• bélanéni #9501
    totyának és a többieknek: ráleltem a megoldásra, már tudom mi okozta a problémát. A játékot a Game******rld-ről letöltött miniImage-el futtattam eddig sikerrel, és fel sem merült bennem hogy az lehet a ludas. Nem tudom miért, de ahogy elértem ehhez a lent említett részhez, és akár merre megyek tovább, akárhányszor töltöm vissza a korábbi mentéseket, előbb-utóbb 1-2 fps-el "ment" a játék. Így egyszerűen használhatatlan a program, amíg eljutottam mondjuk a téren zenélő emberektől a templomnegyed kapujáig (ez egy kb. 100-200 m-es egyenes szakasz), eltelt kb 2-3 perc. Kipróbáltam mindent, levettem minden grafikai beállítást minimumra stb... de ugyanúgy tetves diafilm maradt. Utolsó esélyt adtam az eredeti CD-nek, de szinte biztos voltam benne, hogy ennek nem lehet hozzá köze.
    Nem tudom, mivel volt gond, a Daemon-al vagy az image-el, de többször letöltöttem mindkettőt és nem segített. Most eredeti lemezzel használom, és minden HASÍT mint állat :) (most tényleg, főleg zárt terekben k**vagyors)