• SaGa
    Lehet, hogy te úgy gondolod, szarrá aláztál, de sajnos a most is bent lévő szövegeiden túl egyet sem láttam ott, mert mindet törölték, mire újra időm lett olvasni errefele. Így sajnos nem tudom, miben lettem kioktatva a duplamagos processzorokról. Ráadásul itt ez nem is lehetne téma, mert szó sem volt kétmagos prociról akkor, amikor a problemámat leírtam. Valaki másnak volt ilyen gondja, neki jeleztem, hogy van olyan opciója az XP-nek, ami ráveszi, hogy az egymagosra megírt programok számára lehetővé teszi a másik processzormag használatát is. Nem patch, hanmem az XP saját beépített funkciója. Nem a program fog 2 magot használni, hanem az oprendszer adja az egyik programot az egyik magra, a másikat a másikra, stb... Így nem az összes régi cucc terhel le egyet, beoszthatod magadnak, hogy melyik programodat melyik mag használja, vagy az egyiket felszabadíthatod, hogy kizárólagosan az általad használni kívánt program használhassa...
    A "Task Managerben" a "Set Affinity" parancs a kulcs...

A 30 év tapasztalat meg egész pontosan 23, de nem baj. Attól tartok nálad még a fiam is idősebb...

Ebben a topikban meg hozzád nem is szóltam, míg el nem kezdtél hisztizni...