• Zóanagyvarázsló
    Nkeem eygelőre gyanús, hogy ninc skönyv az adott fejezetben a mellékküldetéshez, de biztosan alaposan szétnéztél. Viszont én továbbra sem tartom logikailag hibásnak, lévén nem kötelező éppen akkor is árulniuk olyan könyvet, a megrendelőnek pedig hiányozhat a könyvespolcáról. Elvégre hiába olvasok a szakácskönyvben egy bizonyos gombafajról, mint alapanyagról, ha gombahatározó nélkül bajosan találom meg az erdőben. A megrendelőnek elég, ha "szakácskönyve" van.

Ellenben én valóban futottam bele fejezetváltás miatt megcsinálhatatlan, és logikai gikszert produkáló mellékküldetésbe. (1.3)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mocsárban eltűnt fiú küldetését nem vettem fel a második fejezetben, viszont a harmadikban találkoztam vele, így viszont köddé vált, amikor jöttem ki a barlangból.

Egyébként pedig a gyűjtögetős küldetések tipiksuan olyanok, hogy nem jár melléjük különösebben érdekes párbeszéd, így legfeljebb kimarad egy küldetés és némi jutalom, sokat enm veszít vele az ember. De gondolom, te maximalistaként próbálod az újabb nekifutásra végigjátszani, azért zavar.