The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most vagyok ott hogy a köveket vissza kell tennem a helyükre a mocsárban, hogy a torony ajtaja kinyíljon, de ha egy ilyennel találkozom akkor nagy eséllyel kinyír szóval valami ötlet? tipp?
Meg kell(ene) élni valamibõl :)
A hivatalos fordításaim sajnos kevesek ehhez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy imádom a witchert.Ultrajó játék.És hosszú,nekem legalábbis.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azonban, könnyedén és legálisan varázsolhatsz belõle magyart - ha letöltöd a 900 MB-nyi anyagot
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Witchert ajándékba kaptam de picit savanyú volt a szõlõ mert tudtam h magyarul is van nekem pedig angolul lett meg.
S ez köztük volt. <+ BioShock és Gears of War PC>+ BioShock és Gears of War PC>
7199 Ft-ot megért.
Persze, lesz ez még olcsóbb is... de addig már nem bírtam várni.
Az eredeti angol verziódat is tudod upgrade-elni, magyarrá tenni. De ha mindenáron máshogy akarod megoldani, akkor olvasgasd el ott, hogy mit töltesz le! (Hint: Az EE már tartalmazza az összes nyelvi fájlt.)
Bocs a warez kérdésekért.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.f1-info.hu/
Valami napló félére gondolok ahová magamnak jegyzetelhetek...
http://www.f1-info.hu/
megkaptam karácsonyra a witchert, de magyarul. sejtem hogy kb én vagyok az egyetlen aki angolul szeretne vele játszani, így a kérdésem az, hogy a magyar verziót lehet valahogy angol hanggal játszani vagy nem? esetleg ha letöltöm az angol verziót, akkor felülírok valami file-t vagy nem is tudom, szóval ha van valakinek valami ötlete akkor ne kíméljen
kösz
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egyébként ez azt jelenti, hogy sikerült megoldódani a problémát?
Akik megértették a problémát, és segíteni akartak, azoknak köszönet!
Alina tükreit hogy kell összeszedni??? Azt tudom, hogy meg kell ölni a délliderceket és utána a maradványokban van a darab, de már volt hogy megöltem többet, mint ahányat a térkép mutat és nem volt mindegyiknél tükör. Már többször is próbáltam. És rossz, hogy a nyomonkövetés bekapcsolásánál mindig a vár melletti részt mutatja elõször és ha azt megölöm nem ugrik át a következõre.
Az eredeti, dobozos The Witcher E.E. telepítése után, azonnal kipróbáltam visszakapcsolt gyorsítás mellett elindítani: gond egy szál se. Azóta is szépen kocog a gépen.
és alapból tudja, hogy nem tesz fel semmiféle codecpackot
szépen megkérnélek, hogy ne hisztizz itt
ha akarsz játszol a Witcherrel, ha nem akarsz nem, nem nekünk teszel vele szivességet
vegyél egy xbox-ot és játssz azzal
A hardveres gyorsítás visszavételét pedig már sokaknak ajánlottuk a hasonló problémákra, és be szokott válni. Mint mondom, errõl szól a topik. Persze feltétlezhetjük, hogy csak hazudnak, amikor megköszönik a segítéséget, és örülnek, hogy mûködött a megoldás, de én nem mennék el eddig. Tehát ez felfogható a topik kollektív gyakorlati tapasztalatának, mely az elmúlt X oldalon dokumentálva is van.
Egyébként találkoztam már nem egy játékkal, mely szintén igényelt hasonló megoldást. És igen, ez lehet a fejlesztõk hibája is, de a Witchernél számos játék van rosszabb állapotban, fõleg ebben a mûfajban.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Nem tudom, milyen programok vannak a gépeden, de én egy Green&Cool CoreCentert lehet, hogy nem tennék fel. Talán valamelyik turbózó programod olyan dologba nyúl bele, amivel összeakad a vicser. Elõfordul.
i2k ötlete egyes esetekben szokott mûködni, de biztosra senki sem fogja tudni megmondani. Én egy teljes rendszer-újratelepítést javaslok, legfrissebb hivatalos driverekkel.
Ha 16 komolyabb felhasználói (ebbõl 3 grafikai és 2 videószerkesztõ) és 6 játék (mindegyik 2007 utáni) gond nélkül fut a gépen, akkor az a rendes, hogy a huszonharmadikként felkerült program miatt konfiguráljak át valamit a gépen?
És ha ha elõzõ 22 programot akarom használni, akkor állítsam vissza?
Ilyet senki, aki egy kicsit is ért a számítástechnikához - nem mondhat.
Elbaszták, hát elbaszták. A pecsek sem értek ebbõl a szempontból semmit.
Ennyi.
i2k:
Ezt a hardveres gyorsítás visszavételt tapasztalatból tanácsolod, vagy olvastad valahol?
Mert ha gyakorlatból mondtad, talán erõt veszek magamon és felteszem még1x a játékot, hiszen igen megkedveltem.
De bizonytalanra most nem állnék neki ...
Zóanagy:
Én nem hiszek semmit. Minek keversz ide más játékot? Kizárólag a vicserrõl beszélünk itt.
És még meg is határozod az általad kitalált habitusomat sommásan ... nabazz <#nemtudom>#nemtudom>
Sértegetni nem szoktam embereket - rettentõ kevesen tudják kihozni belõlem az állatot -, így elhiheted: nem hordtalak le a sárga földig :)
A hotfix tudtommal az EAX kapcsán felmerülõ problémát javítja, de a DXDiagbeli állítgatás is segített abban is. Ez utóbbit megtetted? Sokaknak ez oldotta meg a problémáját (nekem mondjuk erre sem volt szükségem), minden második hozzászólásban meg van említve.
kthxbye
Természetes, hogy én és a gépem, és a tudatlanságom az oka.
Hát hogyne érteném.
Igazán köszönöm az okosságokat.
<#hehe>#hehe>
Zónagy:
Amerikai még nem fagyott le.
Hotfix nekem minek kéne?
Kétszer drágább a géped, mint az enyém, és az enyémen vígan rohangál a The Witcher, 8-10 másik játék társaságában - köztük a Quake 3, Gears of War, Test Drive Unlimited, Dungeon Siege 2 Deluxe, Nikopol...
Egy jól karbantartott rendszerrel sosincs gondja az embernek - ha megadja mindazt amit kér, és azt is, ami az adott programnak szükséges.
Jelen esetünkben: ha a The Witcher EE van a gépeden - szó szerint semmi miatt nem kell(ene) aggódnod, mert abban minden eddig megjelent javítás benne van. Ergo: nem a játék a hibás.
A DirectX Diagnosis: Start - Futtatás - dxdiag - Hang - Hardveres gyorsítás: normál - OK és kész.
Mi lett volna, ha amerikai gyártmányú játék fagy le? :) (Velem már megesett...)
Egyébként a legfrissebb hotfixet feltetted, vagy visszavetted a hardveres gyorsítás a DXDiagban?
Hát ha ilyen gépen nem megy:
Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS4
Proc.: Intel Core2 Quad Q6600 2,4 GHz (3 GHz)
Videó: MSI NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4 GB
Táp: Corsair PSU-520HX
... akkor csak egyet tudtam lépni: uninstall.<#boxer>#boxer>
Többet lengyel származású program egészen biztosan nem kerül a gépemre.
Pedig ez lett volna az a játék, ahol megszerettem volna az RPG mûfajt, mert eddig valahogy kimaradt az életembõl.
Ráadásul Karácsonyra kaptam ... dupla sux ...
Nnamind1.
Van más <#taps>#taps>