• steweee
    no, én legnehezebb fokozatom játszom elsőre. a második fejezetben vagyok. valóban nehéznek tűnik a bestia kinyírása, de jó taktikával gyerekjáték.

először is, mielőtt kimész a barlangból kend be kísértet elleni olajjal a kardot +100% sebzés szellemek ellen.

másodszor gyorsikonba legyen egy hóvihar, ami belassítja az ellenfeleket (geraltot gyorsítja fel) mert az lesz a jó, életerő regeráció is mehet, de igazából nem kell, mert vagy jól csinálod a lassítással a kombót vagy úgyis meghalsz nehéz fokozaton.

amikor kíséred a csajt és jön a video, felgyúl a tűzkör és megejenik a falka, akkor pause...

két dolgot tehetsz :

vagy a csajhoz legközelebbi kutyára futsz csoportos stílussal, vagy a bestiára erőssel

én az elsőt csináltam, a leírás szerint a második a jó

csoportossal összesen két kombót kell lenyomnod és le is vágtad a kiskutyukat, márha van kenőcs és a vörös meteorit kardot kikovácsoltattad a fejezetben.

ekkor a lányt már nem bántja semmmi, gyógyítani fog miközben a bestiával küzdesz. erőssel vágdosod, de nyomhatsz rá egy aardot, lehet hogy ledönti és akkor leszúrod.

a futkosás nekem nem jött be, megsültem a tűzkörben...