13886
  • pomabs
    villog a a frissités de utána ha megint crackkelem n látni semmit ilyenkor mi v?v uj crack kéne?
  • rotator
    Én akkor gyürkőzök neki, ha kijön végre az Enhanced Edition. Már csak az lenne jó, ha szépen leszinkronizálnák ahhoz a plusz tartalmakat...
  • Deajka
    Tegnap este nekem is ez jutott az eszembe...
    Pedig a ME is király. Azzé ez egy kicsi jobb, nnna
  • Fbn Lx
    Na most szüneteltetni fogom kicsit a Mass Effectet, és visszatérek Witcherre.

Egyébként meg:

TÉK =)
  • JaSoN HuNTeR #9999
    biztos?
  • Count Adyn
    Én ugy emlékszem beszéltem róla valameik druidával és bekerült az ismertek közé
  • JaSoN HuNTeR #9997
    Srácok amikor a Druida vezetőnek kell az Álomgomba a barlandból akkor hol találom meg azt a könyvet amibe benne van az Álomgomba meghatározása.Mert amikor lemegyek a barlangba akkor azt irja h ismeretlek növény.
  • Prince23
    Kaptunk hozzá egy minimodot-kalandot, csak nincs hang. nem érdems feltenni.
  • bigyusz
    most látomn h van 1.3as patch. vki tud róla vmit? crack hozzá?
  • bigyusz
    há már hogy ne lenne jó az sp3 32 bitre?!?! -.-'
    megéri felrakni naon jó játék.ajánlom. és nem 1-2 nap kiakasztani mint néhány gyengébb játékot.
  • Gubberx
    Régi gépemen nagyon akadt az újra meg lusta voltam még felrakni :) de hamarosan én is végigtolom :P
  • Fbn Lx
    pedig az utóbbi időben nem túl népszerű.
    egyszer-kétszer kitolta mindenki, aztán hanyagolja :D
  • Prince23
    No problém.
    Amúgy már közeledik a 10ezredik hozzászolás. Jubbilálunk vele. Végre felkerül a Gothic és Oblivion népszerűségére ez is. :)
  • blackfire001
    Megvan a hiba. :D Rossz cuccost írtam át 16-ra. Én hülye. LOOL Bocsi az "off"-olásért. :(
  • blackfire001
    Helló.

Mindent úgy csináltam, ahogyan írtátok a FAQ-ban, a magyar feliratot.

HKEY_LOCAL_MACHINE
    -SOFTWARE
    -CD PROJEKT RED
    -The Witcher
    Language 3-ast írd át 16-ra !!!!!!
    Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra..

De amikor telepítem a patch-et (1.2), akkor azt írja ki, hogy a frissítés nyelve nem egyezik a játék alap nyelvével. Szerintem azt a language szart írtam rosszul.
    0000 31 36 00 00 00 16...
    Ez van most benne.

PLS help
  • Gustafson
    Meg egy gond. Ahhoz, hogy bizonyitsam a 2. fejezetben Vincent artatlansagat, Colemennel kellene beszelnem. De Colmen halott, megoltek az elfek, akiknek az 1. fejezetben hagytam, hogy elvigyek a fegyvereket. Hogyan bizonyithatom be, hogy Vincent artatlan ?
  • The Protector
    Aha.Kutakodsz a házakban.Meg ajándékba is fogsz kapni néha feladatokért.De van amit meg kell venni mert másh nem szezed meg.Inkább az elején.Utána én nem is vettem.
  • Gustafson
    Bocs. "Ingyen meg lehet" akart lenni.
  • Gustafson
    A szornyekrol szolo konyveket inhyen me lehet szerezni ? Csak mert eleg dragak.
  • Prince23
    sp 3 nem jó xp 32 bitre:D sp2 tedd fel vissza.
  • bigyusz
    jah és nekem is kilép néha pedig sp3 XP-m van
  • bigyusz
    én nem birtam legyürni a hellhoundot v mit szal feláldoztam abigailt és az öszess paraszt jött segiteni. ennek ellenére nem tudtam csatlakozni a rendhez. de a rendet választottam és most velük harcolok a mókusok ellen. inkább velük mint ellenük... a mókusok kissebségben vannak. kajak mint a cigánykérdés. de sajnos triszt választottam nőmnek pedig shani jobban bejött. az a hülye kölyök... shanira kellet volna bizni. a szörnyeket meg mind levadásztam. mutagéneket adnak. pedig voltak jó szörnyek is. de az élet kemény...akkor is szörnyek. amugy a barátaid elveszted ha a rendel egyoldalon harcolsz zoltant meg mindet szinte. lehet megcsinálom hard-on a mókusok mellett egyszer. meg szerintem nem érdemes fegyverrel konlodni. 3 vörös meteorittal egy acél és 3 földrúnával egy ezüst kardot kell csináltatni és semmivel se lesz probléma elég sokáig. alkímiára sok időt szántam de nagyon durva.... és csak a aard jelet használom. egy jobb klikk oszt elszédül utána csak egy ütés kell neki.bár az igni is jó de a többi nem tul hasznos anyi pontért. csak az ideiglenes tuningokat használni kell ha uj területre téved az ember. meg a könyveket egyböl megvenni.
  • Brother Caine
    Akkor sorry egyelőre nincs más ötletem,most van nálam teszt fázisban a Vista SP1 Ultimate.Igaz nem azon játszom.
  • PhantomAss
    persze
    már régen...
    ennek ellenére is sűrűn kilép
    érdekes hogy sp1 előtt nem csinálta ezt
  • Brother Caine
    És a Vista javítást is letöltötted hozzá, amiről gagyognak benne?
    Azzal sem javult meg?
  • hentesferi
    Hi

Írtam Pü.t , ha esetleg nem látnád ;)
  • Deajka
    Hali!
    Engem érdekel: [email protected]
    Gábor
  • PhantomAss
    az semmit nem ér
    már régen elolvastam
  • hentesferi
    Sziasztok

Lehet kicsit szokatlan hsz-el fordulok hozzátok , de mivel a Witchert minden nehézségen végigjátszottam , és nincs kedvem még egy 4.re is , és nem akarom , hogy a polcomon porosodjon a game . ezért inkább eladnám , ha van lehetőség itt , ezen a forumon :) Collectors edition változat , egy teljesen használatlan , Withceres póló is van hozzá . Ha érdekel képeket is tudok mutatni . Ár : 7.000 ezer HUF

És sry ha pofátlan voltam...
  • blackgamer
    Kaland készítés verseny!
  • Brother Caine
    Nekem stabilabb lett,mondjuk az új vas is sokat segített.
    A Vistához meg ajánlatos elolvasni a Readme-t.
    Elképzelhető,hogy találsz benne valami fontosat.
  • PhantomAss
    érdekes, hogy nekem a peccs sokat rontott a játékon
    soxor elszáll, kilép, többet tölt
    amíg az alappal nyomtam semmi probléma nem volt
    (vistám van)
  • Shaman
    ASUS P5B
    patch rajta van
    Még azt akarom kipróbálni,hogy a videókari ventillátorának a fordulatszámát növelem,csak ehhez valami software kéne..
  • Brother Caine
    Azzal közepes vagy jobb grafikai beállítással kellene mennie.
    Patcheld fel a játékot,ha esetleg még nem tetted.
    Lehet más driver hiba is,gyakor a hang és USB driver probléma.
    Milyen alaplapod van?
  • Shaman
    hümm most tesztelgettem,s úgy néz ki,hogy a kockázásnál hal meg nekem a játék.Kikapcsolja a monitort,s paff...
    Nem vistám van pedig,hanem Xp. Lejebb vettem minden grafikai beállítást,már új drivert is telepítettem ATI X1950PRO-m van.

5-et?
  • Brother Caine
    A 3.fejezet a leghosszabb, a többi meg rövidnek fog tűnni ezután.
  • Fbn Lx
    áh nagyon jó. egyre jobban élvezem -.- de milyen rohadthosszú játék már ez o.O lassan két hete tolom, és még csak 3. fejezetben járok :D

a party jó volt a kocsmában :) főleg az Addás jelenet, a hálószobában :D
  • rosti
    A falu felé vezető tanyáknál van egy öreganyó akinek valamit kell adni nem tom mit de cserébe ad egy ilyen gyűrür amit a paptól lopot el...

Kérdezgesd az anyokat délben este reggel időszakban az egyik csak malyd oda adja...
  • Fbn Lx
    gyűrű nélkül Odo-t nem lehet megcsinálni :|
    szal keresd meg, valszeg ott lesz az a cuccaid között. a neve eltér a többiétől, nemtom magyarul vagy angolul játszol-e. Ring of the eternal fire vagy mi volt a neve nekem :p
  • Brother Caine
    Az időpont miatt linkeltem be a képet,de ha nagyon érdekel a akkor elküldhetem a mentést.

Odohoz kell a gyűrű,anélkül csak piálni lehet vele.A szurcsikat meg egy fecskével le lehet nyomni, még a legnehezebb fokozaton is.