• forgács
    Imike te itt?!!!
    Először is óriási grat a dungeon siege 2 magyarításáért, végigizgultam az egész karácsonyt a fórumot olvasva a magyatitasokon! Elképesztő hangulat uralkodott, és azok a fejlemények óráról órára a postával, meg minden!!! Angolul végigtoltam, de a mesterművednek szentelek mégegy kört.
    Szóval witcher. Rengeteget olvastam ezt a topicot, és látom ezt a hihetetlen értetlenséget, és hozzánemértést. Emlékszem több száz hozzászóláson keresztűl bazgattátok az angol hang- magyar felirat problémát, meg az a daemon tools install is nagy gáz volt.

Na mindegy. Én megvártam a leárazott magyar verziót, és gond nékül telepítettem. Regisztrálás után letöltöttem az ee dolgokat és telepítettem. Azután vettem egy új konfigot (nem drágát!!!), mert sempron+1g+7600gs kevés volt. Meg kell értenetek, egy ekkora játék ilyen graffal nem megy radeon 9200se-n!!! Topic eleje: megy-e a witcher "özönvíz" előtti gépeken?, mikor már kint volt a hivatalos gépigény.

Más. Hogyan menjek ide, meg oda, hogyan csináljak ezt meg azt? Aki nem nyomkodja végig türelmetlenül a párbeszédeket, meg a küldetésismertetőket, meg a tippeket (az öcsém pl. igen: "nepofázz má, húzzunk, aszt hent!"), és egy kicsit is gondolkodik, az végig tudja tolni a gémet! A ds2-t végigtoltam minimális angoltudással, asszem 3 mellékküldi nem sikerült.Ami fontos: mindenkivel beszélgetni!!! Mindenhová benézni, bemenni!!! Ha a mellékküldi végen választhatsz, ne az orent, hanem az ajándéktárgyakat, később mindegyi jól jött.

A gépigény: mint írtam fejlesztenem kellett, ennek oka az új lcd, amit muszály natívban hajtani, esetleg 1680*1050-be, mert nem olyan szép a kép, mint crt-n. Tapasztalataim: a proc: 4800+ alapon 2,5gh, de kevésnek bizonyolt, de sajna 3,0gh alig 1-2 fps növekedés. A vga: hd4670, tuninggal alig erősebb. A kereskedőnegyedben mértem, rengeteg ház, ezer nép az utcán, a piac tele, mutatványosok a téren, ezerrel süt a nap, mindenki boldog, csak én nem , mert az fps a köv.: 10/50/25. Fórumoztam egy kicsit, és ajánlották az amd core optimizert, ami a 9,1 vga driverrel hozott még +5 fps. A gém egyéb részein 25 fps felett folyamatosan megy max graffal, 2aa-val 1680*1050-en, meg natívval is. Azért a kereskedőnegyedet nézten, mert mindenki panaszkodik, hogy itt szaggat le a legtöbbet. Fontos még, hogy kell 4gb mem is, hgy ki tudd kapcsolni a virtuális memet az os-ben.

Emberek! Full hd-n barangolni a mocsárban, sétálni a mezőn, a tóparton, a gátról nézni a naplementét önmagában is gyönyörű, nem kell minden járókelőt likvidálni, met megjegyzést tett. Néha különben is dícsérnek: "egy witcher, rejtsétek el asszonyaitokat!".

Mégvalami: valami okostojás írt egy cikket, hogy a gémm milye sz*r, mert geralt csak rohan, miden nőt megkefél, és ez az egész főzőcske is milyen gáz, a harcrendzser meg primitív, mert nem olyan, mint ebben, meg ebben a játékban. Nos: geralt csak azt a nőt fekteti le, amelyiket te, mert te irányítod gerealtot. Így utólag Addát nem kellett volna. A főzetkészítés bazi izgalmas, főleg ha saját recepteket készítesz! A harcrendszer izgalmas is, meg látványos is, hardon a villogó kard is eltűnik, mégjobban kell figyelni. Érdemes kikapcsolni a feliratot, teljesen más feeling! Próbáljátok ki agol hang+magyar felirattal is!

Szóval minden szuper, csak egy gondom van: harmadikra vállfölötti nézetet szeretnék, de nekem a billentyűzetes nem nagyon jön be.

Valakinek van infója, hogy lehet rábírni, hogy gémpadot is kezeljen, vagy legelább a többgombos egeret ismerje fel. Ja és lehetne növelni a zoomot?

Bocsi a kritikákért, meg hogy lefárasztottalak benneteket, de ebbe a gémbe érdemes energiét fektetni. Üdv minden fannak: stewe