• Falatka2003
    Idézet másik fórumból:

"hiába töltesz le másikat, mindegyik a leevancleef verzió.. tudom, mert vagy 8 fajta nevűt töltöttem le..nem kevés szívásomba került, míg rájöttem, hogy lehet megcsinálni, nekem is azt írta ki, hogy "not installed properly" meg corrupted

így csinájátok, akiknek nem megy:

1. feltelepíted a dt pro advance 4.10.0218-at (csak ebben van benne a virtual IDE opció, a .0215-ben nincs még!).

2. nem csinálsz semmi törést egyelőre, semmit, hanem ÚJRAINDÍTOD a gépet, és újraindításnál F8 -> majd SAFE mód, ebben elindítod a géped

3. SAFE mód alatt fogod, és a leírás szerint a régi cryptapi.dll-t átnevezed cryptapi_.dll-re, majd a tört cryptapi.dll-t és a dtpro.hlp-t bemásolod a C:program filesdaemon tools pro könyvtár alá, az utóbbit felülírod a meglévővel

4. MOST elindítod a DT-t. Feladja az emailcím és felhasználónév kérést, kitöltöd igény szerint.

5. bejön a DT. elméletileg már működnie kell az Add Virtual IDE drive opciónak.

6. kilépsz belőle (bezárod), majd az Agent-et is kilövöd a Taskbaron

7. ezután a cryptapi.dll-t átnevezed mondjuk cryptapi2.dll-re és az eredetit, amit korábban átneveztünk cryptapi_.dll-re, azt visszanevezed sima cryptapi.dll-re

8. újraindítod a géped normál módban és működni fog!

ennyi, remélem ezzel már mindenkinek menni fog

ps: ha lehet, azt a leevancleef verziót szedjétek le, amiben a crack az külön dll-ekben található meg, nem pedig a patch.exe-s, mert azzal nem biztod hogy menni fog, ráadásul a windows könyvtárban elhelyez egy bassmod.dll-t ami valszeg valami kémprogram."

Bocs, hogy ilyen nagy.