13886
-
wednes #11523 Ha nem bírsz vele, asszem nem muszáj kicsinálni. Így nehéz megmondani, attól függ mire fejlesztettél. Nyilván csoportos stílus acélkard a sok bandita ellen. Mikor már kezdtek fogyatkozni, volt, hogy leütöttem az egyiket és csak a másiknak estem neki míg fel nem kelt. Ha a szituáció változott pause azonnal és váltottam stílust. -
#11522 Thx. -
Tokmag20 #11521 Help! A koska nagyon kifogott rajtam. Sehogy sem tudom megölni. Ittam már teliholdat, meditáltam, hogy feltöltődjön az életem, ittam még csókot, rőtbaglyot. De semmi sem használt. Néhány másodpercig bírom csak. Mit javasoltok? Fecskét nem tudok már főzni. -
forgács #11520 Szeva Imike!
Ha valaki, akkor Te képben vagy, hogy mekkora meló egy magyarítás (feliratozva!!!) elkészítése. Senkitől nem várhatjuk el hogy ajándékba munkálkodjon. Ha jön a witcher 2, vagy az online verzió, azt is biztosan megveszem. Elképesztő munka van egy ilyen gémben! Az ee tartalomban vannak atari werkfilmek, azok mindent elmondanak erről a melóról.
Amúgy csak azt akartam írni, hogy a witcher.hun van magyar végigjátszás, igen részletes. Én csak azért nem olvasom, mert nem szeretem előre tudni a sztorit.
stewe -
#11519 Én is még csak Vizima csatornáiban vagyok, de már rengeteget tud a karim.
Nem értem ezt "le-akarom-tudni" mentalitást a játékosoknál...
-
forgács #11518 Megint hozzáfűznék valamit a játékhoz.
Látom gondok vannak a telepítéssel. A witcher.com-ról letöltött ee+1.4 patch installja egyszerű, de a telepítéshez online kapcsolat szükséges, ugyanis a rendstez lecsekkolja, hogy eredeti, regisztrált gémed van!!! Amúgy egy ilyen többmenetes játék szerintem megér 4990huf-t. Azért nagy különbség van a "demózok 2 órát, hogy tetszik-e a gém", vagy hisztizek, mert nem tudom a legújabb frissítést (1.5gb!!!) felrakni a warez verzíóra. Nem hiszem, ha valaki 2-3 év alatt százezret költ a konfigra, hogy a legális játék túl drága! Persze én abból indulok ki, hogy az embernek van fizetése, és a család mellett amúgysem todok folyamat tolni. És ami a legfontosabb: a witchert azért kell megvenni mert: 1. MAGYAR szinkronos!!! 2. ha látják a fejlesztők, hogy érdemes lokalizálni egy játékot, mert jobban fogy, talán nem ez volt az utolsó!
A másik észrevételem: írjátok a koskát, a strigát, hogy milyen nehezek. Mikor én ide kerültem, már nem volt hely az aranypöttöknek, annyival voltam 30 felett! Igaz, miden szörnyet levágtam ami mozgott, napokat barangoltam a mocsárban, barlangokban, kriptákban! Az oroszlánpók szektát nagyon kemény volt likvidálni. Harc közben megy ám fel az xp! A mellékküldik is rendesen hoznak a konyhára! Elsőre három hónap alatt toltam végig, az heti 10 órával számolva: 120 óra!!! Az egyik fórumon olvastam, lehet hogy itt: valaki egy nap alatt kivégezte a gémet. A witchert?!!!
Üdv: stewe
Toljátok ezerrel! -
#11517 The Witcher v1.3 Patch: KLIKK - értelemszerűen nem tartalmaz magyar szöveget.
-
#11516 Az EE előtti patch-ek elérhetők itt: http://www.witcher.hu/ - "Letöltés" menüpont.
-
#11515 Ha nem erdeti, akkor a "nem eredeti" release lemezén kell legyen egy *.nfo fájlban!
Jegyzettömbbel nyisd meg! (Általában a NoDVD törés mellett van)
-
Ticsy #11514 honnan szerezzek serialt -
Ticsy #11513 na igen de ha nem eredeti?
-
#11512 Szívesen :) -
Tokmag20 #11511 Help! Ez a koska nagyon kifogott rajtam. Sehogy sem tudom megölni. Ittam már teliholdat, meditáltam hogy feltöltődjön az életem, ittam még csókot, rőtbaglyot. De semmi sem használt. Néhány másodpercig bírom csak. Mit javasoltok? Fecskét nem tudok már főzni:( -
Tokmag20 #11510 Én ugyan a másik oldalon harcoltam, de ha jól emlékszem abban a helységben van egy lépcső és oda hátráltam és úgy nem tudtak körülvenni, egyszerre csak 1-2 ellenfél fért közel. -
#11509 Köszi.:) -
#11508 Próbálj a koporsó körül szaladgálni,úgy elméletileg nem ér utol, ha mégis nagyon megközelítene lökd el magadtól./arad jel/Addig kell kitartani amíg a gyertya le nem ég. -
#11507 Mivel az elfek meg a törpék nem szörnyek én inkább a másik kardot javasolnám ellenük.Ha körbevesznek nyomd az egyik irány gombot. akkor Geralt átszaltózik a fejük felett.De javaslom az igni-t ellenük ha jól fel van fejlesztve nagyon hatásos,egyébként pedig az egy nagyon könnyű harc. -
blur55 #11506 éppen a bankban vagyok ahol elfeket meg törpéket kéne kicsinálnom, csak sehogy se megy, mert mindig elbánnak velem. na most, én ezeket az ezüst karddal ütöm, nem lenne jobb, ha esetleg a másikkal próbálnám meg?
meg mindig körülvesznek és 1 perc alatt megölnek, van valami mód, hogy kikerüljem őket? -
#11505 Privát üzenetben nem tudok formázni, itt meg amúgy is jöl jöhet másoknak:
The Witcher Original-ra az 1.4-es Patch (Enhanced Edition lesz):
1. - The Witcher telepít (Full)
2. - v1.4 Patch letöltése (kb. 1GB)
3. - Magyar nyelvi fájl letöltése (kb. 500 MB)
http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/8/TWEE_Hungarian_language_pack.exe
4. Egy könyvtárba helyezni a két letöltött állományt
5. A Patch telepítésének megkezdése. - Várni kb. 50 percet.
6. Regisztrálás / Játék indítása
-
#11504 [www.gamecopyworld.com]
-
#11503 Please segítsetek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.4-es patch-hez tudnátok adni valami okosságot..?
nagyon halkan kérdem.. -
Zóanagyvarázsló #11502 A Quen jel nagyon hasznos lehet ebben a helyzetben. -
Tokmag20 #11501 Hello! A strigánál tartok, nem tudom legyőzni, mindig kiüt. Ha meg akarom törtni az átkot, azt hogy kell? Itt láttam, hogy írta valaki, hogy körbe-körbe kell szaladgálni, de hol? Ha nem harcolok, akkor is megöl, nem? -
#11500 fogalmám sincs... lehet...
TÉK? -
Zóanagyvarázsló #11499 Míg semlegesként bármelyik. (Legalábbis nekem így rémlik.) -
#11498 Két kovács van. Van egy a lépcsőnél, és a törpe. Attól függően, hogy játszottál, egyik haragszik, másik megcsinálja a villámhárítót. -
Tokmag20 #11497 Beszélgess vele, hátha utána Geralt rátér a tárgyra. Nem emlékszem pontosan, de biztos hogy vele kell megcsináltatni a villámhárítót. -
Tokmag20 #11496 Hello! A strigánál tartok, nem tudom legyőzni, mindig elkábulok tőle. Ha meg akarom törni az átkot, azt hogy kell. Itt láttam, hogy írta valaki hogy körbe-körbe kell szaladgálni, de hol? Ha nem harcolok, akkor is megöl, nem? -
noxon #11495 Hello! Segítsetek, ha tudtuk. A 2. fejezetben megkaptam Kalsteintől a feladatot, hogy villámhárító kell, de a kovács nem ajáln fel ilyen lehetőséget, mit tegyek? -
#11494 Minden jó játék híve vagyok :)
A Dungeon Siege 2 MAGYAR MOD v1.2 hamarosan ki lesz adva - a Magyar Kézikönyvet faragom [részlet az általam írt végigjátszásból, ami benne lesz]
A "The Witcher"-t én sem értem miért szarozzák le.
Eleve nem hent játék R - P - G: role playing game = szerepjáték.
Itt nem a legyilkolt ellenfelek száma számít.
Én is minden beszélgetést végigolvasok - szóközölök ezerrel - és bizony rengeteg nüansznyi humorról, csavarról és lehetőségről marad le az, aki mégsem teszi.
-
forgács #11493 Imike te itt?!!!
Először is óriási grat a dungeon siege 2 magyarításáért, végigizgultam az egész karácsonyt a fórumot olvasva a magyatitasokon! Elképesztő hangulat uralkodott, és azok a fejlemények óráról órára a postával, meg minden!!! Angolul végigtoltam, de a mesterművednek szentelek mégegy kört.
Szóval witcher. Rengeteget olvastam ezt a topicot, és látom ezt a hihetetlen értetlenséget, és hozzánemértést. Emlékszem több száz hozzászóláson keresztűl bazgattátok az angol hang- magyar felirat problémát, meg az a daemon tools install is nagy gáz volt.
Na mindegy. Én megvártam a leárazott magyar verziót, és gond nékül telepítettem. Regisztrálás után letöltöttem az ee dolgokat és telepítettem. Azután vettem egy új konfigot (nem drágát!!!), mert sempron+1g+7600gs kevés volt. Meg kell értenetek, egy ekkora játék ilyen graffal nem megy radeon 9200se-n!!! Topic eleje: megy-e a witcher "özönvíz" előtti gépeken?, mikor már kint volt a hivatalos gépigény.
Más. Hogyan menjek ide, meg oda, hogyan csináljak ezt meg azt? Aki nem nyomkodja végig türelmetlenül a párbeszédeket, meg a küldetésismertetőket, meg a tippeket (az öcsém pl. igen: "nepofázz má, húzzunk, aszt hent!"), és egy kicsit is gondolkodik, az végig tudja tolni a gémet! A ds2-t végigtoltam minimális angoltudással, asszem 3 mellékküldi nem sikerült.Ami fontos: mindenkivel beszélgetni!!! Mindenhová benézni, bemenni!!! Ha a mellékküldi végen választhatsz, ne az orent, hanem az ajándéktárgyakat, később mindegyi jól jött.
A gépigény: mint írtam fejlesztenem kellett, ennek oka az új lcd, amit muszály natívban hajtani, esetleg 1680*1050-be, mert nem olyan szép a kép, mint crt-n. Tapasztalataim: a proc: 4800+ alapon 2,5gh, de kevésnek bizonyolt, de sajna 3,0gh alig 1-2 fps növekedés. A vga: hd4670, tuninggal alig erősebb. A kereskedőnegyedben mértem, rengeteg ház, ezer nép az utcán, a piac tele, mutatványosok a téren, ezerrel süt a nap, mindenki boldog, csak én nem , mert az fps a köv.: 10/50/25. Fórumoztam egy kicsit, és ajánlották az amd core optimizert, ami a 9,1 vga driverrel hozott még +5 fps. A gém egyéb részein 25 fps felett folyamatosan megy max graffal, 2aa-val 1680*1050-en, meg natívval is. Azért a kereskedőnegyedet nézten, mert mindenki panaszkodik, hogy itt szaggat le a legtöbbet. Fontos még, hogy kell 4gb mem is, hgy ki tudd kapcsolni a virtuális memet az os-ben.
Emberek! Full hd-n barangolni a mocsárban, sétálni a mezőn, a tóparton, a gátról nézni a naplementét önmagában is gyönyörű, nem kell minden járókelőt likvidálni, met megjegyzést tett. Néha különben is dícsérnek: "egy witcher, rejtsétek el asszonyaitokat!".
Mégvalami: valami okostojás írt egy cikket, hogy a gémm milye sz*r, mert geralt csak rohan, miden nőt megkefél, és ez az egész főzőcske is milyen gáz, a harcrendzser meg primitív, mert nem olyan, mint ebben, meg ebben a játékban. Nos: geralt csak azt a nőt fekteti le, amelyiket te, mert te irányítod gerealtot. Így utólag Addát nem kellett volna. A főzetkészítés bazi izgalmas, főleg ha saját recepteket készítesz! A harcrendszer izgalmas is, meg látványos is, hardon a villogó kard is eltűnik, mégjobban kell figyelni. Érdemes kikapcsolni a feliratot, teljesen más feeling! Próbáljátok ki agol hang+magyar felirattal is!
Szóval minden szuper, csak egy gondom van: harmadikra vállfölötti nézetet szeretnék, de nekem a billentyűzetes nem nagyon jön be.
Valakinek van infója, hogy lehet rábírni, hogy gémpadot is kezeljen, vagy legelább a többgombos egeret ismerje fel. Ja és lehetne növelni a zoomot?
Bocsi a kritikákért, meg hogy lefárasztottalak benneteket, de ebbe a gémbe érdemes energiét fektetni. Üdv minden fannak: stewe -
#11492 Ráadásul a telepítés eltart több mint egy órát :D -
#11491 Vigyázz!
Te valamit félre értesz.
Az EE (Enhanced Edition) = duplarétegű DVD.
Amire mi gondolunk:
1.4-es Patch = a hivatalos oldalról (és a tükör szervereiről) letölthető Bónusz tartalom és Patch egyben.
A MAGYAR verziójú eredeti játékhoz értelemszerűen a MAGYAR bónusz tartalom + Patch-et kell letöltened (szinkron + ...) = ~ 900 MB
A telepítéséhez pedig regisztrálni kell az eredeti CD-kódod.
Jobban jársz, ha megveszed a bolti verziót.
Abban ráadásul kiválaszthatod, hogy pl. a hangok angolok legyenek és felirat magyar és vica versa.
-
Erdeicethal #11490 tehát akkor ez az 1.4 EE is kifogástalanul műkszik akkor a magyarral és minden korábbi benne van.
Ok! Zsír:D
Köszönöm a gyors reakciót:D -
Zóanagyvarázsló #11489 Minden patch tartalmazza a korábbi javításokat. Egyébként az 1.4 (EE) a legfrissebb. -
#11488 Az 1.3-as Patch tartalmazza a korábbiakat, és működik a sima magyarral.
Nekem az EE verzió előtt az volt a gépemen.
-
Erdeicethal #11487 Jah és még annyit, hogy működik-e a magyar verzióval? -
Erdeicethal #11486 Sziasztok! Volna egy apró kérdésem ami lehet már elhangzott a fórumban, de nincs sok kedvem kikeresni(megpróbáltam, de nem jártam sikerrel)
A kérdés: az 1.3-as patch tartalmazza a korábbi javításokat vagy azokat külön-külön le kell szednem?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#11485 Csak azok a gyűrűk melyeket bizonyos karakterek azért adnak, hogy átjuthass őrzött kapukon, meggyőzz embereket stb. Összesen 3 ilyen van a játékban, és ezeknek külön nevük is van :) Többit add el, vagy tartogasd a szajháknak.
A Szúrcsohók ellen pedig használt az erős stílust, igyál meg egy fecskét és használd az Igni jelet. :) Ennyi. -
Nyyxy #11484 Helló
Olyan problémám lenne, hogy nem tom feltenni az EE patchet az EREDETI witcheremre. Ha valaki tudna segíteni, és egy egyszerű de jól működő leírást adni azt nagyon megköszönném.