• l00ser
    Szia, könyveket és tekercseket kell olvasni. Ha IRL nem is érdekel a dolog, itt érdemes megtenni ;) Jobb klatty a könyvön és bekerül a szörnyhatározóba. A könyvek olyan 60-800 oren körüli pénzbe kerülnek. Ha föléviszed a kurzort, kiírja az eladónál hogy mit tartalmaz, de el kell olvasni (előtte megvenni) hogy bekerüljön. Az első színen talán még nincs könyvárus, de menj be a házakba és kukkants be minden vizsgálható helyre. Még az is lehet, hogy Triss fogja adni, nem emlékszem sajna... Sok sikert, menni fog!

Én is kérdeznék tőletek:
    De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyveremből nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén :) Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekből egy vadiúj kardot készítsen a mester?

A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (főképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen?