• Dzséjt
    Sziasztok!

A Witcher 2 előtt nekem is eszembe jutott az a halva született ötlet, hogy újra végigviszem az elsőt. Azért született halva, mert nem tudom elindítani. A játék bolti, de még Enhanced Edition előtti kiadás, az op. rendszerem Win 7 32bit. Két problémám is van.

1) Nem indul el a játék, mert azt mondja, hogy az első indításhoz rendszergazdai jogok kellenek. Na most, az van. Lehúztam a fiókok felügyelete csúszkát is zéróra, de így sem indul. Nem indul el "futtatás rendszergazdaként" és XP SP3 kompatibilitás módban sem (a három kombinációja sem hozott eredményt). Nem tudtuk erre valami megoldást? Úgy hallottam, az 1.5-ös javítás kinyírja az ezt okozó DRM-et, de ezzel elérkeztünk a következő problémához.

2) Nem tudom telepíteni az 1.4-es pöcsöt, mert ahhoz először regisztrálni kéne a játékot. Ezzel az a probléma, hogy egyrészt, már regisztráltam évekkel ezelőtt (korábban minden gond nélkül fel is ment a patch), csak a fiókom elérhetetlen, akárcsak az új regisztráció lehetősége, mert ahogy elnéztem a játék honlapját, a Witcher 2 kedvéért alaposan szétbuzerálták az oldalt (megszüntetve a bejelentkezés lehetőségét is). Keresgéltem, de nem találtam erre megoldást, sőt, mintha én lennék az egyetlen a neten, aki belefutott, mert még olyat sem találtam, hogy valaki más találkozott volna ezzel a gonddal. Felvettem a kapcsolat a CD Projekt Reddel/PlayON!-nal (nevezzék most éppen ahogy), de a segítési szándékok eddig kimerült abban, hogy megkérdezték azt, amit az első levelembe már leírtam nekik. Nem tudtok esetleg ti valami megoldást?