• Zóanagyvarázsló
    Mint minden játéknak a Witchernek is vannak hibái, de a felsoroltak nem feltétlenül azok.

pl hogy úgy mondja hogy megkapok valamit ha ezt csinálom, és mégsemhogy -előre kell ismerned a történetet, hogy mindent megcsinálhass, különben kimaradsz

Ez ebben a formában eleve erős, de ez valóban nem oylan, mint egy WoW, hogy a 'quest reward' már a küldetés elvállalásakor kőbe van vésve. Itt akár át is verhetnek.

néha érdekesen viselkedik az irányítás (olyanokat csinál amit nem kéne, vagy nem csinál olyat amit kéne)

Nyilván nem alaptalanul írod, de én nem találkoztam ilyesmivel, konkrétum nélkül nem egyértelmű, hogy te néztél be valamit, vagy netán tényleg belefutottál egy hibába.

bossok előtt (bestia), minden előzőleg felvett buffot leszed

Egy boss alapján nem érdemes általánosítani, nem ez lesz a gyakorlat. Most is csak arról van szó, hogy automatikusan eltelik némi idő a játékban, ezért olyan rövid hatóidejű ital, mint a Fecske, lejár addig.

fáklyát idegesítő módon randomban elrakosgatja

Más fegyvert is, de a világító funkciója miatt nyilván a fáklyánál zavaró ez. Na ez engem is idegesített.

Az automatikus fegyverelrakás oka egyébként az, hogy több helyszínen csak harc esetén ránthatunk fegyvert, de ha nem rakatja el velünka játék, akkor a kezünkben marad, és visszaélhetünk vele. Persze erre találhattak volna más megoldást is. Gyakorlati jelentősége úgysincs túl sok, a sötétség ellen pedig egy varázsital lesz a legjobb ellenszer.