The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az kellene

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
nem szefíra kell?😄
Shep
A kardot megtaláltam, de ott is hagytam, vagy mi van vele?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
hát,ha siegfrid halottnak eteti magát ne higyj neki,mert majd felpattan,és ezüst kard hasznos+igni😊
én a játék végét teliholdal csináltam,ha van olyanod használd,jó a dupla hp😄
tarti19
nem nehéz😊
ezüst erõs és igni áldás neki😊

Sikerült átjutni a torlaszokon, tényleg bug volt az 1.2 patch segitett...most a végén az epilógusnál vagyok a csatornában hogyan kell a Zeugl-ot megölni....???<#conf><#help><#help>

bardocz
van egy az egyik barlangban aszem,egy lidérc õrzi a koporsót,és egyet vaska ad
bardocz
nem rontottad el😉
akkor kiírná hhogy gém óver,majd máskor öcsi😄
csak így más lesz neked a vége picit😊
Shep
A mocsári barlangban merre van a szerafin, vagy mi a frász a neve, mert hülyére jártam azt a kis lyukat de sehol semmi.

gabo91
... gondolom az átok megtörése nem egyenlõ a szörny megõlésével...
hát én megöltem... 😞 ezekszerint jól elbaltáztam a dolgokat (de mivel nem irt ki semmit, hogy elrontottam, aztán betöltés stb. hanem késznek vette igy max. rosz döntést hoztam és rossz következményei lesznek...)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nekem az a gondom, hogy nem tudom megszerezni az álomgombát már kinyírtam a szalamandrákat, a csatornában. A kukorix barlangba mikor fogok bejutni? 3 fejezet.

Ha a csatornában keresed, ahol az elsõ kukorixet levágtad, akkor rossz helyen nézed. A mocsárban az egy szem barlangban kellene próbálkoznod.

A striga le(nem)vágásáról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kriptáján ég néhány gyertya. Amint telik az idõ, úgy néh aleég egy-egy (cut-scene van). Amint az utolsó is leég, úgy megtörted az átkot. Én csak szórakozásból ütöttem rá egyet-kettõt, egyébként csak futkároztam a kripta körül, meg aard jellel lökdöstem

bardocz
nemaaaaz😊)) az intro😊
gabo91
Én már nem is melékszem rá mivolt benne... (szekéren huztak be a várba...) mindenképpen neki állok majd mégegyszer a játéknak.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Na megvan sikerült levágni... és még egy fecske is volt benne...
Jól jön, mert nem tudok fõzöcskézni, mert mostanság sehonét sem lehet venni alkoholt... S:

Még egy kérdésem lenne...
A hollópáncél maradék darabjai merre vannak? Ebben a kriptában, vagy máshol?
A 4. fejezetben szedtem egyet össze, itt begyüjtöttem a litániát és a tünde feljegyzéseit, azt irja még egy két darab hiányzik a páncélbol, de nem látom a térképen a helyet. (az egész rohadtnagy térképet mutatja és azon van bejelölve, de rajta állok)

tarti19
de meglehet menteni Adda hercegnõt vagy sem?
mert én a heves harcok közepette nem is gondoltam hogy kivároma reggelt...

bardocz
én is akkor értettem meg a bevezetõ filmet😊
Csak éld túl, és gondolj arra, mit láttál a bevezetõ filmben a játék elején.. ;-)

gabo91
helo.

strigát hogy lehet levágni?
valami trükkel, vagy csak ütni-vágni kell? Mert nálam nem jelzi az életét... volt kétszer ilyen anime hogy áll meg én is állok dülöngél gerald valamit hablatyolt de nem értettem...
sajna a gondom az, hogy bejártam lent a kriptát átjutottam a varázsköveken visza is jöttem összeszedtem két ilyen vackot már itt lent... és ezekrõl nincs mentés... szoval nem szeretném msot elbukni... elég váratlanul ért a strigával valo találkozás...

Qwerty4
Kösz a segítségeket, végre sikerült túljutni a II. fejezeten.<#wink><#vigyor3>

Qwerty4

sziasztok!
Végre sikerült elindítanom a witchert! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget.
Neuman
A vörös meteoritból készült kardok minden kovácsnál ugyan azt a bónuszt kapják vagy mindig más?

!!!HALA MADRID!!!

Takanohana
Két kovács van, ha a törp nem segít, a rend kovácsa fog, és viszont.

Qwerty4
Ja mostmár megcsináltam de most a kovács nem akar nekem villámhárítót csinálni, csak a barátainak.
Gondolom beszélek Vivaldival vagy Zoltánnal, de õk se segítenek, hogy az a kovács végre munkához lásson.
<#conf>

Qwerty4

Takanohana
Legújabb patch fennt van? Alapból hibás a játék, nem lehet továbbjutni, csak patch segít.

Nem is nehéz a játék, de ezaz áttörés szopat rendesen....mindenhol jártam, de mégsem megy hiába az Aard, a torlasz marad...ez egy bug...

Azt használsz amit akarsz, csak küldjed a mentést....mert már jáccani akarok....<#worship><#worship><#worship>

Neuman
Ja igaz!

Nekem az a gondom, hogy nem tudom megszerezni az álomgombát már kinyírtam a szalamandrákat, a csatornában. A kukorix barlangba mikor fogok bejutni? 3 fejezet.

!!!HALA MADRID!!!

Takanohana
Az öregasszony, Vaska küldijét megcsináltad? Õ is ad valami kártyát, ami kell Kalksteinnek.

Qwerty4
szóba áll a kovács csak nincs ilyen lehetõség, hogy csináljon...

Qwerty4

Neuman
Ha a kovácshoz oda mész, akkor nem csinálja meg? Miért nem áll szóba?

!!!HALA MADRID!!!

Qwerty4
Vagyis nem tudok beszélni vele, mert nem áll szóba velem.
és a gólemeknél se írta feladatként, hogy keressem fel Kalsteint.Hol hibázhattam?

Qwerty4

Qwerty4
Most egy kis bajba vagyok.<#szomoru1>
Kell a Neh'tza kõ, de nem tudom hogyan szerezzem meg.Az a gond, hogy miután voltam a gólemeknél és visszatértem a városba Kalksteinnel kéne beszéljek, hogy mondja meg kell a "lightning rod", amit a kováccsal kell megcsináltatni.
De ha nem tudok beszlni azzal a köcsöggel akkor se kovács, se "lightning rod" és halott a misszió.<#szomoru1>
Mit tanácsoltok?

Qwerty4

Neuman
most járok a 3. fejezet közepeén, elkezdtem rendszerezni a dolgaimat, a batyumba besoroltam az összetevõket mind a 3 fajtából van, most csak így gyûjtöm, a tiszta Rebis, vagy Éter alapanyagokat eladtam, csak azért kérdeztem, hogy ezeket érdemes megtartani mert meglepõdtem mikor az alkimista 40 orent adott érte. A különleges anyagokat megtartom és ha lehet kotyvasztok belõle lötyit.
Hardon ezek nélkül lehetettlen megcsinálni.

!!!HALA MADRID!!!

Sosem tudhatod, mi mire lesz jó. A fogadókban a kocsmárosoknál van raktározási lehetõség, akármelyik városrészben leszel, mindig ugyanaz lesz náluk, amit egy másiknál otthagytál. Én majdnem telegyûjtögettem azt a rengeteg helyet is, aztán majd három órát elszórakoztam azzal, hogy elolvasgattam a fõzetek készítésérõl mindent, és tudtam olyan ritka potionoket is csinálni, mint például ami plusz ezüst vagy bronz pontokat ad; ha eladod véletlen az ilyen összetevõket, akkor késõbb visszavásárolni elég drága mulatság lesz. Érdemes használni, mert egyébként kurva drága minden, ami meg nem kell, idõvel úgyis rájössz, mik azok, az alkimisták fizetnek érte. Szóval érdemes raktározni, és késõbb idõt szánni a dolgok átnézésére (hard fokozaton ez létszükséglet is szerintem.)

Neuman
van értelme megtartani az olyan alapanyagokat amihez nem tartozik valamilyen összetevõ?

!!!HALA MADRID!!!

Qwerty4
Hát erre voltam kíváncsi, mi vinné tovább a történetet, mert már régóta nem haladt elõre semmit.

Qwerty4

A ház közelében van több árus. A dagadtnál vehetsz kesztyût neki. De 30 arany is elég neki...

rendben, küldök, de ahhoz hogy mentsek ki kell nyírni a mókusokat, így remélem nem bánod, ha használok 1-2 bombát.

tarti19
akinek esetleg továbbra is indítási problémái vannak az gamecopyworld.comon talál új dolgokat...

tarti19
bocsi én a Tó Ûrnéjét mondtam 😊 de õt szerintem nem lehet megtámadni/megölni😊
Éjkirálynõt én sem öltem meg😊

Én megöltem elvégre witcher vagyok 😊.
Megnéztem a másik oldalt is save/load ugye jó dolog..
Ha életben hagyom van egy kis vámpír sex, de utánna jön a kék csaj tesója a lovagokkal es választani kell. vagy lecsapom a lovagokat vagy a vámpircsajokat.
Ha a csajokat csapom le nem jó mert a hírnevem romlik /mondjuk a játékban nincs jelentõsége/és a csaj lehord mindennek pedig valami vámpír rokona anno régen segített Geraltnak. A lovag is morogni fog és nem fizet.
Lecsaphatók a lovagok is, annak mik a hosszútávú következményei azt nem tudom.
Lényeg a kékszemû csajszi elmegy közben, a quest zárul de pénzt nem kap érte Geralt.
tarti19
27 oren után már Hercegnek fog szólítani😊

Éjkirálynõt igen kapsz tõle fegyót és sex plusz egyéb emlékek visszatérnek...

Menj be a korházba és ott az olátrba rakj bele 1 gyümölcsöt.
4. meg gondoloma gólemnél lesz😊

Neuman
Szerezd meg a többit négyet! Vagy mire vagy íváncsi?

!!!HALA MADRID!!!

Qwerty4
Hello.Nagyon összezavarodtam a játékban.

II.fejezet:Boncoláson túl vagyok, Shaninak vittem virágot és ott volt egy kis visszaemlékezés.
6 követ szereztem meg.De hogyan tovább???Mi a következõ lépsés?<#conf>

Qwerty4

Neuman
Az éjkirálynõt ti életben hagytátok? Mi lett volna ha megölöm?

!!!HALA MADRID!!!

Shep
Shani házában a vénasszonynak hol találok kesztyût, mert a hülyéje nem enged fel a csajhoz.

bardocz
nekem ez a barikádos dolog elsõre ment,sztem a játék vége fele már egyértelmû,hogy miket lehet áttörni,és miket nem
tarti19
szerintem elég egyértelmû a torlaszokon átjutni😊
gondolom ah nem ment térképet is megnézted, körbejártál mindent ami körülveszia kiutat és ha így sem találtad meg vagy tudtad ard-al áttörni a blokádot akkor ott veled lesz a baj😛

Tényleg más tapasztalta már, hogy kb. 10-15 perc játék után, kb. 5fps-re lassul a játék?
Sajnos nem tudom mi az oka, mert 1.2 patch és HD3850 kb. egyszerre került a gépbe éz azóta teszi ezt velem. Ha viszont elmentem, kilépek a fõmenüig, majd visszatöltöm akkor minden rendben megy tovább.