• forgács
    Megint hozzáfűznék valamit a játékhoz.

Látom gondok vannak a telepítéssel. A witcher.com-ról letöltött ee+1.4 patch installja egyszerű, de a telepítéshez online kapcsolat szükséges, ugyanis a rendstez lecsekkolja, hogy eredeti, regisztrált gémed van!!! Amúgy egy ilyen többmenetes játék szerintem megér 4990huf-t. Azért nagy különbség van a "demózok 2 órát, hogy tetszik-e a gém", vagy hisztizek, mert nem tudom a legújabb frissítést (1.5gb!!!) felrakni a warez verzíóra. Nem hiszem, ha valaki 2-3 év alatt százezret költ a konfigra, hogy a legális játék túl drága! Persze én abból indulok ki, hogy az embernek van fizetése, és a család mellett amúgysem todok folyamat tolni. És ami a legfontosabb: a witchert azért kell megvenni mert: 1. MAGYAR szinkronos!!! 2. ha látják a fejlesztők, hogy érdemes lokalizálni egy játékot, mert jobban fogy, talán nem ez volt az utolsó!

A másik észrevételem: írjátok a koskát, a strigát, hogy milyen nehezek. Mikor én ide kerültem, már nem volt hely az aranypöttöknek, annyival voltam 30 felett! Igaz, miden szörnyet levágtam ami mozgott, napokat barangoltam a mocsárban, barlangokban, kriptákban! Az oroszlánpók szektát nagyon kemény volt likvidálni. Harc közben megy ám fel az xp! A mellékküldik is rendesen hoznak a konyhára! Elsőre három hónap alatt toltam végig, az heti 10 órával számolva: 120 óra!!! Az egyik fórumon olvastam, lehet hogy itt: valaki egy nap alatt kivégezte a gémet. A witchert?!!!

Üdv: stewe

Toljátok ezerrel!