The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ölök civileket egyik oldal kedvéért sem, azzal csak a háttérben álló ki tudja milyen hatalmasságok malmár hajtanám a vizet.
A pénz meg KELL, mivel Geralt jól kifejtette Siegfrid-nek, hogy neki nem adták ajándékba a páncélját és várát stb.
Mindenki csak kihasználni akar a gammában, ha megfigyelted és ha hagyod, ez menni is fog.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Csoda, hogy kibírtam.<#vigyor5>#vigyor5>
Qwerty4
Tûzzel támadás passz, még csak éppen elkezdtem egy olyan játékot, de ha jól értelmeztem, a jelintenzitástól függ a sebzésed, tehát keress erõteret, az duplázza a sebzést. Ha akad tüzes kõ a közelben, az is növeli.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amikor a rend oldalán van feltételezük hogy idealista és a szent cél érdekében követ el jó és rossz dolgokat egyaránt ez némileg emberileg érthetö.
Amikor meg a mókusoknak segit akkor a rasszizmus az elnyomás ellen tesz jó és rossz dolgokat ez a cél érdekében ismét megérthetö.
De amikor semleges akkor csak az önös érdekei a pénz az elvtelen célok nélküli öldöklés irányitja talán ez hasonlit leginkább modern mai társadalmunkra ahol a legkönnyebb út mindig a mások egymás elleni kijátszása és átvágása, ja és a gerinctelen elvtelenség.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Faszért állsz oda bazzeg viseld a következményeit"<#hehe>#hehe>
Én meg viselem azét, hogy lecsaptam😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na és sikerült befejezni az V. fejezetet, szenzációs fináléja volt, akárcsak minden egyes résznek.<#worship>#worship>
Holnap folytatom...már alig várom<#smile>#smile>
Qwerty4
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha sok rosszat teszel úgy leromlik a híred, hogy mindenki elhajt. Nem egyszerû a játék, nehéz megtalálni a kisebbik rossz felé vezetõ utat, mert jó az nincs!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elszállt ez az átok és vele együtt a mentéseim is.A kereskedõ negyedben járok a lantos mókusnak kell megkeresnem a kereskedõnél a lantját.Ha valaki tud mentést küldeni legalább a kereskedõ negyednél megköszönöm.
Nem a striga kriptájában kell a kalauzkövet heszálni, hanem a temetõ közelében levõ barlangban. 😊
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Agnes varázslatát az V. fejezetben keresem a mocsár temetõben.A térképen egyértelmûen a stiga kriptára mutat, de ott nincs már semmi.
Mit tegyek?A másik 3 összetevõt már megkerestem.
Vagy kell azokkal a jelekkel én varázsoljak a striga kriptában?Ez Agnes varázslata? <#confused>#confused>
Qwerty4
nomeg nem lesz látszólag ide vagy oda állás, 1 oldal mellett kell letenned a voksod...
!!!HALA MADRID!!!
Normális MMO-kban pl. CTRL+click, ha tutira meg akarsz támadni egy semleges player-t.
Lenne egy kis problémám! MOst raktam fel az 1,2es patchet és leszedtem hozzá a cracket is (pont úgy ahogy a faq-ban is le van írva). Miután mindennel végeztem és indítanám a játékot, megint kéri az eredeti CDt... vmi ötlet mi lehet a gond?
Ja és Shani banyájával úgy összehaverkodtam, hogy nyugodtan turkálhatok akár a holmijában, akkor is ha odajön, hogy lebasszon, csak hízelegni tud már!!! 😄DD Naggggyon király!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Qwerty4