• persil
    Senki nem mondta, hogy driverből akarok bármit is ráerőltetni, a játékon belül van élsimítás és anizo szűrés, azok ki vannak kapcsolva.
    (de nekem eleve ki van kapcsolva a két említett fícsör)

Hiányosság ida vagy oda, azért ilyen kis felbontáshoz bőségesen elég ez a kártya, és azért a the witcher közel sem mai játék :)
    A crysis-t meg direkt írtam példának, mert elég gépigényes, mégis sokkal jobban megy és szebb is.(az, hogy mennyire vicc már más kérdés, én jól elvoltam vele)
    De mondhattam volna assassins creed-et is(az is remekül megy maxon), vagy bármi mást. Amikkel játszom, játszottam mindenhez bőségesen elég a gép (köszönhetően a kis felbontásnak, amit ugye említettem) és ezért "zavaró" hogy a witcher ennyire nem akarja az igazságot.

Flamelésből kinőttem már pár éve nyugi :)

Nah patch.. azt elfelejtettem leírni, hogy EE van fent az 1.5ös patch-el egyetemben. De azért kösz az ötletet.

Viszont akkor máshogy teszem fel a kérdést. Ezen a gépen kb így kell mennie a witcher-nek, vagy keressek valami hibát a rendszerben? (driverek frissítve vannak, most szöszöltem velük valamelyik nap.)