13886
-
#12125 Én még az alap kampánnyal vagyok, és bár nagyon tetszik, de 5x garantáltan nem fogom végigszenvedni:D
Áh, nem tudnak ma már rpg-t csinálni sajnos... gothic-ot kár rpg-nek csúfolni, elder scrolls sorozat ideig-óráig jó, de szörnyen unalmassá tud válni, mellesleg ezek mind hack'n'slash játékok...Ebben volt némi reményem, és hajt is a sztori, végülis nem csalódtam :)
De hol vannak már a baldurs gate 1-es, meg fallout-os idők =/
A neverwinter nights 2 viszont meglepően jóra sikeredett, néhol egész bg-s érzésem támadt benne :) -
#12124 Köszi Persil már töltöm igaz hogy elég lassú de mivel már 5ször végig vittem 1kicsit unom és hátha az uj kalandok feldobják.
-
#12123 A EE 1.4es verziót takar(legalábbis nekem az EE verzió van meg, és annak eleve 1.4 a verzió száma.)
Szóval letöltöd az 1.5ös patch-et, valamivel több, mint 300 mega és lehet is telepíteni.
Gamershell, fileplanet stb. oldalakon megtalálod. -
#12122 Sziasztok azt kérdezném hogy ez az 1.5 patch nincs benne az E.E.ben és hogy fellehet telepíteni rá . -
ApPa123 #12121 Azért vki nem tud 1 olyan gamet ami nem olyan régi és van hozzá multi???(vmi ehhez hasonló game) -
#12120 -
#12119 Azért annyira nem kell azt megvédeni, hiszen elvégre jelenleg is ezzel játszom.. :) -
#12118 Félreértettél, pont azért hoztam fel a crysis-t, mert az nincs valami jól optimalizálva, mégis jól megy, érted... :)
Yup, harmadik fejezet, akkor tulajdonképp megnyugodtam. -
Zóanagyvarázsló #12117 Érdekes módon a "jól optinmalizált" Crysis sokaknál ennél erősebb gépen is beszaggatbizonyos pályákon mediumon, szóval már emiatt is furcsállom a dolgot, de döntőbírót nem kívánok játszani.
Ha a harmadik fejezetre vonatkoznak a tapasztalataid, akkor viszont örömtáncot lejthetsz, ott a nagy tömeg miatt nappal sokaknál szaggatott a városban. Ha nem, akkor készülj fel rá, hogy a harmadik fejezetben sokkal-sokkal rosszabb lesz... -
#12116 Hát, elolvasva mindent, őszintén szólva lövésem sincs.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem erősebb gépem van, így - talán - az én véleményem (ebből a szempontból) nem olyan mérvadó, a játék optimalizáltságát illetően, s talán jobb lenne, ha még valaki szót emelne a "The Witcher" védelmére.
-
#12115 Senki nem mondta, hogy driverből akarok bármit is ráerőltetni, a játékon belül van élsimítás és anizo szűrés, azok ki vannak kapcsolva.
(de nekem eleve ki van kapcsolva a két említett fícsör)
Hiányosság ida vagy oda, azért ilyen kis felbontáshoz bőségesen elég ez a kártya, és azért a the witcher közel sem mai játék :)
A crysis-t meg direkt írtam példának, mert elég gépigényes, mégis sokkal jobban megy és szebb is.(az, hogy mennyire vicc már más kérdés, én jól elvoltam vele)
De mondhattam volna assassins creed-et is(az is remekül megy maxon), vagy bármi mást. Amikkel játszom, játszottam mindenhez bőségesen elég a gép (köszönhetően a kis felbontásnak, amit ugye említettem) és ezért "zavaró" hogy a witcher ennyire nem akarja az igazságot.
Flamelésből kinőttem már pár éve nyugi :)
Nah patch.. azt elfelejtettem leírni, hogy EE van fent az 1.5ös patch-el egyetemben. De azért kösz az ötletet.
Viszont akkor máshogy teszem fel a kérdést. Ezen a gépen kb így kell mennie a witcher-nek, vagy keressek valami hibát a rendszerben? (driverek frissítve vannak, most szöszöltem velük valamelyik nap.) -
#12114 * Kezdjük ott, hogy a játékra driver-ből nem lehet élsimítást erőltetni.
* A Crysis, mint játék és a benne lévő High beállítás egy vicc.
A HD 3850-es VGA nem rossz, de hidd el, még ilyen kis felbontás mellett is van hiányossága [már] a mai játékokkal.
* A "The Witcher" jól van optimalizálva.
De, hogy elébe menjünk minden flame-nek: tedd fel [ha még nincs telepítve] az EE javítást (1.4), a hozzátartozó EAX patch-et, és a lejjebb ajánlott v1.5-öst is.
Érdemes.
-
#12113 Hali!
Lenne egy kérdésem. Kétmagos 5200+, hd 3850 és 2 giga ram(ez bőven a javasolt felett van) mellett városban kb 25-30 fps-el megy a játék élsimítás/anizotropikus szűrés nélkül, szaros 1024x768 felbontásban. Nyugodjak bele, hogy ilyen szerencsétlenül van optimalizálva, vagy lesz itt valami probléma?
Közel sincs a játéknak olyan grafikája, hogy ezt megindokolná. Crysis is high-on megy, mirrors edge is, meg még sorolhatnék egy halom hasonló játékot, mind reccenéstelenül, és mind ezerszer szebb, mint ez.(nem leszólom a vicsert, mert nagyon tetszik, csak viszonyításképp mondom)
(kis monitorom van szerencsére, ezért játszok 1024ben, ami nekem tökéletes és így legalább szinte minden játék fullon megy:) ) De pont ettől tartom érdekesnek a witcher-t, hogy ilyen alacsony felbontáson AA meg anizo nélkül is döcög... =/ -
#12112 Angol v1.5 Patch: KLIKK - 368 MB
Angol v1.5 Patch magyarítása: KLIKK - 282 MB
-
#12111 Szerverünkről letölthető a The Witcher 1.5-ös patchben található 5 kaland magyar nyelvi csomagja. A csomag telepítése előtt szükség van a hivatalos angol 1.5-ös patch telepítésére (ez letölthető a hivatalos honlapról). Ha eddig nem éltél vele, most itt a lehetőség, hogy magyar felirattal élt át a fantasztikus kalandokat!
1.5-ös magyar nyelvi csomag
-
ApPa123 #12110 Pedig nagyon jó lenne rég nem találtam olyan fasza gamet amit jó játszani multiban csak a titan questet de azt már annyiszor végigtoltuk h már lassan unjuk -
#12109 Őszintén szólva: durva is lenne.
-
#12108 nope -
ApPa123 #12107 Hy a gamehez van multiplayer?? -
#12106 Nem az E.E.-ben szinkronos is
-
#12105 Milyenek az új kalandok? Csak feliratos magyarítás van hozzájuk? -
wendi1106 #12104 nah csak össze jött nagynehezen XD
kösz a segítséget és kösz hogy kibírtatok -
wendi1106 #12103 hát lejött tenném fel és a nyelv telepítő kicsinálja ( a lent leírt probléma ) XD nah akkor törlöm a profilom és újra csinálok 1 reget és aktiválást -
wendi1106 #12102 a directors cut elnevezésű patch az feltelepítődött de mivel a magyar nyelv még lassan jön nem tudom érdemben történt e változás a gameben -
wendi1106 #12101 nah ez az hogy nem érti meg :S mivel a kódomat az istenért ne makarja elfogadni se ha újat se ha a meglévőt aktiválnám megint pfff ...
de most leszedetm külön a nyelvvel és külön a csak a directors cut patch -et még megnézem így mire vagyok jó -
Zóanagyvarázsló #12100 Amikor beteszed a lemezt, bejön elvileg egy menü, ahogy szinte minden játéknál. Itt van olyan, hogy a "Játék regisztrációja". Mehet ugyanahhoz a profilhoz, az a lényeg, hogy "megértse". -
wendi1106 #12099 hát oké de hogy gondolod ??? profil törléssel ??? mert próbálkoztam új fiókot létrehozni de a kódomat ( gondolom értelem szerűen )nem fogadta el :S -
Zóanagyvarázsló #12098 Újraregisztrálod, és szerintem működni fog. Nekem is kellett, de én nem is emlékszem arra, hogy uninstalláltam volna egyáltalán. -
wendi1106 #12097 Hali all !
nekem lenne 1 problémám az 1.4 Patch -el( Enhanced Edition ) a 909,6 MB félével mégpedig hogy mikor felszeretném tenni mindíg azt írja ki hogy: "Regisztráld a The Witchert, mielőtt telepíted a The Witcher Bővített kiadás frissítőlemez programot!" - de kérem már 1 éve regisztráltam ( Profilomból kiderül ) és aktiváltam a CDProject ( szintén látom Profilomba ) kulcsot csak volt egy jó 7 - 8 hónap mikor nem volt fent a gépemen, és most mikor újra előszeretném venni + felrakni rá a bővítéseket nem jön össze.
Valaki nem tud valami tanáccsal szolgálni nekem ?
Előre is THX -
#12096 Valaki nmtud egy gyors linket a magyar 1.5höz? Nekem 8kibt/seccel jön
És akkor ehhez kel laz 1.4 magyar + 1.5 angol patch?? -
#12095 áhh. Esélytelen. Lenne vagy 2 fps :) -
VV88Balu #12094 Ok. kösz -
#12093 Hú, de gonosz vagyok ma!
Szóval, én a helyedben nem erőltetném ezzel a géppel - aztán, lehet, hogy szuper alacsony minőségben elindulna... ki tudja?
-
#12092 Nem.
-
VV88Balu #12091 Helló!
Új vagyok még és szeretném megkérdezni, hogy menne e a gépemen a játék?
Intel Celeron 2.5GHz proci
1024MB memória
ATI Radeon X600Pro Express sires -
062020 #12090 cdprojekt.hu -
Andrews2007 #12089 http://www.sciagnij.pl/programy/p/Gry-Narzedzia_i_dodatki-Patche-The_Witcher_Patch/8902
Ez az 1.5-ös patches oldal miért nem jön be se explorerrel se legújabb Firefoxxal? Az 1.5-ös MAGYAR patch érdekelne. Ha megjelent már. Előre is köszi mindenkinek a segítséget. -
#12088 http://witchergame.mindenkilapja.hu -
#12087 Van valami komolyabb magyar witcher fansite? regebben volt a witcher.hu de most nem jon be. -
#12086 vegyetek semmisnek, epp most fejezte be 2 es fel ora utan a patch telepiteset :)
Meg hatravan az 1.5os, lehet meg irok vazz :D