91. Tour Julius 3-25
  • donpedro
    #143
    Ramore, ne haragudj már de te nem látod, nem érted, vagy nem akarod érteni amit írok?? Felejtsd már el a Tour de France-t én az Olimpiáról meg a világbajnokságról beszélek, ott nagyon is külön díjazzák az időfutamot. Ha Bodrogi megnyerné az olimpiát, akkor mit mondanál, akkor is közepes fölé???

    Ulrich már világbajnok és ő speciel nyert Tour De France-t is, lényegében mindent elért ebben a sportban, amit el lehet érni, ezek után pláne érdekes a közepes fölés megnyilvánulásod...

    Cseh Lacival kapcsolatban pedig konkrétan irdatlan nagy marhaságot írtál, a tavalyi Úszó VB legnagyobb szenzációi közé sorolták - a Hoogenband-Thorpe-Popov párharcok mellett - a Phelps-Cseh küzdelmet négyszáz vegyesen... Arról nem is beszélve, hogy a te okfejtésed szerint bizonyos Darnyi, vagy Egerszegi is csupán mellékszámokban nyert néhány olimpiát... (Darnyi pont vegyesen, Egerszegi vegyesen és háton.) (Ja, mielőtt leírnád, hogy de ők mások mert sokat nyertek, felhívnám a figyelmedet rá, hogy Cseh Laci és Bodrogi Laci is nagyon fiatal még, bőven van még bennük legalább 3 olimpia.)