The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az jó lenne.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Annyi kérdésem azért lenne, hogy majd melyik mentést kell berakni a második részbe?
Mármint az utolsó mentés a fagyott tájon van, a nagymester harc elõtt. Az is jó, vagy kellett volna menteni a befejezõ vid elõtt?
Nekem még most is fent van, és win7em van.
Nekem simán ment elsõre <#whatever>#whatever>
Már vagy huszadszor próbáltam, és Triss nem gyógyítana! Áhh minek..
Célszerû a csoportos stílust használni mivel egyszerre több jön 😊
Ha legyõzted, akkor feljön a feje, és erõs stílussal kend el a száját 😄
Aztán lebukik és a csápok megint elõjönnek.
Ismételd míg meg nem döglik...<#eplus2>#eplus2>
Rám küldi ezt a vakítás szart, s mire a szédülés elmúlik, már esélyem sincs.
Ha meg elfutok, rám küldi a vérzés lókolbászt, azt kész!
De én acéllal mentem ellenük.
Elnézést!
De úgy látom értitek ti.
De, ha már nem akartok válaszolni, legalább azt eláruljátok, hogy melyik penge a hatásosabb ellenük? Acél vagy ezüst?
Nem tudom mit akartál írni, de egy "megiszom", "elhasználom" szó odafért volna<#papakacsint>#papakacsint> Mert így tényleg értelmetlen.
Mi történik, ha a mutagéneket, amiket a játék végén (Fehér Rayla) mutánsoktól szedek el?
A 3. bonusz küldinél is ugyanaz a helyzet mint a 2.-nél, hogy a kocsmából nem tudok kimenni. Vajon mitõl van ez? Nem nagyon találtam senkit a neten akinek ilyen problémája lett volna.
A játék eredeti, újra is telepítettem, holnap lehet megint újrarakom, lehet megmaradt 1-2 fájl a dokumentumokban vagy ilyesmi, azért nem jó most sem.
Nem lehet azonosítani a telepített verziót.
A frissítés lehetetlen.
Közben leszedtem a küldit külön, csak épp nem tudom hova kell másolni.
A "Platinum Edition" viszont igen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Újraraktam a witchert, de hiába. A 2. bonusz küldetésben nem tudok kimenni a fogadóból, az ajtó kinyilik, de nem tölti be a másik helyszint, a Mocsár mételyeibe megöltem meg a szörnyeket semmi sem történt.
Most megpróbálom hogy ezeket a küldiket letöltöm külön.
Valaki nem tudja mit kell csinálni? A googleban sem találtam infót, angolul nem is tudom a küldetés nevét.
de mivel meg szeretem a jó történeteket meg a +18-as környezetet 😄 ezért elhatároztam hogy játszani fogok vele, ezt a harcrendszert meg majd megszokom valahogy. de ha meg van egy számomra élvezhetõbb kameraállás is, akkor még jobb.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A TPS-en kívül még 2 kameraállás van
csak néztem ezeket az új witcher 2 videókat, amikor börtönbõl szökik, és az egy egész pofás TPS nézetnek tûnt. az 1-nek a demójával játszottam csak, de ott meg nem fedeztem fel ezt a nézetet.
Váll fölötti TPS
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont Dandelion nincs a málnásnál, már néztem minden idõszakban.
elõször is, mielõtt kimész a barlangból kend be kísértet elleni olajjal a kardot +100% sebzés szellemek ellen.
másodszor gyorsikonba legyen egy hóvihar, ami belassítja az ellenfeleket (geraltot gyorsítja fel) mert az lesz a jó, életerõ regeráció is mehet, de igazából nem kell, mert vagy jól csinálod a lassítással a kombót vagy úgyis meghalsz nehéz fokozaton.
amikor kíséred a csajt és jön a video, felgyúl a tûzkör és megejenik a falka, akkor pause...
két dolgot tehetsz :
vagy a csajhoz legközelebbi kutyára futsz csoportos stílussal, vagy a bestiára erõssel
én az elsõt csináltam, a leírás szerint a második a jó
csoportossal összesen két kombót kell lenyomnod és le is vágtad a kiskutyukat, márha van kenõcs és a vörös meteorit kardot kikovácsoltattad a fejezetben.
ekkor a lányt már nem bántja semmmi, gyógyítani fog miközben a bestiával küzdesz. erõssel vágdosod, de nyomhatsz rá egy aardot, lehet hogy ledönti és akkor leszúrod.
a futkosás nekem nem jött be, megsültem a tûzkörben...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
régeben jácotam 1 kicsit vele de most, hogy leszedtem a ful magyar változatot sajna most is elöjött a rendszer öszeomlásos hiba
utánanéztem és az 1.2 es patch javitaná is de eredeti cd nélkül nem megy (a daemon tools pro-t nem tehetem fel) igy mi lenne a megoldás, hogy továb is jáchasak patchelt álapotban ?
mer amit találtam nocd crack et azt nem tudom beolvastatni DT pro nélkül
7-es szinten megpróbáltam de nem volt semmi esélyem
felmentem 8-asra itt már egész jól ment , aztán kitaláltam azt a taktikát hogy futkosok a pályán és a 2 varázslat közül az egyiket rányomom
ez mûködött is egy ideig , de aztán kevés lett az élete egyszer csak megharapott és meghaltam , próbáltam más módon is de akárhányszor kevés élete van megharap és meghalok mindegy mennyi életem volt
szóval elmondanátok mitõl lehet ez vagy hogy lehet megoldani mert több napja ezzel szívok
és a játékom tört szóval lehet hogy ezért van , de nem hiszem
a választ kösz elõre is
. . , -cske készen van a ☺ -cske.