• Zóanagyvarázsló
    Az erszényed elsősorban kockázással és ökölvívással lehet megvastagítani. Persze a küldetések jutalmazása, a tárgyak eladása is fontos, de ez magától értetődik.

Rúnát kovácsoltatni? Szeritnem a második fejezet elején még nem is angyon akadt rúna. Egyébként ha tetszik a végeredmény, miért is ne? De a legjobb kardokat találjuk/vesszük/kapjuk, kovácsoltatni csak átementi időre érdemes. Acélkardot is találhatsz erősebbet, az első fejezetben talán jobban megérte volna meteoritkardot kovácsoltatni.

Szerintem csak olyan fegyvereket éri meg használni, melyek használhatók witcher harcstílusokban.

Ha osztok egy kard képesség első szintű +20% sebzést adó alképességére, akkor a második szintű, szintén +20%-ot adó skillel már +40% lesz, vagy mindíg a nagyobb érvényesül?

Jó kérdés, de valószínűleg az utóbbi.

érdemes ezt így csinálni,

Érdemes, bronzpont szinte jut mindenre, jól el lehet lenni sokoldalú karakterrel, közepes szinten amúgy sem túl nehéz a játék.

Hol lehet sok, jó minőségű főzetalapot szerezni(fecskéhez)???

Kocsmában vagy alkimistánál. Illetve a gyengébb minőségű alapanyagból az elkészíthető Fehér Sirály igazán jó főzetalap.

Kaját van értelme használni???? Annyira lassú...

Az. Ha túl lassúnak találod, akkor nem érdemes, én néha azért használtam. Az biztos, hogy rázós helyzetben nem a falánkságod fog kihúzni a bajból :)