• bitbandita
    Homályosságról egy érdekesség. Én még nem toltam föl az EE-t mert nem letölteni akarom, hanem megvenni a lemezt. A játékkal egyébként hónapok óta nem játszottam (2x vittem végig, na jó inkább 1,85x), mert a következő végigjátszást a kibővítettel akartam az elejétől a végéig. Még egy 256M-ás ATIx850-el toltam az év elején (+ Intel P4 3GHz és 3G Rammal), azóta egy 512MB nVidia 9600GT van a gépben (+ 7200 Intel Core 2 Duo, 4G Ram). Semmi problémám nem volt a játékkal, azt leszámítva, hogy a gyengébb vga miatt erősen vissza kellett vennem a graf. beállításokat, kb gyenge közepes szintre volt beállítva, de még1x mondom, semmi bug nem volt ami a grafikát illeti (persze magas beállításokkal is futtattam csak hogy kipróbáljam, bug akkor sem volt, csak élvezhetetlenül lassú). Nemrég itt volt unokatesóm Írországból, és megmutattam neki a Witchert, mert nem ismerte. Elindítom, és ugyanazt a homályos bugot tapasztaltam, amit itt sokan leírtak. A játékon az 1.2 patch van, semmi több, szóval ezek szerint ez a homályosság NEM az EE hibája!