• Sanyix
    Ügyes, főleg mivel shanit nem lehet megölni :D mivel fontos npc (zöld színnel jelöli ezeket), csak a kékeket lehet, és persze a pirosakat. De azt bármikor. Tegnap is megöltem kosvelőt, kék volt. Megmutassam hogy kell nem ellenséget megtámadni? Lefrapselhetem neked, HD-ban :D (megsúgom annyi kell, hogy elő van véve a fegyver, és ráklikkelsz, ezért lehet azt is véletlenül megtámadni aki bemászik a kurzor alá)

Amúgy olyan nehéz a játék, hogy 1 hét alatt, napi 2 óra játékkal, normál fokozaton a 3. fejezetnél tartok 1. végigjátszásra, pedig kb minden alküldetést megcsináltam, és mindenféle cuccot összeszedegettem :D játszottam már jóval nehezebbel, sokkal nehezebbel (uh kár ezzel a játékkal pedálozni hogy bonyolult meg húha. Bugosnak bugos, de nem bonyolult, se nehéz)

És azt tudja-e valaki hogy mi az a rendkívül idegesítő marhaság, hogy a tűz jelet maxra töltöm hogy ellőjjem, a célpontra, majd abbahagyja és felszáll egy piros üzenet, persze olyan gyorsan hogy nem lehet elovasni, majd lehet kezdeni elölről? Elég idegesítő mikor 5. próbákozásra sikerül ellőni.