Cenzúra a TV-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

többnek is, szerintem, de ott a videó, mint mindig
Glpetyus
Az lehet,de a 12 perc 32-nek tünik...😊

negyedóránként 20 perc reklám a célzott közönségnek

ha nem értesz hozzá, ne állíts valótlant. 60 percben 12 perc rekláém lehet.
Ryleh
igen ...a fontosabb hirek a'la M1 bika julia géphangján:terry blacknak szemölcs nött a harmadik mellén,már megint valaki zsidonak nevezett 1 zsidot,az inflácio full jo dolg,stb....blikk,mai nap,stb..JA!más is történ a világban de bocsika most REKLÁM!!!!ennyi...Nivo-2004..itt északkelet -ázsiában....majdnem eoropééér....gáz

Tetsuo
Ez csakis a pénzrõl szól!..
Lényeg: Nagy nevû film (olcsón), butító agymosó célzattal, fõmûsoridõben (pm 8:00), persze nem pontos kezdéssel, negyedóránként 20 perc reklám a célzott közönségnek (ezek általában tinédzserek), végül addíg vágni a filmet hogy a 12es karikát ki lehessen tenni (kis büntetés belefér).
A híradókban, stb mutathatnak véreset is, mert az a 'reális valóság' s a híradó azért híradó (nameg azt a gyerekek nem nézik statisztikailag).

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ryleh
Igen...és itt a negativ fsz.simén kiharaphatta a spinko pofiját...../ember vs.ember/ De ha ezt 1 kitalált/gondolom az rtl-en sem hiszik hogy az alien valodi/lény leamortizál valakit arra a válasz:SNITT.......Idioták.....nem baj...ha izraeli emberi torzokat akarunk látni abban verhetetlenek...hiszen az olyan "huuuuuu,"......kissé álszent..de lehet ez a "trendi"😞(((((((

fm
most megy a Rettegés foka...

...nagyon rég láttam ezt a filmet,de sztem ezt is megvagdosta vki...
😞(

Ryleh
A gyik RTL legutobbi RÉMTETTE az ALIEN 4 csonkolása volt.Persze a fokuszfosadékban premier plane -ban mutatják a véres baleseteket,bulvárszarokat....hhhmmmmmm.......😞(((

fm
up 😊

fm
ez ugye a Jason Scott Lee filmje? azt én is néztem,de akkor nem tûnt fel,hogy megvágták 😞(

Tetsuo
Húgom mesélte a Bruce Lee élete c filmben több jelenetet, plusz a végén a 20perces bunyót teljesen kivágták az RTLK-on. 😄DDDDDDDDD
Így értelmetlen volt az egész.. még jó h megvan, de sajna csak VHSen.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

fm
a fura ebben a cenzúra témában,hogy a különbözõ csatornák különbözõ dolgokat vetítenek ugyanazon korhatár alatt,ugyanazon idõpontban. vmelyik sorozatban a viasaton leszakadt karokat meg ilyesmiket mutogattak,másutt meg egy vérfoltot a gyerek fején kivágnak.

ha a két szeretett kereskedelmi csatorna viszont sportot ad(ami már magában véve is bûn) külön hajtanak az élet,a valóság szörnyûségeire. a sérült játékoshoz mikor lehozzák a pályáról egy focimeccsen odarohan a "riporter" és kifaggatja,hogy a sérülés fáj neki jobban,vagy az,hogy veszít a csapata.
a hírekben ugyanez. a véres valóság...

de nincs mit tenni,vagy nézzük,vagy nem. de akik amúgy nem vennék észre a vágást,mert pl elõször látják a filmet simán élvezik. azonban mikor közli velük vki,aki már látta,elmegy a kevük az egésztõl. ezért örülnék,ha megtudná mindenki és akkor talán változna a helyzet valamelyest

Rage47
éppen arra készültem hogy oszt. társaimmal megbeszéljük a "szép" részeket, erre kivágták és nem látták😉
PResident Evil
asszem élienesbe !

RelakS
Másikba???

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PResident Evil
ezt már a másik topicba leírtam !!!

rohadék szarfoslégecianyjukat !!!

fm
ja..picsába. 😊

RelakSfromhome
😄

Faxom, már holnap van :7

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

fm
hogy pereg a topic ezek szerint nem csak engem basz...

RelakSfromhome
Mondjad!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

RelakSfromhome
Ugyan ez, de a felszínen, méghozzá párizsban. Onnan tudni, hogy látszik az Eiffel torony. Legalábbis ami maradt belõle...
Ebbõl kiderül, hogy az orángután miért ijedt meg annyira, mikor kiderült, hogy a hajó a Földre tart

Seth
Van alternatív vége? Meséld el légyszi

PSN ID.: Beegabor

RelakSfromhome
A másik vége jobban tetszik :7

Dynamic
azaz😊
Dynamic
Szegény dögöt mindig sajnálom itt a végén😄DD
Egyébként szerintem itt a megpusztulásánál is volt vágás😊)
Seth
erre gondoltam

Seth
Nahát...no comment..majd te megmondod

RelakSfromhome
A kigyûrõdõ dögöt milyen kreténül vagdosták meg 😄

RelakSfromhome
Fejprés is vágva 😄

Seth
😊

Seth
megszállott doki fél fejének lõttek-csak éppen kimaradt

RelakSfromhome
Skalpolás kivágva 😄

RelakSfromhome
Hopp, kivágták azt, ahogy a pofa fején át kikelt a lény 😄

RelakSfromhome
Szegény pók 😄😄😄😄😄

RelakSfromhome
Most nézem, hogy a szemcsós pofa hangja egy bizonyos Weyland Yutani alkalmazott, Carter Burke hangja 😄

RelakSfromhome
Úgy láttam, de az áldozatoknál volt valami vágás az elején

Seth
Asszem teljes volt a jelenet. Tévedek?

RelakSfromhome
Azt hittem, hogy az életben maradt torzot kivágják...

RelakSfromhome
A 8-as össze-vissza vándorol kripli karján 😄

Seth
A nyolcas 😊

RelakSfromhome
Torzók közül vajh mi marad meg?

Seth
az megvan 😊

RelakSfromhome
A "Szuvenír" Maradt 😄

RelakSfromhome
szuvenírt is kivágják vajh?

Alien
igen... hihetetlen..........

RelakSfromhome
A pali halálából is hiányzott valami szvsz

RelakSfromhome
Szétmojszerolt vér, és agyvelõvizit nyírva 😊

Alien
ááááááááááááááááá

RelakSfromhome
Minimum :\