• rotator
    Nem is logikai hibás (az akkor lenne, ha mondjuk a kovács cukorbabát és kenyeret árulna kard helyett), csak szerintem logikailag elvárható lenne egy ilyen árukapcsolás. Amiről te beszélsz, az már a realizmus elvárásának határait feszegeti, márpedig - ahogy nálam okosabb emberek azt már megállapították - egy jó játék minden elemének követni kéne a formulát: szórakozás > játékegyensúly > valósághűség. Jelen esetben valósághű, hogy elhagytam egy könyvet (hiszen pótolhatatlan mulasztások megesnek az emberrel az életben is), a játékegyensúlyra gyakorlatilag nincs hatással (lévén pár XP-t jelentő mellékküldetésről van szó), a szórakozásomat (ami a legfontosabb) viszont elrontotta. A kimaxolástól egyébiránt messze voltam (bár tény, hogy a hirdetéses mellékküldetések terén csak ez hiányzott), miután a Druidák ligetében a kislánynak sikerült úgy felajánlanom a farkasbőrt, hogy nem is volt nálam, és pár órával később szembesültem a ténnyel, hogy többször már nincs is lehetőség erre, ezzel annak rendje és módja szerint bebukva a kártyáját. :) Az elveszett gyerekkel kapcsolatban van egy másikfajta bug is: ha valamelyik másik küldetést is megcsináljuk, és Vaskával arról beszélünk először, akkor a végén "törli" a gyerekes dialógust, szóval először arról kell diskurálni vele, hehe.