• persil
    Én csak most szereztem meg a játékot, az enhanced-et, és nagyon tetszik, leszámítva pár szörnyűséget.
    Például lehet valamit kezdeni az oldalazásssal? Tps nézetben logikus lenne, hogy normálisan tudjon a karakter oldalazni, e helyett csak sétálva teszi ezt. Apróság de nagyon idegesítő.(számomra)
    Meg az optimalizálatlanság. Remekül megy a játék, de néhány helyen(ahol általában szinte nincs is semmi érdekes) lelassul, mint az állat. Például néhol beszélgetések közben. Látom a karakter arcát, a háttérben nincs semmi mégis szaggat.
    Ez mitől lehet, így van megírva, vagy a rendszeremmel van valami? (ezt leszámítva nagyon jól megy, nagy csatákban is)
    Amúgy irányítás/harc szokható semmi gond nincs vele, sőt kezd megtetszeni a vagdalkozás. Lényegesen jobb, mint a ráklikkelek és majd lesz valami megközelítés :D
    Egyébként (SAJNOS) sikerült a magyar verziót megszereznem, és gondoltam ha már ez van, akkor megnézem milyen magyarul. Eddig kb 2x volt olyan, hogy teljesen mást mond(nem is oda illőt) és mást ír ki. Ilyennel találkozott valaki?