The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én a játék végét teliholdal csináltam,ha van olyanod használd,jó a dupla hp😄
akkor kiírná hhogy gém óver,majd máskor öcsi😄
csak így más lesz neked a vége picit😊
hát én megöltem... 😞 ezekszerint jól elbaltáztam a dolgokat (de mivel nem irt ki semmit, hogy elrontottam, aztán betöltés stb. hanem késznek vette igy max. rosz döntést hoztam és rossz következményei lesznek...)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nekem az a gondom, hogy nem tudom megszerezni az álomgombát már kinyírtam a szalamandrákat, a csatornában. A kukorix barlangba mikor fogok bejutni? 3 fejezet.
Ha a csatornában keresed, ahol az elsõ kukorixet levágtad, akkor rossz helyen nézed. A mocsárban az egy szem barlangban kellene próbálkoznod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Jól jön, mert nem tudok fõzöcskézni, mert mostanság sehonét sem lehet venni alkoholt... S:
Még egy kérdésem lenne...
A hollópáncél maradék darabjai merre vannak? Ebben a kriptában, vagy máshol?
A 4. fejezetben szedtem egyet össze, itt begyüjtöttem a litániát és a tünde feljegyzéseit, azt irja még egy két darab hiányzik a páncélbol, de nem látom a térképen a helyet. (az egész rohadtnagy térképet mutatja és azon van bejelölve, de rajta állok)
mert én a heves harcok közepette nem is gondoltam hogy kivároma reggelt...
strigát hogy lehet levágni?
valami trükkel, vagy csak ütni-vágni kell? Mert nálam nem jelzi az életét... volt kétszer ilyen anime hogy áll meg én is állok dülöngél gerald valamit hablatyolt de nem értettem...
sajna a gondom az, hogy bejártam lent a kriptát átjutottam a varázsköveken visza is jöttem összeszedtem két ilyen vackot már itt lent... és ezekrõl nincs mentés... szoval nem szeretném msot elbukni... elég váratlanul ért a strigával valo találkozás...
Qwerty4
Végre sikerült elindítanom a witchert! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget.
!!!HALA MADRID!!!
Gondolom beszélek Vivaldival vagy Zoltánnal, de õk se segítenek, hogy az a kovács végre munkához lásson.
<#conf>#conf>
Qwerty4
Nekem az a gondom, hogy nem tudom megszerezni az álomgombát már kinyírtam a szalamandrákat, a csatornában. A kukorix barlangba mikor fogok bejutni? 3 fejezet.
!!!HALA MADRID!!!
és a gólemeknél se írta feladatként, hogy keressem fel Kalsteint.Hol hibázhattam?
Qwerty4
Kell a Neh'tza kõ, de nem tudom hogyan szerezzem meg.Az a gond, hogy miután voltam a gólemeknél és visszatértem a városba Kalksteinnel kéne beszéljek, hogy mondja meg kell a "lightning rod", amit a kováccsal kell megcsináltatni.
De ha nem tudok beszlni azzal a köcsöggel akkor se kovács, se "lightning rod" és halott a misszió.<#szomoru1>#szomoru1>
Mit tanácsoltok?
Qwerty4
Hardon ezek nélkül lehetettlen megcsinálni.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
Qwerty4
Éjkirálynõt én sem öltem meg😊
Megnéztem a másik oldalt is save/load ugye jó dolog..
Ha életben hagyom van egy kis vámpír sex, de utánna jön a kék csaj tesója a lovagokkal es választani kell. vagy lecsapom a lovagokat vagy a vámpircsajokat.
Ha a csajokat csapom le nem jó mert a hírnevem romlik /mondjuk a játékban nincs jelentõsége/és a csaj lehord mindennek pedig valami vámpír rokona anno régen segített Geraltnak. A lovag is morogni fog és nem fizet.
Lecsaphatók a lovagok is, annak mik a hosszútávú következményei azt nem tudom.
Lényeg a kékszemû csajszi elmegy közben, a quest zárul de pénzt nem kap érte Geralt.
Éjkirálynõt igen kapsz tõle fegyót és sex plusz egyéb emlékek visszatérnek...
Menj be a korházba és ott az olátrba rakj bele 1 gyümölcsöt.
4. meg gondoloma gólemnél lesz😊
II.fejezet:Boncoláson túl vagyok, Shaninak vittem virágot és ott volt egy kis visszaemlékezés.
6 követ szereztem meg.De hogyan tovább???Mi a következõ lépsés?<#conf>#conf>
Qwerty4
gondolom ah nem ment térképet is megnézted, körbejártál mindent ami körülveszia kiutat és ha így sem találtad meg vagy tudtad ard-al áttörni a blokádot akkor ott veled lesz a baj😛
Sajnos nem tudom mi az oka, mert 1.2 patch és HD3850 kb. egyszerre került a gépbe éz azóta teszi ezt velem. Ha viszont elmentem, kilépek a fõmenüig, majd visszatöltöm akkor minden rendben megy tovább.