The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem azzal a crackel ama hibát írja ki amit már feldobtam korábban( #8995)
Szóval davidka elmondhatnád a telepítésed folyamatát.Köszi

davidka003
Van már crack az 1.2-es verzióhoz. Én is azzal játszom.
1-2 ember szinkron hangja meg nagyon szar lett. Mikor a játék elején bekell menni egy kastélyba és egy fiatal gyerek van velünk, annak nagyon buzis a hangja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Helló, 1.2-es patch és a daemon tools 4.12 (Tools lite) fent van, de mégis helyszín váltáskor kifagy a karakterem, csak újraindítás után megy megint, 5 percenként ezt csinálni elég játékélmény romboló, valami ötlet?
Ha nem õt választottad, akkor most csak Siegfriedet tudod, nem? Ha meg õt akkor Vivaldinál van, a Templomnegyedben.

Zan
Sziasztok!

Már lassan kedzek leszokni az ide irkálásról,mert msot már megpróbálok magatol rájönni a dolgokra,de egy párra még mindig nem sikerül:

1.Hol találok megölhetö viverneket?(mert a druidákon kivül máshol még nem láttam öket,azokat meg nem lehet "bántani")

2.Trissnek milyen ajándékot kéne adni,mert latom hogy barmikor lehet neki,de nem tudom mi kene neki.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

A faq-ban szereplõ deamon tools csak nekem vírusos ? >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BaLeeX
Felejtsd el a cracket, töltsd le a mini-imaget (gamecopyworld) töltsd be Daemon Tools 4.10 vagy újabbal és játsz...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

The Protector
Feltettem a patchet(1.2) és utána újra lecrackeltem ami az alaphoz volt crackel.Elindult de vmi unidentified szöveggel fogadott és nem tudtam játszani csak kilépni.Hogyan csináljam?Vki segítsen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BaLeeX
Elõzõ kérdésemre visszatérve ha anno bankrablásnál nem Yaevinnéknek segítettem akkor amikor szövetségest keresek már nem is lehet õket választani? Mert néztem Vivaldi bankjában de nincs ott. Hol találom?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
1.2-esben azt igérték ki lehet kapcsolni (én még nem néztem) és tedd fel mert sokat javít a töltési idõkön.

The Protector
Vhogy ki lehet kapcsolni az auto mentést?Vmint tört magyar verzióm van!!Javít ha felteszem az 1.2-es patchet?Kérem válaszoljatok.Köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BaLeeX
Bocs most látom már leírtátok lejjebb szóval sorry. Megyek Vivaldihoz. 😊

BaLeeX
Elértem oda, hogy Leuvarden azt mondja szerezzek szövetségest vagy Yaevinnel beszéljek vagy Sigfriedet gyõzzem meg.
A problémám annyi, hogy nem tudom hol találom Yaevinn-t.
Néztem a mocsári táborban de ott nincs. Ötlet?

BaLeeX
Ha elõtte kimásolod õket máshova a Document and settingsben lévõ megfelelõ mappából (Vista alatt az Users mappából) akkor tuti.

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hogy ha letörlöm a játékot aztán pedig újra feltelepítem akkor megmaradnak a mentések??
koppim
Köszi, megvannak.

PhantomAss
yaevinnt? vivaldinál

GOOBY, pls

Megtudnátok mondani, hogy hol találom meg a lázadó másfajúak vezérét a 3. fejezetnél, amikor szövetségest kell szerezni (már mindenütt kerestem)? Mivel Siegfrieddel összevesztem...

Valami biztosan fentmaradt a játékból, próbálj ki több reg cleanert is.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

és nálam mi lehet a gond??
9008?
BlackShadow
hát én azt tudom neked mondani, hogy keress rá a witcher.ini -re, ha nincs meg akkor valakitõl el kell kérned, mert akkor azért nem indul. Ha meg van.. akkor nemtudom.
igazából ha beszerzel egy 1.2 -es verzióval rendelkezõ egyéntõl egy witcher.ini -t és azzal megpróbálod nem vesztessz semmit 😊

nekem levan már törölve a game, szal mástól kell kérned

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kérlek segítsetek az említett problémámban: #8995

Akkor lehet hogy szerencsém van 😊. De kifejezetten jók a tapasztalataim, még akkor is ha a feltelepített játékot csak áthúzom könyvtárastól az xp-srõl a vista-s gépre, simán fut ugyanúgy telepítés nélkül. Mondjuk a witchert azt pont telepítettem ha már eredeti.
már mindent megcsináltam
van CCleanered? vagy vezérlõpullt, progik töürlése, és szedd le. meg töröld le a maradványokat.

üdv
lenne egykérdésem
kb 2 hónapja uninstalláltam a magyar verziót most újra elõvettem de amikor telepíteni akarom rákérdez hogy el akarom -e távolítani minden összetevõjévek 1ütt blablabla rányomok hogy igen végigmegy és itt én szerintem következõre már jönni kellene a setupnak de újra rákérdez és újra és újra már a regeditbe töröltem minden kulcsot már megpróbáltam mindent de nem tom feltelepíteni
most mit tegyek? windows-t kell raknom vagy mit?
Elhiszem hogy aki nem játékra használja annak jobb választás lehet, de a játéktopikok alapján nekem úgy tûnik, hogy játékoknál még sok gond van vele. Persze mindenki azt használ amit csak akar.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

A mocsárnál, a barlangban.

koppim
Kukorixokat hol találni a 3. fejezetben?
Az írnoknak kellene 5 toll.

"de egy jó gépen jól belõtt vista-t a felhasználója biztos nem cserélne le xp-re semmi pénzért."

Velem meg lehetne egyezni 😊
Kipróbáltam, de nálam nem mûxik, azaz nem hosszabbodott meg az egyhuzamban játszhatóság... 😞

Hülye vagyok, nem crack fix, hanem crash fix 😊)
A vista problémára van megoldás, már többször is leírtuk a topicban, de mivel a keresõ nem mûködik, nem ártana a FAQ-ba belerakni a linket.
vista crack fix

Wagnerurnak: ez tényleg nem az a topik, de egy jó gépen jól belõtt vista-t a felhasználója biztos nem cserélne le xp-re semmi pénzért. Tényleg jobb, nem csak az újdonság miatt.
Meg.

JaSoN HuNTeR
ez a játék hasonlit a Fable nevû játékra.Megéri kiprobálni,sok jót hallotam róla,csak megkéne venni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sajnos kezdem azt hinni, az elõbbi hozzászólásomból kiderül miért...

Ez ugyan nem "az" topik és nem akarom ebbe az irányba elvinni, de szeretném megkérdezni a Vista használóktól, hogy ugye még nem merült fel bennük hogy talán mégsem érdemes Vistát használni egyelõre.

Helló!
Már elég régóta játszom a Witcherrel, de sajnos egyre idegesítõbbek a leállások. Ugyanis néha gondol egyet a játék és kilép töltés közben vagy csak egyik pillanatról a másikra. Legújabb patch van fönn (1.2) és a Vista javítása is. Erre hivatkozik a hibánál: MSVCR80.dll
Valaki tapasztalt ilyesmit?

Üdv

Találkozott már vki az 1.2 patch feltévése után ilyen problémával?

"Client services cannot be started.There is no witcher.ini file in startup directory or data paths set in witcher.ini are not valid"

Elõre is kösz az ötleteket.

koppim
A legjobb ha 3 egyformát használsz.
Bónuszt kapsz.

3 kell. Addig nem kovácsolnak újat...

jo csak nekem nem jött be a kikimóros barlangos rész, hat nem vagyunk egyformák 😊
van nekem egy holdrunám meg egy naprunám amit ezüst fegyverbe lehet kovácsolni
abbol is össze kell gyûjteni x darabot vagy egyenként is bele lehet pakoltatni? mert mikor csak egy volt a kovács nem csinált vele semmit. most hogy kettõ van még mindig nem tudok vele mit kezdeni.

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Sir Quno Jedi
Ohá. Igen, van jónéhány nõstény, aki konkrét csecsebecsét akar. 😄

Részemrõl azon akadtam ki, mikor asszondta a kovács, hogy segít, ha találok olyan nemes ékkövet ami Witt gróf kardjának markolatába illik! Peeeersze! Magam törölném fel az aszfaltot a rohadék gennyes kis kuraffival, majd biiiztos ékkövet gyûjtök a kardjába. Na nem mondom, ha valami átkozott kristályt találnék és...

Én Thalert is megvédtem tõlük és láss csodát, megmutatta, hogy az összes királyi rendelet hamis, mer a pecsét rajtuk van, de az aláírás az nem. Egyszóval MINDENKI illegálisan veri a nyálát a király nevében, legfõképpen a rend "lovagjai"! 😄DD Hehe.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a gyárável 500 helyett 300ér fekszik le. én egyszer adtam neki vmi szörnydarabkát (hogy elszólja amgát) és azt modnta, a zafírt szereti, mert olyan mint a szeme

Sir Quno Jedi
Nem az apja, hanem a báttya és nem csupán ribanc, hanem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vámpír
.

Amúgy általában értékes ékszereket kell adni az úri kurváknak a játékban, arra gerjednek. Hogy õ mire azt nem tudom, mert nem próbáltam, kifizettem azt haller. De lehet egy éj királynõ pecsétgyûrût is kiszedni a némasági fogadalmat tett "lovagból" a fogadáson (aki helyett Thaler beszélne), csak le kell itatni és õ meg elszólja magát a nyomorult (meg kiderül ki is õ valójában). Lehet az is megteszi, de szvsz. az csak arra van, hogy ingyé beengedjen a fõnökasszony fogdmegje az emeletre. Nekem addigra már megvolt végig a quest és lepaktáltam a madámmal, szal. felesleges cucc lett.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zan
Sziasztok!Nem tudjátok,hogy mit kellene adnom annak a szép kék szemü lánynak(akiröl ki kellene deritenem az apuci kérésére hogy ö egy ribancs avagy nem),hogy megfektethessem pénz nélkül?

Chapter 3. éjkirájnö háza amugy.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ezek szerint mindnekienk ma jön meg? Én õszintén szólva letettem róla, így nagyon meglepõdtem a mai postán (mondjuk kaptam más meglepõt is).

Azt sajnálom utólag, hogy annak idején rest voltam a CD Projekttõl ingyenes karácsonyi képeslapokat kérni. Az is valamikor márciusban érkezett meg a delikvenseknek 😊
AntiHero

Ma kaptam a 3D Brigade-tól.

(bocs a nagy képméretért)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

egyetértek, bár nekem a fagyott puszták is nagyon bejött, amikor felvonultattott a játék midnenkit... a Prológus nagyon bejött, Homályvíz is jó, a nyomozással már tököm ki volt, Leuvaardennek meg nem bírom a pofáját, erre az egész harmadik fejezetben meghatározó személy... de nagyon jó lett a játék, és ez afõ

nem tom mi bajod, mert a játéknak nem az a lényege, mait te leírtál. nekem nem okozott gondot, seperc alatt hazavágtam, és közben kinyírtam pár horda kikimórt is...