13886
  • Mike
    vagy a grafikai beállításokhoz
    ezeket nem a mentésben tárolja
  • Mike
    szerintem meg köze nincs a mentés méretének a képernyő felbontásához
  • Tokmag20
    Hello! Nekem is le szokott fagyni a játék elég sűrűn. Nekem azt ajánlották, hogy töltsek le drivert a videokártyához. Ez be is jött vmennyire, azóta vmivel ritkábban fagy le. De nem tökéletes. Ha te tudsz más megoldást szólj nekem is! Mert így nem az igazi a játékélmény. köszi
  • tarti19
    aki szeretne EE-vel játszani az dobjon nekem privit és adok neki online id-t pass-t és WITCHER eredeti serialt
  • gabesz100
    hát köszi az valszinű nem menne mert nagyobb grafikai beállításokkal van mint amit a gépem elbír.
  • tengerilo
    11 megás van; asszem Vizima előttről vagy van egy vizimai későbbről, de az már 18 mega....
  • gabesz100
    Sziasztok tudna valaki 1 mentést 4-6 mb közt küldeni vizimába való belépés után amikor Mikul elárul mert ott valami oknál fogva elmegy a kép tiszta feketébe és szívesen tovább játszanám de ez miatt nem megy előre is köszönöm-e-mail:[email protected]
  • Sir Quno Jedi
    Varikkal szénné lehet takarítani a játékot.
  • Mike at home
    érdekes ez a hard szint leginkább a többet ésszel mint erővel érvényesül, volt a kriptában egy ghoul, mint nevesített szörny, alig tudtam karddal megsebezni, ellenben engem szépen földhöz teremtett, úgyhogy szépen elégettem, anélkül, hogy a kardot használtam volna

vagy ott volt a bestia, mit szívtam mire megöltem, most meg két löket kábítás (aard?) egy suhintás, és már feküdt is
    igaz most a falusiak velem voltak, ert Abigélt elküldtem megégni, ehehe

most mindent másképp csinálok, mint az első végigjátszáskor
  • 5zuri
    Megoldódott.
    Vmiért nem szívleli az EE az SLI konfigurációt...
    Másnak is van ien problémája ?
    Ha kikapcsolom és csak egy kártyát használok akkor nem baszaxik a fényekkel.
  • Dante73
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085122453&no=5392

Próbáld ezt. Ez nekem anno segített.
  • Mike at home
    mint én is, a lemez meg szépen eltéve a tokban
  • Zóanagyvarázsló
    Időnként betéved ide valaki, aki No-CD cracket használ, mivel léteznek azok is. Másrészt viszont ez nem feltétlenül áll összefüggésben a vásárlás tényével, sokan használunk eredeti termékekhez is ilyesmit.
  • Mike at home
    öszintén szólva fogalamam sincs miről beszéltek, a Witcherhez sosem kellett crack, gyönyörüen ment az 1.0-ás mini image-vel, 1.3-ig
    1.4 után pedig már image sem kell

mini image
  • Mike at home
    ahhoz meg nem is kell
  • manutdzoli
    Tudnál linkelni egy működő crack-et?Enhanced Edition-nel játszom.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mindegy: crackek miatt.
  • manutdzoli
    Sajnos "levett";Vista SP1.
  • Mike at home
    de mindegy
  • Dante73
    Vista, vagy Xp?
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti vagy "levett"... nem mindegy.
  • manutdzoli
    Nem tudjátok miért fagy le a játék?Azt írja hogy a Witcher működése leállt,és kilép a játékból.Általában töltésnél és mentésnél szokott kilépni.Tud valaki megoldást?
  • bitbandita
    Homályosságról egy érdekesség. Én még nem toltam föl az EE-t mert nem letölteni akarom, hanem megvenni a lemezt. A játékkal egyébként hónapok óta nem játszottam (2x vittem végig, na jó inkább 1,85x), mert a következő végigjátszást a kibővítettel akartam az elejétől a végéig. Még egy 256M-ás ATIx850-el toltam az év elején (+ Intel P4 3GHz és 3G Rammal), azóta egy 512MB nVidia 9600GT van a gépben (+ 7200 Intel Core 2 Duo, 4G Ram). Semmi problémám nem volt a játékkal, azt leszámítva, hogy a gyengébb vga miatt erősen vissza kellett vennem a graf. beállításokat, kb gyenge közepes szintre volt beállítva, de még1x mondom, semmi bug nem volt ami a grafikát illeti (persze magas beállításokkal is futtattam csak hogy kipróbáljam, bug akkor sem volt, csak élvezhetetlenül lassú). Nemrég itt volt unokatesóm Írországból, és megmutattam neki a Witchert, mert nem ismerte. Elindítom, és ugyanazt a homályos bugot tapasztaltam, amit itt sokan leírtak. A játékon az 1.2 patch van, semmi több, szóval ezek szerint ez a homályosság NEM az EE hibája!
  • tarti19
    milyen vga-d van s hozzá illesztőprogramod?
  • 5zuri
    Van\volt vkinek oan problémája, h játék közben este a fákják fényei mindenen átlátszódnak ?
    Akár 500 m -ről is látom őket dombokon házakon keresztül ott világítanak.
    Ezen felül ha a kamerát (TPS -ben játszok) egy bizonyos szögbe fordítom, akkor egy vakító sárga fény jelenik meg szinte a kép 4edét eltakarva...
    Optionsben mindent állítgattam már és nem naon használt.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenre fel lehet tenni - csak regisztrálnod kell utána.
    Úgy kell telepíteni, mint a Test Drive Unlimited Mega Packját.
  • tengerilo
    10970-es hsz-em tárgytalan már... Megoldódott...
  • Mozes
    köszönöm szépen
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, gond nélkül működnek vele.
  • Mozes
    Sziasztok!

Az Enhanced Edition-be bele lehet importálni az alap játék elmentett állásait?

Köszi
  • Bagoly81
    hello, csak az eredetire lehet feltenni az 1.4 es javitást? más megoldás nincs ?:D
  • xido
    valaki azt írta,felbontás állításával ki lehet védeni...
  • Cat 02 #10971
    Nah, újra nekiesek, legutóbb kifogott rajtam az óriás tücsök vagy mi a fene :D
  • tengerilo
    Ó-Vizimában vagyok (a tündetörp forradalomnak vége...) és még mindig nem tudom a páncélt összerakni!
    A törp kovács kér egy speciális eszközt, amit nem találok. A napló azt írja, hogy kell még egy darab a régi gnóm pácélból is. Végigjártam a barlangokat a mocsárban és a régi bányát. Mindehová bementem, mindent összeszedtem ami csak volt, a (Striga is kiixelve) és még mindig nem elég.... :o

Tudja valaki, hogy hol van még valami ami a páncéhoz kell?

A homályosság nekem azzal szűnt meg, hogy levettem a fényeket közepesre.
    De ha erős a vga kártya, akkor az is megoldja, ha feljebb vesszük 1024x768-nál a felbontást (nálam ekkor már nagyon szaggat)...
  • cserpak
    Van már valami amivel a homályosságot lehetne megszüntetni az EE-ben? Amíg ilyen hibák vannak benne én nem akarok foglalkozni vele, de ha már nincs ilyen megveszem majd a bolti EE-t.
  • Mike at home
    ja igaz
    villámhárítót rátettem, tényleg
  • Mike at home
    ez érdekes, mert én nem csináltam semmi extrát, csak futkostam körbe, meg fogdostam az oszlopokat
  • Zóanagyvarázsló
    Igen.
  • DaemoonHunter
    Az új küldetések is magyarítva vannak? Eredeti angol szinkronnal szeretném tolni, csak a szöveg legyen magyar ez érdekelne engem...
  • Zóanagyvarázsló
    Hivatalos oldal?