The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ugyanmár. Te is beszoptad a propagandát?! A rend is hamis Jelképet és mambodzsambót imád és ezért veszélyes és a Szkoja is simán megtévesztett terroristákból áll. Egyik oldalra sem kell állni. Én segítek a másfajúaknak, ha igazságtalanok velük és rasszista csõcselék bántalmazza õket és segítek a lovagoknak is a szörnyek ellen, mert így helyes. De nem fogok embereket gyilkolászni halott ideák nevében és mókusokat sem, csak mert megtévesztették õket és õk is gyûlölik és félik az õket gyûlölõ embereket. Épeszû "hõs" egyik oldalra sem áll egy ilyen helyzetben, hanem teszi, ami szerinte helyes. Vannak akik szolgálnak és vannak akik irányítnak 😄.

Nem ölök civileket egyik oldal kedvéért sem, azzal csak a háttérben álló ki tudja milyen hatalmasságok malmár hajtanám a vizet.

A pénz meg KELL, mivel Geralt jól kifejtette Siegfrid-nek, hogy neki nem adták ajándékba a páncélját és várát stb.

Mindenki csak kihasználni akar a gammában, ha megfigyelted és ha hagyod, ez menni is fog.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

este menj oda 1 üveg borral, csak este van ott

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bardocz
az egy eléggé érdekes lény,fut mint a villám,de ha rányomod az ignit csúnyán belassul
köszönöm a segítséget sikerült!😊
dante3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aktiváld a három oszlopot, de úgy , hogy a golem középütt legyen! Vigyázz mindíg az oszlopon kívül állj és így nem csap beléd a villám!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Pedig az nagyon könnyû. Csak rohangászni kell körbe körbe, és tapizni a 3 oszlopot, és akkor csapkodnak a villámok a gólembe. Pár kör, és vége.
Qwerty4
Ja, de elõtte az a pókszerû lény az mégdurvább volt.<#wow3>
Csoda, hogy kibírtam.<#vigyor5>

Qwerty4

Nem tudom, de én nagyon csúnyán bedaráltam Javedet😊 +100%os sebzés a kardra, villámfõzet, és akkor 130 fölött volt az induló sebzésem, duplája a második kombóban, stb😊 A szörnye még gyorsabban ment, természetesen ezüstkarddal. A nagymester se tûnt nehezebben, de igazából addigra már minden nagyon könnyen ment - nem kellett volna potizni se, de vicces volt 300as sebzéseket osztogatni, a második kört pedig egyik szörny se élte túl, kivéve a fõellenségeket.

Tûzzel támadás passz, még csak éppen elkezdtem egy olyan játékot, de ha jól értelmeztem, a jelintenzitástól függ a sebzésed, tehát keress erõteret, az duplázza a sebzést. Ha akad tüzes kõ a közelben, az is növeli.
wedge31
Hát Javed tüzvarázsló ugyhogy a tüz nem nyerö ellene a szél annál inkább.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

én elakatam a 2odik fejezet végén megkell ölnöm a golemet nah én bármit csinálok vele alig megyle az energiája és már megis haltam
Memória nagyon necces... Nekem 1 gigával épp elment (+7600gt), leszámítva a kereskedõnegyedet, mert az néha átment képregénybe, de a többi pályával nem volt gond.
Alexandra888888
Ez az Azar Javed elég kemény fickó volt.vagy 20 percig keringtem és lõttem rá a tüzet csak így tudtam megölni õt meg a legtöbb szörnyét,elfogytak a jó fõzeteim.<#circling>.Az a nagymester is ilyen strapabíró lesz? Valami ötlete van valakinek hogy kéne legyõzni.Én a tüzes varázslatot fejlesztettem legjobban.

Sziasztok! A pincércsajjal nem tudom összehozni a randit. A malom ajtaja mindig zárva van nem tudok bemenni. Van valami ötletetek hogy mi lehet az oka? Lekésni tuti nem késem le.
nem te voltál az aki az Obliviont 2 fehérnemûbe öltözött nõvel vitte végig ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Szerepjátékosként nekem voltaképp az ugynevezett semleges Geralt a leggenyább a három közül.
Amikor a rend oldalán van feltételezük hogy idealista és a szent cél érdekében követ el jó és rossz dolgokat egyaránt ez némileg emberileg érthetö.
Amikor meg a mókusoknak segit akkor a rasszizmus az elnyomás ellen tesz jó és rossz dolgokat ez a cél érdekében ismét megérthetö.
De amikor semleges akkor csak az önös érdekei a pénz az elvtelen célok nélküli öldöklés irányitja talán ez hasonlit leginkább modern mai társadalmunkra ahol a legkönnyebb út mindig a mások egymás elleni kijátszása és átvágása, ja és a gerinctelen elvtelenség.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bucser
Szerepjátékosként õszintén így szólnék hozzá:

"Faszért állsz oda bazzeg viseld a következményeit"<#hehe>

Én meg viselem azét, hogy lecsaptam😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bardocz
1 giga ram minimum kell neki
Ezzen menne normálisan?: 756MB Ram, 2.1Ghz proci, nx7600GT video kártya?
Qwerty4
Nekem a IV. fejezet végére mindkét fél az ellenségem lett. 😄

Na és sikerült befejezni az V. fejezetet, szenzációs fináléja volt, akárcsak minden egyes résznek.<#worship>
Holnap folytatom...már alig várom<#smile>

Qwerty4

Legfrissebb daemon tools-t rakd fel.
Sir Quno Jedi
Megoldom. Tudok alaksokodni, ha kell, a sok éves szerepjátékos múlttal megyen... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Nehogy azt hidd... belezöldültem a 3. fejezetben, hogy totál semleges lehessek. Ennek hála egy házban 10 feletti ellenséget szereztem egyetle semleges válasszal.
Ha sok rosszat teszel úgy leromlik a híred, hogy mindenki elhajt. Nem egyszerû a játék, nehéz megtalálni a kisebbik rossz felé vezetõ utat, mert jó az nincs!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem is szerencsém volt eddig, ha banditákkal küzdöttem, inkább segítségért kiabáltak a koldusok, s nem szálltak be. Mondjuk én alapból úgy állok hozzá, hogy minimális közönséggel próbálom lerendezni a nézeteltéréseket. Elvégre Geralt witcher, nem cirkuszi látványosság 😊
Sziasztok!

Elszállt ez az átok és vele együtt a mentéseim is.A kereskedõ negyedben járok a lantos mókusnak kell megkeresnem a kereskedõnél a lantját.Ha valaki tud mentést küldeni legalább a kereskedõ negyednél megköszönöm.

Qwerty4
Megoldva!
Nem a striga kriptájában kell a kalauzkövet heszálni, hanem a temetõ közelében levõ barlangban. 😊

Qwerty4

Qwerty4
<#help>

Qwerty4

Qwerty4
Mégse tudtam boldogulni, el is teleportált egy õsi barlangba, de ott semmit nem tudtam csinálni/felfedezni, pár csontváz van és egy tüzes vers. 😞

Qwerty4

Qwerty4
na ok, THX, gondoltam, csak nagyon szeretek kérdezni mielõtt cselekdnék...<#idiota><#wink>

Qwerty4

BlackShadow
be kell menned a kriptába, és találsz ott egy útjelzõ(?) követ, ilyen nagyobb szikladarab. arra kell rávarázsolnod a naplódban leírt kombinációt, ami elteleportál egy helyre 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Qwerty4
Most komolyabban elakadtam.

Agnes varázslatát az V. fejezetben keresem a mocsár temetõben.A térképen egyértelmûen a stiga kriptára mutat, de ott nincs már semmi.
Mit tegyek?A másik 3 összetevõt már megkerestem.
Vagy kell azokkal a jelekkel én varázsoljak a striga kriptában?Ez Agnes varázslata? <#confused>

Qwerty4

vagy nem teszed le semelyikhez a voksod, maradhatsz semleges is.

tarti19
Jah és Ignivel pl. csak az ellenség sebesül meg😊 tömegre meg nagyon hatásos 😛

tarti19
Amúgy a tömegbõl kilehet ugrani😊 gondolom ezt nem próbáltátok még😊
nomeg nem lesz látszólag ide vagy oda állás, 1 oldal mellett kell letenned a voksod...

Neuman
Én szépen félre álltam had üssék egymást, és ha véletlenül maradt élve szalamandra, akkor azokat lemészároltam!

!!!HALA MADRID!!!

rotator
Én is így nyomtam végig elõször, de érdekelne az is, hogyan alakul a történet, ha egyik vagy másik mellé állok. A KotORokkal ellentétben - számomra legalábbis - ez valóban többször végigjátszható darab.

Sir Quno Jedi
Ezaz, tiszta õrület. Fõleg, miekutána Geralt kvázi magától harcol, ugyanmá mi lenne, ha meg tudnád adni könnyedén kiket üssön. ÉS semlegeseket NE üssön má magától meg!

ó, akkor bocsi. Ezek szerint nekem volt mázlim eddig. :-)

Takanohana
Hát én jártam úgy nem is egyszer, hogy csoportosan támadtam a szalamandrákat, és közben egy szintén harcoló városõrt is megütöttem. Elkezdtek az õrök is kergetni, a végén meg megjelent a fejvadász a mocsárból, és levert. Visszatöltés.

Sir Quno Jedi
Naénnemszpészelek, hanem ríõltájm hent, az meg átláthatatlan szûk helyeken, mert béndzsa a kamera is.

Normális MMO-kban pl. CTRL+click, ha tutira meg akarsz támadni egy semleges player-t.

Nem értem, hogy lehet gondod az ártatlanok megtámadásával... Miután elindult a harc, ott a space, aztán kijelölöd, aki(ke)t üssön Geralt, ha másképp nem megy. Amikor végzett, space, következõ ellenfél, és így tovább. Egyszer nem futottam bele ilyenbe, lehet csak mázlim volt, és én ezt a szpészes megoldást is csak tömegben használtam, akkor is csak azért, hogy lássam, ki üt a legjobban - így még az sem lehet, hogy a megállítgatásokkal romlik a játékélmény...

akkor nem crack hanem az a file amit a game helyett kell bemountolni (de sztem te is rájöttél mire gondoltam...) Miután bemountoltam és indítanám a játékot kéri az eredeti CDt...
A faq-ban nincs szó semmiféle 1.2-höz való crack-rõl.
Sir Quno Jedi
Naés? Akkor LÁTSZÓLAG az egyik oldlara állok, maék jobban tetszik/többet fizet, aztán úgyis leszarom mit karattyolnak, megyek a magam útján! Nem lenni hülye ingyián! 😄DD

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám! MOst raktam fel az 1,2es patchet és leszedtem hozzá a cracket is (pont úgy ahogy a faq-ban is le van írva). Miután mindennel végeztem és indítanám a játékot, megint kéri az eredeti CDt... vmi ötlet mi lehet a gond?
tarti19
akkor a 3. fejezetben majd meglepetésben lesz részed😊
mert az egyik oldalra kell állnod mindeképpen...

Sir Quno Jedi
Amúgy a halál sem kaar jedi lovagként végigkavirnyálni, node Geralt profi genetikailag mutált szörnyvadász/orrgyilkos. A witcher-ek pénzért melóznak. Nagyívbõl szarnak a vallási ideológiákra, mivel mattateisták (fõleg Geralt). Innentõl kiestek a lovagok. A szalamdrás buli miatt meg a Szkojások (fõleg, hogy mindig is manipulálták õket és csak felhasználják õket mások a céljaikra) és legjobb ha mindegyiknek csak abban segítesz, ami amúgyis a céljaidba vág, ennyi. Azt szolgálod, aki többet fizet éppen, de csak ha nem tiltja az erkölcsi/morális kódexed (Geralt mégiscsak egy Legenda és nem Will Smith).

Ja és Shani banyájával úgy összehaverkodtam, hogy nyugodtan turkálhatok akár a holmijában, akkor is ha odajön, hogy lebasszon, csak hízelegni tud már!!! 😄DD Naggggyon király!

Bucser
Még jó, hogy az nem a Striga.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Qwerty4
THX, közben én si rájöttem, újratöltötem és figyelmesebben követtem azt a hínököt.<#wink>

Qwerty4

Ó-Vizimában a toronynál lesz. Rád várnak.
Qwerty4
V. fejezet:

A striga elszabadult, meg kell öljem, jött egy hírnök, de elvesztettem a nyomát és nem tudom hol van az a striga.
Át kell menni a templomnegyedbe a gáton kereszül?Mert ó-vizimában nem látok sehol szörnyet, csak háború dúl.<#conf>

Qwerty4