117
Playzone
-
#77 Petikém, túl sok Mátrixot néztél. Erős ez a 9 sor ide, sok.
"Szar az újságotok"
"Anyád a szar"
:D
(...meg ne sértődj gyurmandia, ez csak egy példa volt! :) -
Bagó Péter #76 Ezzel egy pöttyet vitába szállnék, még ha tökéletesen értem (érzem), hogy mire gondolhattál. A magazinunk profilja (nem győzöm hangsúlyozni): a végigjátszások, és különböző, segítő jellegű írások. Ebbe a témakörbe nem igazán passzol egy olyan jellegű dizájn, vagy felépítés, mint amit általánosságban megszokott az ember egy ilyen jellegű laptól (mármint számítógépes, és videojátékos, kritikai szemléletvételűtől). Nekünk az a feladatunk, hogy akik megtisztelnek minket a bizalmukkal, mert rászorulnak egy-egy írásunkra, azoknak a lehető legérthetőbb, és leg letisztultabb oldalakat nyújtsuk. Ennek ellenére én is szeretném, ha lapunk fejlődőképes lenne, és az olvasói elvárásoknak a lehető legjobban megfelelne. Kollégáimmal ezen fogunk fáradozni idén is, mint ahogyan tettük azt tavaly is. A korrekt kritikai leveleket soha sem vetettem meg, ajtóm minden egyes levél, észrevétel, és hozzászólás előtt nyitva áll. Ha konkrétabb észrevételed van, akkor arról konkrétabban is tudunk eszmét cserélni :) -
Bagó Péter #75 A holnap érdeklődés (és arculat) hiányában elmaradt ;) -
#74 Ok okozati Feri:) korrekt:) -
gyurmandia #73 Ok. Jogos volt. -
Ramza #72 Nem értelek félre, pont az indoklás hiányára gondoltam :) -
gyurmandia #71 Szerintem Te félreértesz. Nem fikázni akartam, csak leírtam a véleményemet (az igaz, hogy nem indokoltam meg), talán számomra az a baj (persze nem baj!), hogy még nincs olyan karakteres arcuk, mint egy másik kiadványnak. Nyilván ehhez egy kis idő kell, de tényleg szurkolok nekik. -
Ramza #70 Mindig is becsültem Petit a türelméért, ahogy az ilyen hozzászólásokat meg tudja válaszolni, így most is kíváncsian várom a holnapot :D -
gyurmandia #69 Sok sikert (frankón!), de ez a kiadvány még nagyon gyenge... -
#68 eppen elvezem az INsider gyumolcseit, olvasgatom a gaming life in japant:) -
#67 csak viccelek, viccelgetek, tudom hogy meg ha a capcomtol loptuk is volna ki 1 hettel a megjelenes elott sem lehetett volna resi4 cikk sehol sem:) -
Ramza #66 Mikor jelent meg a RE4?
Látom gondok vannak a "lapzárta" fogalmának értelmezésével :)
Az nem az újságárusnál való megjelenés előtt két nappal van... -
#65 en is pazaroltam a GT4 beszerzesere idot, megsem lettem Diszpolgar:P
Resi4 nem lesz benne? Mer hogy man az is van:) Persze az csak GCre....:) -
Ramza #64 Hagyjad, most tanulja a marketinget a srác :) -
rrroka #63 ezt a sohanemlátott sztárblikkes, sztárkerTVs szöveget nem lehetne hanyagolni kicsit? :DDDD -
Bagó Péter #62
Soha nem látott sztárparádéval vár Titeket a január 28-án megjelenő PlayZone idei, első száma! A 998 forintos (indulása óta változatlan) áron megjelenő magazin az eddig megszokott felhozatal mellett most még jobban rátett egy lapáttal: az eddigi kéthavi megjelenés helyett, 2005-ben már 9 alkalommal vehetitek kézbe magazinunkat. Idén is a már jól megszokott belbeccsel készültünk elkápráztatni olvasóinkat: A2-es duplaoldalas poszterrel, a 84 oldalon felsorakoztatott impozáns tartalommal, és a többszázezer forint értékű nyereményjátékkal várjuk a PlayStation 2, Xbox, GameCube, GameBoy Advance és N-Gage tulajdonosokat.
Magyarországon először olvashattok mélyelemzést a Japánban év vége óta kapható, kontinensünkön pedig március 11-én megjelenő Gran Turismo 4-ről! Időt, energiát, és pénzt sem kímélve kaparintottuk meg ezt a példátlan alkotást, hogy első kézből mutathassuk be Nektek a szimulátorok legújabb mérföldkövét.
Aztán itt lesz a szintén márciusban földrészünkre érkező Metal Gear Solid 3: Snake Eater teljes végigjátszása, csakúgy, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic második részének 10 oldalas teljes megoldása. A teljes tartalom átböngészése előtt még figyelmetekbe ajánlanám ínycsiklandozó, A2-es posztereinket (slágerünk a Metal Gear Solid 3 és Gran Turismo 4 volt) és a soha nem látott mértékű nyereményjátékunkat: a 2005-ös év meghatározónak ígérkező nagyágyúit (Metal Gear Solid 3, KOTOR 2), és számos csúcsprogramot (köztük PS2, XB, GC, és N-Gage játékokat is) vihettek haza, ha feltett kérdéseinkre helyes válaszokat adtok.
Egy szó, mint száz: várunk sok szeretettel mindenkit január 28-ától az újságárusoknál!
A 2005/2-es szám részletes tartalma:
Hírek, Bemutatók
25 To Life
Timeshift
Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown
The Shield
Dead to Rights II: Hell to Pay
The Suffering: Ties that Bind
Madagascar
State of Emergency 2
MotoGP 4
The Incredible Hulk
The Regiment
LA Rush
God of War
The Movies
PSP
Batman Begins
LEGO Star Wars
Forza Motorsport
N-Gage vegyesfelvágott
Végigjátszások, Guide-ok
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Gran Turismo 4
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
GoldenEye: Rogue Agent
Metroid Prime 2: Echoes
Call of Duty: Finest Hour
Oddworld: Stranger's Wrath
Tippek, Trükkök
Tak 2: The Staff of Dreams
SpongeBob SquarePants: The Movie
Cheat Galaxis
Kingdom Hearts: Chain of Memories
Pathway to Glory
További fejlődés a lap életében, hogy márciustól kezdődően már kétfajta kiszerelésben is az újságárusoknál leszünk: a hagyományos változat mellett, egy extrákkal feltupírozott, videókkal, képekkel telepakolt DVD koronggal, és plusz 16 oldallal megnövelve is jelentkezünk – aki tehát bírja a tempót, tartson velünk! -
#61 Ütös felhozatal, lesem az újságárust :) -
Bagó Péter #60 Idei első megjelenésünk január 28-án lesz esedékes, olyan címekkel, mint a Metal Gear Solid 3: Snake Eater, a Star Wars: Knights of the Old Republic II, vagy a Call of Duty: Finest Hour - de említhetném akár az Oddworld: Stranger's Wrath-ot, vagy címlaptémánkat a... Na de majd meglátjátok idejében. Szerintem elég erős számunk lesz! -
#59 Mikor várható a következő szám megjelenése? -
#58 Off-line Konzol ujsagokat nem "szoktam" olvasni. Nagy kulombseg! -
Bagó Péter #57 Mi úgy vagyunk vele, hogy BEVÁLLALJUK :) -
Ramza #56 Neked nem mindegy? :)
Azt mondtad nem olvasol újságokat. -
#55 Vigyázat Bagó Úr, mert 2005-ben a megújult, 1 Eurós Magyar Hírlap kemény vetélytársa lehet az újságnak! -
#54 Mer tavaly a nök lapja éve volt ,azért.
Ezt nem érteni :D -
#53 Mitol lesz a 2005 a Playzone eve? -
Bagó Péter #52 Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy felhívjam szíves figyelmeteket, hogy lapunk már kapható az újságárusoknál (részletes tartalom: www.playzone.hu), valamint Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánjak mindnyájatoknak. Találkozunk 2005-ben, a PlayZone évében! -
Bagó Péter #51 Megtisztelsz a véleményeddel :) Na ezért, már érdemes volt elkészíteni! -
Ramza #50 Nem mintha nyalni akarnék, de az biztos, hogy ez a dvd a Mao-n valaha kiadott legjobb ilyen alkotás lett. -
#49 Nem is drága te kis drága! Tényleg sokmindent belepakoltatok, de én most kihagyom magam ebből az akcióból. Azé' sokk sikert! -
Bagó Péter #48 Egyéni szociális helyzetedet nem ismerem ugyan, de a felmutatott tartalom, a minőség, és hozzácsomagolt extrák tekintetében kifejezetten jutányos. Persze a véleményedet tisztában tartom, és sajnálom, hogy nem láthatod mindazt, amit szívvel lélekkel a korongra pakoltunk. -
#47 Drága, nem kő'! -
Bagó Péter #46 Hölgyeim és Uraim!
Lehet rohangászni az újságárusok irányában, ugyanis a lentebb vázolt tartamú PlayZone DVD Extra tiszteletét tette az elárusító kioszkoknál. A DVD-hez jó szórakozást, és a véleményetekkel pedig ne kíméljetek bomábzni utána!!! -
rolika #45 emléxem, régen az 576-tól rendelgettem havonta, még ps1-hez
aztán felhagytak vele. kár -
#44 Ez erdekes. Megyek utana nezni. -
#43 OFF
Én net-en megrendeltem Angliából az OPS2M-et. Így havi 2e-ért házhozhoz jön - ha a részeg postás nem cseszi el. -
Bagó Péter #42 Volt már magyar próbálkozás a témában, úgy 4-5 éve talán (Hivatalos PlayStation magazin). Be is csődölt az egész. Azon az áron, amin ma ki lehetne hozni egy ilyen magazint Magyarországon (a szokásos előállítási költségekre rákerülő nem kevés jogdíj), erősen megfontolásra készteti az összes lapkiadót (nem hiába nem volt azóta sem demós mellékletű magazin kis hazánkban). Tehát a magunkfajta magazinoknak marad a videó, meg a kép, meg minden más, ami nem demó :) -
#41 En neha nezegetem a 576 konzolt... minden jateknak tok fasza a cikk es a kepek... lasd pl a bujingai jatekot aminek allati cikje volt pedig a jatek szamomra egy nagy nulla volt. Tehat kepeknek es irasnak mar nem hiszek. Ezert is nagyon orulnek ha tenyleg lenne demo a DVD-et ... -
rolika #40 mondom én: szemétség -
#39 > még ha akarnál sem tudnál mondjuk ps2-es demodvd-t kiadni
Összesen kettő konzolos újság létezik vörldvájd, amihez demo DVD van: OPS2M, OXBM. Vajon miért...? -
rolika #38 az elsőt gondoltam, de a másik már szemétség...
akkor ezek szerint még ha akarnál sem tudnál mondjuk ps2-es demodvd-t kiadni...
ez mire jó... az ember azt gondolná, az a jó nekik, ha minél többen látják akcióban a játékokat. vagy már a demo is üzlet?
(btw zárójelben suttogva: ha valahol szabadon letölthetők/dvd-mellékleten hozzáférhetők lennének a demók, lehet, hogy a kalózkodás is csökkene...)