• cleric
    Nagyon felidegesítettem magam egy részen... Próbálom Abigail megmentése után megölni a pokolkutyát, de egyszerűen nem megy. Először is, most komolyan minden újratöltésnél végig kell csinálni a komplett beszélgetést a falusiakkal??? Ahogy megkapom az irányítást, gyakorlatilag véletlenszerű, hogy egyáltalán elő tudom-e venni a kardot anélkül, hogy már 3 kutya belém ne harapjon. Próbálom hátralökdösni a pokolkutyát, amíg a csatlósait elintézem, és van hogy eljutok addig, hogy egyedül marad (egy kis időre), de addigra már nagyon kicsi az életerőm. Ami a legidegesítőbb, hogy néha Geralt MEGÁLL egy helyben, tántorog és fogja a fejét, miközben harapdálják a kutyák, és nem lehet irányítani! WTF??? Néha hiába kattintok az ellenségre, nem támad a karddal...
    Sajnos italom nincs. Nem számítottam rá az eddigiek alapján, hogy ez a rész ennyire nehéz lesz, mert bár minden küldetést megcsináltam, jóformán csak a kripta erősebb ghoul-jánál volt igazán szükség italra. Hiába töltök vissza mentést a barlang előttről, mert üres a falu, nem tudok kitől venni jobb minőségű alapanyagot a fecskéhez (az valószínűleg segítene egy kicsit, mert el tudok szaladni, csak nem töltődik közben az életerőm ital nélkül). Az utolsó fecskémet megittam a barlangban, és mielőtt kijöttem még azt írta, hogy 1 óra 15 perc van hátra a hatásából, mégis mire a harc elkezdődik, már nem aktív, mondjuk ezt sem értem...
    A kérdésem az, hogy meg lehet csinálni normálon ezt a részt ital nékül? Van valami trükk, amit itt alkalmazhatnék?