13886
-
#12166 Nekem meg van a magyarítás ha kell ,csak ötlet hogy hogyan küldjem az nincs ugyanis 282mb nekem 1mb feltöltésem van
-
#12165 Köszönöm Kpierre így sikerült hálám üldöz a végtelenben. -
#12164 Honan lehet letolteni az 1.5hun patchet?
A cd projekt.hu-n nem csinal semmit ha rakatintok a letoltesre. -
Kpierre #12163 Ha valakinek az angol 1.5 patch telepítése után nem indulna a magyarítás telepítése, mert azt írja ki, hogy a játék ismeretlen verziójú csak a hu nyelvű verzióhoz lehet telepíteni, akkor indítsa el a regedit nevű progit, és az alábbiak szerint módosítsa
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
CD Projeckt Red
The Witcher
ezen belül szerkeszteni kell a Language kulcsot 16 értékre
a RegionVersion kulcsot pedig HU értékre
ezek után nálam simán települt -
#12162 Nekem sem jött le, munkahely, 4 MBit. Úgyhogy hagytam a francba.
-
#12161 Valaki felrakná nekem valahova az 1.5-ös magyaritást? Nagyon megköszönném.
Vagy elég nekem csak 1 link is ahonnan letudom tölteni:) -
#12160 Hát akárhogy próbálkozok nem tudom letölteni a magyaritást. Nem indul el a letöltés:( -
Deathstorm676 #12159 Kár hogy a kereső nekem még 1 új witcheres fórumot sem dob ki csak ezt és a witcher versust szal -
Zóanagyvarázsló #12158 Jó tanács volt, nyitottak is neki a meglévő mellé egyet... -
#12157 Ideje volt. :)
-
#12156 Azt már nem fejlesztik. -
#12155 És valamikor lesz konzolra majd Rise of the white wolf, az is mászthev. -
#12154 Mászthev.
És cím alapján leheta történetből kiderül, hogy az első résznek a végén ki volt a gyilkos? -
Zóanagyvarázsló #12153 [URL=http://www.thewitcher.com/community/en/news/933.html]A CD Projekt "beismerő vallomása"[/URL] -
Deathstorm676 #12152 Itt az ideje hogy valaki nyisson egy witcher 2 fórumot:D Katt -
Perszepeta #12150 Más olajat én nem tudtam készíteni...
Mondom 2 évvel ezelőtt kivittem az egész játékot, bár a bestiát akkor is kb 3-4 próbálkozással igaz, de megöltem! Most meg rohanok oda a csaj mellé, lecsapok egyszerre 3-4 bestiát, aztán mégis meghal a csaj. Használok Aardot, meg ha lecsökken az életerőm akkor rohangálok, de kevés. És biztos közepes nehézségen vagyok :P
Már vagy 20x újrakezdtem, ja és a fejlesztést sem hinném hogy elszúrtam, igaz az Aardra még nemnagyon tettem, de nehogy már ez legyen mindennek az oka... -
#12149 1. Nem dögevő elleni olaj kell, hanem kísértet elleni.
2. Üsd, vágd, mikor lecsökken az életerőd, kezdj el rohangálni körbe. Nem tudnak megütni, egy idő után Abigél magához tér és felgyógyít. Akkor folytathatod az aprítást.
Mondjuk erre szerintem csak hard fokozaton van szükség. :) -
Zóanagyvarázsló #12148 1.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hal meg, a csata végén felkel - ha legyőzöd a Bestiát. Egyébként közepes szinten akár egy Aard is jó eséllyel elkábíthatja.
2. Mindne bizonnyal tudnád folytatni, én például 1.1-egyel kezdtem, 1.4-gyel fejeztem be, menetközben patchelve :) -
Perszepeta #12147 Sziasztok, kéne 1 kis segítség:
2 évvel ezelőtt kivittem már a játékot, de most valamiért nem tudom lenyomni a bestiát az 1. fejezetben... Közepes nehézségen tolom, akárhogy vigyázok a csajra mindig kinyírják, van hogy rögtön meghal, kb 15x próbálkoztam...
1.4-es patch van fenn, most ennyivel nehezebb lett a játék, vagy ez vmi bug? Dögevők elleni olajt+hóvihart használtam, sőt az életerő regeneráló (nemtom hirtelen a nevét) löttyöt is.
Valami tipp?
Ha feltenném az 1.5-öt újra kéne kezdenem az egész játélot amúgy?
Köszi a segítséget, főleg az 1. kérdésre kéne válasz! -
ApPa123 #12146 Kösz szépen ma meg is csinálom ha lesz rá időm:P -
#12145 Meteoritokból kell 3at összegyűjteni. Lehet akármilyen, de legjobb 3 ugyanolyan. Azzal elkolbászolsz a kovácshoz, és az inventory-jában meg fog jelenni a kard, amit a 3 kőből tud neked kovácsolni.(a régit akár el is adhatod, az újat kompletten a meteoritból kovácsolja)
Ez acélkardra vonatkozik.
Az ezüstkardhoz rúnák kellenek.
A pontokat pedig (úgy tudom) nem lehet átkonvertálni, ergo egy idő után, amikor már a számodra fontos skillekhez csak az ezüst/arany pontok kellenek, akkor a bronz pontokat kénytelen leszel elkölteni másra.(vagy nem, de ha már ott van, akkor miért is ne osztaná el az ember, még, ha nem is olyan fontos a skill... :) )
-
#12144 Ahogy l00ser is válaszolt, csak még annyit fűznék hozzá, hogy amikor beérsz a városba, akkor mind a két negyedben találsz könyvárusokat, náluk sok könyvet megtalálhatsz és ugyan fizetni kell érte, néha nem keveset(pár száz oren) de ott van helyben és nem kell keresgélni. -
l00ser #12143 Szia, könyveket és tekercseket kell olvasni. Ha IRL nem is érdekel a dolog, itt érdemes megtenni ;) Jobb klatty a könyvön és bekerül a szörnyhatározóba. A könyvek olyan 60-800 oren körüli pénzbe kerülnek. Ha föléviszed a kurzort, kiírja az eladónál hogy mit tartalmaz, de el kell olvasni (előtte megvenni) hogy bekerüljön. Az első színen talán még nincs könyvárus, de menj be a házakba és kukkants be minden vizsgálható helyre. Még az is lehet, hogy Triss fogja adni, nem emlékszem sajna... Sok sikert, menni fog!
Én is kérdeznék tőletek:
De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyveremből nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén :) Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekből egy vadiúj kardot készítsen a mester?
A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (főképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen? -
ApPa123 #12142 A fojtó lidérceket h kell belerakni a szörnyhatározóba?? mert nem tudom elvinni az agyukat a tiszteletesnek amíg nincs benne a határozóba de sajnos nem tudom kell belerakni:S -
#12141 Amit írtam oldalt, ott csak működőképes van, ha nekem szükségem van ilyesmire, akkor én is onnan szedem le. -
ApPa123 #12140 Sry warez miatt am meg írtam h nem talátam működőképest de azért thx -
#12139 Nem akarok bunkónak tűnni, de ha már egyszer warezzel operálsz, akkor tanuld meg megkeresni a megfelelő crack-eket. (megsúgom nem nehéz, google a barátod)
De, hogy ne érje szó a ház elejét, parancsolj:
www.gamecopyworld.com -
ApPa123 #12138 Pls naon kéne m,agyar verzióm van csak nem találok hozzá sehol működőképes cracket -
ApPa123 #12137 Hy vki nem tudna feltölteni 1 működőképes cracket?? pls -
#12136 Le fog tisztulni.
A NWN2 Deluxe-t várom nagyon. Kéne már egy újabb, igazi mese!
-
#12135 Ha egy jó tanács segíthet a döntésben, akkor én csak ajánlani tudom a második részt.
A játékból néha már-már baldurs gate feeling árad, sokszor úgy kellett "észbekapnom" hogy hú ez neverwinter... :) Az viszont tényleg nincs valami jól optimalizálva, sokan panaszkodnak is külföldi fórumokon, de összességében nem is néz ki rosszul és jól is megy. Szerencsére nem éppen fps szenzitív a játék, így 25-30 fps-el már tökéletesen játszható.
Nálam textúrát kellett mediumra venni, a környezeti árnyékokat alacsonyra(kikapcsolni nem szabad! Ugyanúgy mint a nwn1-ben is, itt is 0 a grafika, ha nincsenek árnyékok) és minden más(beleértve az eye candy-ket is) maxon/bekapcsolva.
De, hogy ne offoljak, a witcherben már az első fejezet vége óta ezernyi "megszűnni nem akaró" questem van, amiket csak görgetek tovább, egyszer-egyszer frissülnek, de nem akarnak megoldódni.(póker, box, witcher titkok, stb. stb.) Le fog azért tisztulni valamelyest a napló, vagy végig ennyire el leszek havazva? -
#12134 Sajnos, a NWN2 alatt is a tuningolt változat fut - állítólag.
Mert még nem jutottam el odáig, hogy megvegyem.
Mellesleg, olyan csomagra vágyom, amiben minden Kieg is benne van - s arra bizony még várhatok.
-
#12133 Igen úgy hívják, és valóban azt a motort használja a játék, először meg is lepődtem, azért rendesen kipofozták :) -
mindero #12132 A játék az Aurora (asszem így hivták a NWN 1 motorját) feljavított változatát használja, lehet hogy nem építették bele a két magos támogatást (sőt biztos). -
#12131 No, az 300 mhz különbség a javadra, ami azért esetekben sokat számíthat.(meg persze erősebb videókártya+több ram, de most ezektől elvonatkoztatva) -
#12130 Nekem 2 magos Intel (3.00 GHz) - lehet ez a magyarázat a jól futásra...
-
Pmsound #12129 Hali
Sokat olvasgattam a játékról szóló fórumokat, de nem találtam megoldást egy hibára, ami miatt nem települ fel az eredeti játékra a bővítő patch. Valahogy a hiba üzenete az volt hogy "notcenzored ... katasztrófális hiba". Ime a megoldás akinek eredeti a gém:
1. a TWEE_Upgrade.exe filet csomagoljuk ki valamely csomagoló programmal egy TWEE_Upgrade nevű könyvtárba
2. a nyelvi csomagot másoljuk be ebbe a könyvtárba
3. a könyvtárban lévő setup exe-t indítsuk el.
Ennyi. Ha esetleg ezt már mindenki tudja elnézést :)
-
#12128 Érdekességképp kipróbáltam, hogy lekorlátoztam a játékot egy magra, és furcsamód egyetlen fps-el nem ment lassabban... Tehát pont ugyanúgy megy két maggal, mint egy maggal. Nem használná normálisan a két magos procit?
Ez megmagyarázna mindent, mivel ha magonként nézzük, akkor nálam csak 2.7 ghz a műküdési frekvencia(5200+ a procim), akinél meg jól megy(pl IMYke, aki írta is, hogy erősebb gépe van) ott ugye, ha jobb a proci, akkor egy mag is gyorsabb.
Nem tudom mennyire érthető, de azért reménykedem... :) -
mindero #12127 Valószinű az a gond h nem kétmagos gépekre lett a játék feljesztve. Nekem pl a 3,4-es Pentiumomon egész jól menet anno.
Viszont az új gépbe már Radeon kártya van, na ott nekem se engedi fölnyomni az élsimítást, egyből fagy az egész játék. 1.5 patch van fönn nekem is. Úh kénytelen vagyok e nélkül játszani. -
#12126 tudna vki segíteni a magyarításnál azt írja ki a játék ismeretlen verziójú csak a hu nyelvű verzióhoz lehet telepíteni. 1.5 telepítettem és a nyelv választásnál a magyart adtam meg.