle player élményem lett.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Igazából az érdekelne, hogy milyen a játék MMO része? Az elsõ pár zónában elég kevés játékost láttam (max 10, szétszórva 3 zónában), nem tudom ez máshol hogy van, de kicsit kihaltnak tûnik a világ (eve online-ból jövök 😊 )
Tehát ha van aki tapasztaltabb ebben a játékban, tudna mnesélni arról mi zajlik magasabb szinteken? Mennyire lehet klánt találni (fõleg egy trialonak), milyen események mennek közösen, vannak e "nagy" dolgok amikért egy egész klánnak kell dolgoznia (itt nem kimondottan arra gondolok, hogy x ember kell egy NPC leirtására mert túl erõs).
Végül, nem utolsó sorban keresek társakat akivel nyomulhatunk együtt egy kicsit - ha tapasztaltabb mint én, az nem baj 😊
Szabberin néven kezdtem Terminátor osztállyal.
To celebrate the release of Update 4 we’re inviting everyone--and we do mean everyone--to try out Auto Assault for a second time to check out all the new features. From March 16 to March 26, all previously inactive accounts will be reactivated. All you have to do is download the latest version of the client, log in, and play. It’s so simple a Pike could do it.
If you don’t remember your Auto Assault login name, you can find out easily by logging into your PlayNC master account, where all of your game accounts are listed. If you forgot how to get into PlayNC, please visit our Support Center page I forgot my PlayNC master account password.
If you haven’t played in awhile, you may also need to Transfer your characters from the old servers to the new combined server, Nexus. The Support Center page How do I transfer my Auto Assault characters to the new server? should help answer questions you may have about this process.
We’re looking forward to seeing you in-game!
Ez mit jelent pontosan seretném tudni ?
The players will be holding a combined clan recruitment day and trade/swap meet this Saturday, March 10 from 11AM-2PM CST and 7-10PM CST at the starter towns of Tocado, Upside and Fort Logan. This is the perfect time to get together with your fellow drivers, look for goods, and see if a clan is a good fit for you. w00t Radio will also be broadcasting live for both sessions. =
A játékosok tartani fognak egy kombinált klántoborzás-nap és kereskedelem/csere de. 11 órától március 10-én, szombaton találkoznak evvel-az USA középsõ államai idõszámítása szerint du. 2 óra és 7-az USA középsõ államai idõszámítása szerint du. 10 óra Tocado, Upside és Fort Logan indulóvárosainál. Ez a tökéletes idõ, hogy a társvezetõiddel összejöjjenek, árucikkeket keressenek, és lássák, hogy egy klán egy jó roham-e neked. w00t Radio szintén élõben sugározni fog mindkét ülésért.
A fordítás a www.webforditas.hu oldalról származik.
Hú az qrva jó. És hogy mûködik? Mint a wowban? Állítólag vannak instance-ok mint a wowban. Írjatok már ezekrõl kicsit bõvebben. Egyébként haverral mennénk játszani biomek oldalra.
Ezt a játékot azoknak találták ki aki nemtud egész nap játszani. Nagyon solo friendly az egész, szinte mindent meglehet benne csinálni egyedül kivéve a b oss küldetéseket amihez már convoj kell. Ha valaki biomek oldalon nyomja keressetek meg priviben és este esetleg tudnánk valamit kezdeni. Üdv.