• mike01010101
    Szerintem meg pont az a baj, hogy Sapkowski nem túl jó író. Most, hogy játszom a W3-at, megint nagy witcher hangulatba kerültem és elővettem a könyveket - amiket annak idején egész egyszerűen abbahagytam, mert nem tetszettek, pedig a játék miatt nagyon akartam szeretni. Sapkowski jól kitalált egy fantasy világot, egy karizmatikus hőssel, witcherekkel, szörnyekkel, ez tény, de maguk a könyvek nem jók, nincs stilusa, nncsenek fordulatok, nincs izgalom stb. persze lehet hogy csak a fordítás nem jó, nem eredetiben olvasom, de az az érzésem, hogy Sapkowksit a játék tetten naggyá.
    George Martint én egy zseninek tartom, az ő GoT könyveit le tenni sem tudtam pedig min. 1000 oldalt volt mindegyik, alig várom a hatodik
    kötetet. De ez az én véleményem, biztos sok embernek tetszenek a lengyel író művei is, de én ezt hiszem ma már a világ van annyira nyitott, hogy az igazán jó dolgok felszínre kerülnek. Pl a FOX új sorozata a Wayward Pines egy 3 kötetes nagyon jó könyv és ebből megy most a TV sorozat.