Milyen alapon vágják szanaszét a legjobb filmeket az érthetetlenségig?!?!?!
  • BaLeeX
    Tegnap fentmaradtam meccs után még kicsit aztán az m1-en maradt a tv de közben gépeztem. Kezdődött valami film (Románc volt a címe asszem) 18-as karika a sarokban.
    Mielőtt elaludtam néztem még kicsit hátha lesz valami ami miatt kint a 18-as karika.

Hát lett is bazeg csaj puszilgatta a faszit, elővette a farkát és nekiállta szopni, teljes nagytotálban.
    Nekem ezzel semmi bajom, mert kint a 18-as karika sőt azt sem tudom miért nem adhatnak keményebb sexfilmeket a tv-k ha kint a 18-as karika vagy a HBO pl. miért hagyta abba ezek vetítését amikor jópár éve szombatonként mindig volt egy jó rész.
    De most kérdezem én, ha ezt nem végják ki és betehetik akkor a Hatodik érzékben egy véres fejű gyereket meg az Alienben pár véresebb jelenetet (amikben ráadásul alienek vadulnak aminek semmi köze a valósághoz) mi a ráknak kell kivágni?
    Egy gyerek jobban leépül attól, hogy végignéz egy csalóvilág összefoglalót, mint megnézi az Alien4-et vágatlanban.

Nagy fos az egész, mondjuk nem kell nézni.
    Qrva riktán nézek reteklubon meg tv2-n mostanában filmeket inkább nézek gépről valamit.