• panther112
    Hú, elég sok dolog. A rettentő hosszú, és hangulatölő töltési idők, a nagyon rosszul kitalált inventory, a számomra megszokhatatlan irányítási módok (főleg a mocsár résznél volt zavaró, de városban is). De ezeken felül nem voltam elragadtatva a sztoritól sem (azt lehetett mindenhol olvasni, hogy ez lesz a játék erőssége, mert egy lengyel író találta ki, ehhez képest alaposan elmaradt mondjuk a w3/tft sztorijától is, ami pedig egy sima rts játék volt). Rosszul oldották meg a karakterekkel való kommunikációt is, sokszor kell ugyanazt végighallgatni, ugyanazokat a válaszokat adni, ha meg akarsz kérdezni még valamit az adott karaktertől (ennek volt a csúcsa a hentes...). 10 éves játékokban van ilyen kommunikáció, az ember elvárná, hogy ezen a téren is legyen fejlődés, ne csak a grafikában.
    Összességéban nem volt élő az egész, nagyon pc játék íze volt mindennek. A harc rendszer viszont nem lett volna rossz, csak a nagyon elrontott inventory megkeserítette a potion készítést, ami pedig a hrac alapja lenne. Nem találtam arra sem opciót, hogyan lehet azt megnézni, hogy egy adott potion-höz, kenőcshöz... mi hiányzik még, meditációt nem bekapcsolva - igaz ezt nem is nagyon kerestem.
    Nagyon előjött, a játékmenet fa szerkezetű felépítése, azt hiszem ez utóbbi volt a legrosszabb.