• Caine

Kinek mi a kedvenc harci taktikája?

Én mindíg azzal kezdek, hogy jól felgyújtom az ellent (ez golndolom alap).
    Aztán fast vagy group style-al kezdek, mert ezek a leggyorsabbak (tapasztalataim szerint, a group még a fastnál is gyorsabb, de minimálisat sebez, ha csak egy ellen van)
    A kombó közepén szépen átváltok strongba és a következő menetet már abban kapja. Ez még a húsevő növényeknél is jól beválik, pedig ők nagyon gyorsak, strongban biztosan nem tudnám megütni se őket, elsőre.
    A group style iszonyat durva, azt vettem észre, hogy minél többen vannak, annál többet sebez, egy ellenfélen is.
    Ha sokan körbe állnak és mozdulni se tudok, akkor duplán le kell nyomni valamelyik irány gombot és kiugrik Geralt a csoport közepéről (lehet utána taktikai visszavonulni) ez már nagyon sokszor mentette meg az iráhmat.

A varázslatokból csak a gyújtogatást használom, ha valakinek van tapasztalata, az megírhatná.

A végére meg egy kérdés:
    Szerintetek a bónuszok (skillekből) összeadódnak?
    A hivatalos fórumokon azt olvastam, hogy nem, de ha csak mindíg a legnagyobb működik, akkor hogy lehetséges az, hogy a sebzésem a sokszorosára nőtt a kezdetek óta. Ha csak a legnagyobb működne, negyedilyen tápnak se kellene lennem.
    Nem is beszélve arról, hogy pl. (azt hiszem) a strong stylenál lehet felvenni egyszerre két első a sebzás bónuszt bronzért.
    Ha nem adódik össze, mi értelme, hogy kettő van, csak a nagyobbat veszem fel.

Most level 23 vagyok, act3.
    A mocsárban most léptem két szintet, csak monszter gyilkolásból. Volt olyan, hogy vagy 20-an jöttek egy csoportban. Jó móka volt. Ráadásul egymást is irtották :D:D:D

Kedvenc beszólásom:

Játék eleje, valamelyik kiscsaj:
    - Úgy hallottaaam, hogy a Witchereknek két karja vaaan, az egyik szörnyek elleeen, a másik emberek eleeen.
    Geralt síri hangon:
    - Mind a kettőt szörnyek ellen használjuk ...

:D:D:D