13886
  • SaGa
    Kukorix a magyar fordításban, bocs. Az a dög, amit le kell verni második fejezet elején, hogy kiengedjenek. Ott találkozol Siegfried-del először...
  • Prince23
    Cocatrix?? életmeben nem hallotam ezt a játék során xd
    ez mi? vagy ki?
  • SaGa
    Ebben a játékban az a lényeg, hogy nincs sem jó, sem rossz oldal. minden oldalnak (3-ból választhatsz elvileg) megvan a maga jó és rossz oldala. A saját döntésed, hogy mikor, hova állsz. A játék vége nagyjából mindenképp ugyanaz, csak több úton tudsz eljutni odáig és cserébe 3 (nem nagyon, de mégis) különböző sztorit játszhatsz végig, ha újra nekivágsz...
  • SaGa
    Lehet, hogy te úgy gondolod, szarrá aláztál, de sajnos a most is bent lévő szövegeiden túl egyet sem láttam ott, mert mindet törölték, mire újra időm lett olvasni errefele. Így sajnos nem tudom, miben lettem kioktatva a duplamagos processzorokról. Ráadásul itt ez nem is lehetne téma, mert szó sem volt kétmagos prociról akkor, amikor a problemámat leírtam. Valaki másnak volt ilyen gondja, neki jeleztem, hogy van olyan opciója az XP-nek, ami ráveszi, hogy az egymagosra megírt programok számára lehetővé teszi a másik processzormag használatát is. Nem patch, hanmem az XP saját beépített funkciója. Nem a program fog 2 magot használni, hanem az oprendszer adja az egyik programot az egyik magra, a másikat a másikra, stb... Így nem az összes régi cucc terhel le egyet, beoszthatod magadnak, hogy melyik programodat melyik mag használja, vagy az egyiket felszabadíthatod, hogy kizárólagosan az általad használni kívánt program használhassa...
    A "Task Managerben" a "Set Affinity" parancs a kulcs...

A 30 év tapasztalat meg egész pontosan 23, de nem baj. Attól tartok nálad még a fiam is idősebb...

Ebben a topikban meg hozzád nem is szóltam, míg el nem kezdtél hisztizni...
  • ZÓÓÓcsi
    Tényleg ennél a Siegfried-nél is csak nem-el tudtam válaszolni...
    Köszönöm a választ, már csak azt kéne tudnom hogy melyik a jó és melyik a rossz oldal?
    Abigail-nek segítettem és a tóparton az elfeket életben hagytam. Ezzel én most a gonosz oldalon állok?
  • SaGa
    A 2. fejezetben nem fogsz tudni csatlakozni. Sigfried beszél rólad a Rend kovácsának, ha hagyod, hogy segytsen a Cocatrix-et leverni. Ez elegendő addig, míg el nem kezded a lovagnál firtatni a belépést. Pontosabban ő el nem kezd róla kérdezgetni. A válaszod ugyanis csak a "nem" lehet. Így van megírva a program.

Később lesznek válaszutak, ahol el kell döntened, hogy a lovagoknak, vagy a mókusoknak segítesz. Belépni sosem fogsz hozzájuk...
  • wesker24
    Ezuttal is gratulálunk a WITCHERNEK ami elnyerte az Év RPG játéka cimet !

Ja és a Witcher nyerte el a legjobb magyar szinkron cimét is !!
  • ZÓÓÓcsi
    Odamentem és nem enged csatlakozni, meg eladni sem akar, hivatkozva arra, hogy csak a Rend tagjainak ad el cuccokat.
  • Prince23
    Menj a Rend kovácsához, vagy egyszerűen egy törpkovácshoz...
  • ZÓÓÓcsi
    Pontosan így csináltam én is! Kiváncsi lennék, hogy ezért nem tudok csatlakozni a Rendhez? 2.fejezetnél vagyok a Templom Negyed-ben.

Másik: villámhárítót kell csináltatnom valami proffal, ezt hol lehet?
  • totya4
    Nem tudom miért kell ezt a topikot teleszemetelni nem idevaló bejegyzésekkel. Ha a szokásos stílusomban visszaszólok (lenne mit) akkor persze megint megy majd az operátorok hátsó felének nyalogatása egészen addig, amíg az adott hsz-em törlésre nem kerül. Szóval pl ez a Saga nevű egyén abbahagyhatná az inzultálásomat különösen akkor, ha már szakmailag szarrá aláztam a Morrowind topikban (pl. XP patch ami kétmagos procihasználatra vesz rá egy magra írt progikat - 30 év tapasztalattal stb). Szóval le lehet rólam szállni, és a topik témájára koncentrálni.
  • Randal
    :D

OFF, és tényleg utoljára:

totya4 stílusa a legtöbbször hirtelenkedő, de most kivételesen szerintem normális volt a sráccal:)
    Veled persze már máshogy viselkedett:P

ON
  • SaGa
    OFF
    Az a helyzet, hogy csak az első nekem szóló morranását láttam, a többit hamarabb törölték mintsem olvashattam volna.
    Az a tapasztalatom, hogy aki tényleg ért ahhoz, amiről beszél, vagy ír, az nem ilyen stílusban szokott jelentkezni, hanem szépen, tételesen megadja, mit kéne megnézni. Nem a másik hozzáértését kezdi megkérdőjelezni, meg lehazugozni. Ez utóbbi a félművelt, önjelölt "szakértők" sajátja. Ráadásul ebben a szakmában amúgy sincs szakértő, csak egy-egy témakörben. Az általános, univerzális szakértelem kihalt Leonardóval...
    ON
  • SaGa
    A mutagének mindenféle főzetek, amik mutációt okoznak a Witchereknél. A karaktered szempontjából ezek olyan főzetek, amelyeket az egyes főellenségek (Beast, Cocatrix, stb...) által elhullajtott alkatrészekből lehet főzni, ha megvan a recept.

Lényeg: a mutagénhez kötött képesség nem tanulható, hanem ha megiszod a főzetet, megkapod. Nem kell és nem is lehet rá réz, vagy egyéb garast áldozni, csak az egyszerűség kedvéért oda pakolták be őket a képzettségfába...
  • böröczk
    milyen talentumok azok, amikhez valamiféle mutagen szükséges? mi az a mutagen? : D
  • Randal
    Vehetjük annak is:D
    Nem akartam nagyon off lenni:)

Remélem egyszer lesz olyan gépem, hogy kipróbálhassam a gamét, mert elég sok jót hallottam róla.
  • Prince23
    "A következő hozzászólásában hozta a formáját:P"

LOL

mi ez? sport kommentálás? :)
  • Randal
    Asszem most meg kell védenem totya4-et, mert normálisan és értelmesen leírta, hogy mi miatt lassulhat be a gép, és ezt hogyan lehetne elemezni.

A következő hozzászólásában hozta a formáját:P

totya4: Nem ész nélkül törlik a hszeid (hszeink), csak neked tűnik úgy.

• böröczk
    Hát én csutkára végigkaszabolok mindenkit, ha az a továbbhaladásom megkönnyíti, lehet, nem a leghumánusabb módszer : D Amúgy nekem Abigail amúgy is böki a szememet, lehet, ezúttal sem fogok kegyelmezni neki
  • Fantusz
    Nagyon a játék elején tartok még, nem tudom igazán milyen következményei lettek volna, ha feláldozom Abigailt (megmentettem), de elképzelhető, hogy jelentős lépés lett volna a Rend felé...
    Megkiméltem az elfeket is a tóparton, ezzel nem az volt a célom, hogy jópontot szerezzek a Mókus örsnél, próbálok semleges maradni, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy sikerül, jelenleg ez az egyik izgalmas kérdés számomra: hová sodródom a történet folyamán.
  • Prince23
    Xd én 5 sec alatt kivégeztem, sima jellel előtte persze + kard
    ennyi
  • xido
    sokadik alkalommal meguntam a dolgot és elégettettem a csajt..aztán kifosztottam és valami nagyon klassz anyaga volt kardra,amitől elég komolyakat sebeztem,pár csapás volt az egész:)
  • Fantusz
    Nyűgös lehet a Bestia elleni harc, még mielőtt a barlangból kilépsz kend be a kardot, használj fenőkövet - szóval készülj fel.
    Rőtbagoly, Fecske mindenképpen legyen benned, használd az Aard jelet, ha körbevesznek.
    A pokolkutyákat Bestia idézi, ha legyőzöd a Bargesztek is eltünnek
  • MCSeid
    Cs all!
    Lenne egy kis problémám még a játék eleén, mitán összefeküdtem Abigaillal meg kell ölnöm a Beastot, na erre kéne vmi tuti módszer mert már sokadszorra próbálom és még mindig nem akar sikerülni, mert megharap vérzek és a körülötte lévő geci dögök mindig kicsinálnak mire magamhoz térek.
  • Cat 02 #9459
    jaaa, cseles vagy ;)
  • böröczk
    nézd, a cserbenhagyása az összemelegedés után van, úgyhogy mindenképp megkapod a kártyáját : D
  • Cat 02 #9457
    1ébként itt fennt van összes sexkártya
  • Cat 02 #9456
    Én összemelgedtem vele :P
  • böröczk
    bizony : D aki a városiak szerint a Beastet idézi
  • Cat 02 #9454
    Igen, lesz 1 olyan h 1 gyereket el kell vinni Triss-hez / Shani-hoz
  • Cat 02 #9453
    Ja várj én asszem keverem :D
    Abigail a boszi ?
  • böröczk
    szóval, ha Abigail meghal, nincs Shani?
  • böröczk
    Franc, pedig egyszerűbb kinyiratni : D Meg különben is boszorkány, én meg nem tagadhatom meg boszorkányvadász elveimet : DD
  • Cat 02 #9450
    Shani-s sexkártyát nem tudod megszerezni. De ha meg hozzá álnál Abigailéltnem tudod , márha 1re gondolunk
  • Tibbee
    Kösz. Nem tudom, hogy van-e következménye, én Abigail mellé álltam, a többiek nem érdekeltek. :D
  • Cat 02 #9448
    Az a növény ? Tűz / erős kard
    De nyomj be egy slowmotiont-t , azzal is könnyű
  • böröczk
    köszi, már meg is van.

Apropó Abigail

Lesz annak valami következménye, ha nem Abigail pártjára állok a chapter végén, azon az előnyön kívül, hogy könnyebben legyőzöm a városiakkal a Beastet?
    Mert , ha ennek következményeképp később valami rosszabbul fog elsülni, akkor inkább megmentem őt : DD
  • Tibbee
    Éppen az utolsó valamit tenném be a helyére ahhoz, hogy a torony kinyíljon, de egy ilyen vörös indaszerű szörny az utamat állja, és egyáltalán nem tudom kinyírni, mert mire a közelébe érne Geralt, már elszürkült a kép a halálközelségtől, így esélyem sincs. Nincs valami trükk, hogyan lehet gyorsan elpusztítani ezt a szörnyet, mert eddig ha előkerült, figyelmen kívül hagyva gyorsan elmentem mellette, mielőtt komoly károkat szenvedtem volna.
  • Cat 02 #9445
    Inteligenciát húzd ki lvl 1-re és ott van olyan h növényfelismerés
  • Etelkozi Vata
    Ez a quest alapvető, szóval meg kell szerezned a virágokat.
    Van egy vizimai gyógyfűárus a fogadó előtti tűzhelyeknéál, tőle vehetsz.