Playzone
  • Bagó Péter
    Ezzel egy pöttyet vitába szállnék, még ha tökéletesen értem (érzem), hogy mire gondolhattál. A magazinunk profilja (nem győzöm hangsúlyozni): a végigjátszások, és különböző, segítő jellegű írások. Ebbe a témakörbe nem igazán passzol egy olyan jellegű dizájn, vagy felépítés, mint amit általánosságban megszokott az ember egy ilyen jellegű laptól (mármint számítógépes, és videojátékos, kritikai szemléletvételűtől). Nekünk az a feladatunk, hogy akik megtisztelnek minket a bizalmukkal, mert rászorulnak egy-egy írásunkra, azoknak a lehető legérthetőbb, és leg letisztultabb oldalakat nyújtsuk. Ennek ellenére én is szeretném, ha lapunk fejlődőképes lenne, és az olvasói elvárásoknak a lehető legjobban megfelelne. Kollégáimmal ezen fogunk fáradozni idén is, mint ahogyan tettük azt tavaly is. A korrekt kritikai leveleket soha sem vetettem meg, ajtóm minden egyes levél, észrevétel, és hozzászólás előtt nyitva áll. Ha konkrétabb észrevételed van, akkor arról konkrétabban is tudunk eszmét cserélni :)