• bigyusz
    én nem birtam legyürni a hellhoundot v mit szal feláldoztam abigailt és az öszess paraszt jött segiteni. ennek ellenére nem tudtam csatlakozni a rendhez. de a rendet választottam és most velük harcolok a mókusok ellen. inkább velük mint ellenük... a mókusok kissebségben vannak. kajak mint a cigánykérdés. de sajnos triszt választottam nőmnek pedig shani jobban bejött. az a hülye kölyök... shanira kellet volna bizni. a szörnyeket meg mind levadásztam. mutagéneket adnak. pedig voltak jó szörnyek is. de az élet kemény...akkor is szörnyek. amugy a barátaid elveszted ha a rendel egyoldalon harcolsz zoltant meg mindet szinte. lehet megcsinálom hard-on a mókusok mellett egyszer. meg szerintem nem érdemes fegyverrel konlodni. 3 vörös meteorittal egy acél és 3 földrúnával egy ezüst kardot kell csináltatni és semmivel se lesz probléma elég sokáig. alkímiára sok időt szántam de nagyon durva.... és csak a aard jelet használom. egy jobb klikk oszt elszédül utána csak egy ütés kell neki.bár az igni is jó de a többi nem tul hasznos anyi pontért. csak az ideiglenes tuningokat használni kell ha uj területre téved az ember. meg a könyveket egyböl megvenni.