The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval davidka elmondhatnád a telepítésed folyamatát.Köszi
1-2 ember szinkron hangja meg nagyon szar lett. Mikor a játék elején bekell menni egy kastélyba és egy fiatal gyerek van velünk, annak nagyon buzis a hangja.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Már lassan kedzek leszokni az ide irkálásról,mert msot már megpróbálok magatol rájönni a dolgokra,de egy párra még mindig nem sikerül:
1.Hol találok megölhetö viverneket?(mert a druidákon kivül máshol még nem láttam öket,azokat meg nem lehet "bántani")
2.Trissnek milyen ajándékot kéne adni,mert latom hogy barmikor lehet neki,de nem tudom mi kene neki.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A problémám annyi, hogy nem tudom hol találom Yaevinn-t.
Néztem a mocsári táborban de ott nincs. Ötlet?
Azt szeretném kérdezni hogy ha letörlöm a játékot aztán pedig újra feltelepítem akkor megmaradnak a mentések??
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
9008?
igazából ha beszerzel egy 1.2 -es verzióval rendelkezõ egyéntõl egy witcher.ini -t és azzal megpróbálod nem vesztessz semmit 😊
nekem levan már törölve a game, szal mástól kell kérned
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
lenne egykérdésem
kb 2 hónapja uninstalláltam a magyar verziót most újra elõvettem de amikor telepíteni akarom rákérdez hogy el akarom -e távolítani minden összetevõjévek 1ütt blablabla rányomok hogy igen végigmegy és itt én szerintem következõre már jönni kellene a setupnak de újra rákérdez és újra és újra már a regeditbe töröltem minden kulcsot már megpróbáltam mindent de nem tom feltelepíteni
most mit tegyek? windows-t kell raknom vagy mit?
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Velem meg lehetne egyezni 😊
vista crack fix
Wagnerurnak: ez tényleg nem az a topik, de egy jó gépen jól belõtt vista-t a felhasználója biztos nem cserélne le xp-re semmi pénzért. Tényleg jobb, nem csak az újdonság miatt.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Már elég régóta játszom a Witcherrel, de sajnos egyre idegesítõbbek a leállások. Ugyanis néha gondol egyet a játék és kilép töltés közben vagy csak egyik pillanatról a másikra. Legújabb patch van fönn (1.2) és a Vista javítása is. Erre hivatkozik a hibánál: MSVCR80.dll
Valaki tapasztalt ilyesmit?
Találkozott már vki az 1.2 patch feltévése után ilyen problémával?
"Client services cannot be started.There is no witcher.ini file in startup directory or data paths set in witcher.ini are not valid"
Elõre is kösz az ötleteket.
van nekem egy holdrunám meg egy naprunám amit ezüst fegyverbe lehet kovácsolni
abbol is össze kell gyûjteni x darabot vagy egyenként is bele lehet pakoltatni? mert mikor csak egy volt a kovács nem csinált vele semmit. most hogy kettõ van még mindig nem tudok vele mit kezdeni.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Részemrõl azon akadtam ki, mikor asszondta a kovács, hogy segít, ha találok olyan nemes ékkövet ami Witt gróf kardjának markolatába illik! Peeeersze! Magam törölném fel az aszfaltot a rohadék gennyes kis kuraffival, majd biiiztos ékkövet gyûjtök a kardjába. Na nem mondom, ha valami átkozott kristályt találnék és...
Én Thalert is megvédtem tõlük és láss csodát, megmutatta, hogy az összes királyi rendelet hamis, mer a pecsét rajtuk van, de az aláírás az nem. Egyszóval MINDENKI illegálisan veri a nyálát a király nevében, legfõképpen a rend "lovagjai"! 😄DD Hehe.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy általában értékes ékszereket kell adni az úri kurváknak a játékban, arra gerjednek. Hogy õ mire azt nem tudom, mert nem próbáltam, kifizettem azt haller. De lehet egy éj királynõ pecsétgyûrût is kiszedni a némasági fogadalmat tett "lovagból" a fogadáson (aki helyett Thaler beszélne), csak le kell itatni és õ meg elszólja magát a nyomorult (meg kiderül ki is õ valójában). Lehet az is megteszi, de szvsz. az csak arra van, hogy ingyé beengedjen a fõnökasszony fogdmegje az emeletre. Nekem addigra már megvolt végig a quest és lepaktáltam a madámmal, szal. felesleges cucc lett.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Chapter 3. éjkirájnö háza amugy.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Azt sajnálom utólag, hogy annak idején rest voltam a CD Projekttõl ingyenes karácsonyi képeslapokat kérni. Az is valamikor márciusban érkezett meg a delikvenseknek 😊
Ma kaptam a 3D Brigade-tól.
(bocs a nagy képméretért)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun