Ti hogy oldjátok meg?
  • Tuvok #10
    Szerencsére nekem megértő párom van, elnézi, ha néha játszogatok 1-1 órácskát, de cserébe 3x ennyit kell vele foglalkozni .
    Egyébként az utóbbi 1 évben talán 3 játék kötött le (BF1942, Simcity 4, GTA: VC), ritka az olyan, mikor egy új jövevény le tud kötni .
    Szerencsére nem az iskola mellett, hanem az helyett melózok, mivel szerzédéses gyakorlaton vagyok, amit az iskola elismer, a munkahely pedig fizet (úgyahogy) .
    Így a hétvégék szabadok, haverok, család, asszony, bulizás, vagy most hogy jobb az idő, inkább elmegyünk kirándulni, horgászni, minthogy a gép előtt dekkoljak a szobában .
    És ezt mindenkinek ajánlom, amikor csak teheti, mozduljon ki, mozogjon, barnuljon (nem szoliban !), frissüljön fel kicsit, kapcsolódjon ki, családjával, párjával . Elhiszem, hogy tök jó móka a haverokkal hajnalig CS-zni, csagy akármi, de a közeli hozzátartozók nem nézik jó szemmel, amikor benn ülünk a gép előtt naphosszat, és nem lehet hozzánkszólni . Hülyeség begyöpösödni, tessék kimenni, sétálgatni, mozogni .
    Tudom, sokan vannak úgy, hogy hazaér munkából és pihenésképp leül a számítógép elé, aztán meg jó ideig elfelejt felkelni onnan, ezt a család, szeretett - szerető megsínyli .